Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

ankstesnė tema čia

sveikos 4u.gif kaip sekasi gydytis? gal jau visos pagijot, nes kažko tylu ramu, būtų smagu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo everlasting♥: 08 vasario 2012 - 09:17
Tikrai butu smagu ,bet telieka tik pasvajot.Cia kelias dienas leidau sau pasmaguriaut truputi sokoladu , o siandien jau jauciu pradeda perstet doh.gif Tai va.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

As siandien baigiu paskutine zvakute ir bus matyt ar man padejo, nes kol naudojau vaistukus tai viskas puiku smile.gif Dar klausimas: Tablete sugeriau, zvakutes baigiau, bet Clotrimazolum kremuko dar turiu, ar ji man toliau naudoti ar ziureti kas bus jei nieko nebenaudosiu?

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos naujoj temelėj 4u.gif

Aš kol kas džiaugiuosi pagerėjimu.
Prieš mmm buvo vėl užpuolusi pienligė, bet nutariau šįkart jokių vaistų nevartot, ir "iškentėt". Porą vakarų valandą prieš miegą suvalgiau probiotinio jogurto su česnakais. Pienligė beveik praėjo, tada mmm, o dabar savaitė po mmm kol kas ramu. Stengiuosi valgyt kuo mažiau draudžiamų produktų, o jei jau "sugriešiju", tai tada valgau antigrybelinių savybių turinčių produktų. Vakar baltus ryžius gausiai apibarsčiau ciberžole (stiprus antifungicidas), ir dar i salotas nemažai česnako dėjau.
Taip ir kovojam, kiekvieną kartą koks "sukrebždėjimas" ir baisu, kad tik negrįžtų bjaurybė unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pakalnutėL: 08 vasario 2012 - 14:36
Sveikos mergaites 4u.gif
As irgi jungiuosi prie jusu burio, nes mane taip pat jau keletas metu kankina si lita ir niekaip nepavyksta bjaurybes atsikratyti. schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos,

Aš vat nuo sausio pradžios gyvenu sveika (tfu, tfu, tfu). Kaži, tik kiek ilgai.
Nelabai žinau, nuo ko pagerėjo, iš pasikeitusių taktikų buvo tepimas išorės kokosų aliejumi ir papildai Ovuliavitas, jau porą mėn. geriu. Ten yra nakvišų aliejaus, lašišų aliejaus, agnucaston žolelė, dar kažkokių blakėžudžių ( lotuliukas.gif tik dabar ant pakelio pavadinimą perskaičiau) plius vitaminų E, B, Mg, Chromo ir dar kažkokių medžiagų, kurių aš nepažįstu.

Papildas skirtas mm ciklui reguliuoti (su tuo problemų neturiu), bet rašo, kad padeda palaikyti hormonų pusiausvyrą. Kadangi vis įtarinėju, kad dėl chroniškų pienligių atsakinga lytinių hormonų sistema, tai nutariau pagert. Gal padeda, o gal tiesiog laikas atėjo ligai apsiramint.
Atsakyti
sveikos siandien dar karta 4u.gif
Is ryto zinojau, kad turesiu naujienu, tai uzvedziau nauja temele smile.gif buvau siandien pas gydytoja, nuotaikos pesimistines, nieko dziuginancio, jau ir gydytojas si karta prakalbo, kad liga gali buti visam gyvenimui. Tai pradedu trecia gydymo etapa-po 1 kapsule flukanazolio i savaite ir taip puse metu. Priminsiu, kad po antro gydymosi etapo buvo gerai 16 d. tik, paskui uzsiemiau savigyda-tepliojaus Clotrimazolum tepaliuka 7 d., labai padejo, kelios dienos dabar ramu ir dar geriu ta papilda Candida clear. Parodziau ji gydytojui, sake, galiu vartoti ir toliau, paklause, ar padeda, sakau, nezinau, neilgai dar vartoju... tradiciniai gydytojai gydo chemija, jie tokiu papildu nepripazysta, jo veide net sypsena pasirode. Ir dar sake visais imanomais budais stiprinti imuniteta-vitaminais, eziuoles arbata ir kuom tik ismanom. Daugiau liepe pasidaryti tyrimus du del clamidiju, atseit, gal dar yra kokiu bakteriju, kurios sudaro salygas grybui bujoti ir didina jo atsparuma vaistams. Ateiti vel po menesio su tyrimu rezultatais ir del recepto vaistams. Tiesa, pasakiau, kad dar suvartojau Gynocaps kapsulyciu profilaktiskai, sake, nepirkioti tokiu ir nevartoti, makstis pati turi susitvarkyti su PH, cia nuo kitu veiksniu priklauso, kaip ir pati pienlige, be reikalo tik pinigai i bala, tai jokiu net neisrase, net Lomexin tipo, nes tai laikina. Tai tokios pas mane naujienos verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Neringainaitė @ 2012 02 08, 16:02)
Sveikos smile.gif

As siandien baigiu paskutine zvakute ir bus matyt ar man padejo, nes kol naudojau vaistukus tai viskas puiku smile.gif  Dar klausimas: Tablete sugeriau, zvakutes baigiau, bet Clotrimazolum kremuko dar turiu, ar ji man toliau naudoti ar ziureti kas bus jei nieko nebenaudosiu?

Aciu  4u.gif

nebenaudok, yra parasyta lygtais 7-14 d., jei pasijutai geriau, tai ir pristabdyk, as pasijutau geriau ir nebetepu, kazkaip tiek ir reikejo mazdaug 7 d. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringainaitė @ 2012 02 08, 15:02)
Sveikos smile.gif

As siandien baigiu paskutine zvakute ir bus matyt ar man padejo, nes kol naudojau vaistukus tai viskas puiku smile.gif  Dar klausimas: Tablete sugeriau, zvakutes baigiau, bet Clotrimazolum kremuko dar turiu, ar ji man toliau naudoti ar ziureti kas bus jei nieko nebenaudosiu?

Aciu  4u.gif

Tepaliuką geriausia teptis tiek, kiek priskyrė gydytojas ir ne ilgiau. O jeigu savivekliškai tepliojatės, tuomet ne daugiau dviejų savaičių. Bakterijos daiktas šlykštus, prisitaiko, ir ilgiau vartojant tepaliuką `be reikalo` ar `dėl profilaktikos` gali tapti atsparios ir vėliau nebepadės Clotrimazolis, reikės ieškoti naujo vaisto.

QUOTE(everlasting♥ @ 2012 02 08, 21:20)
nieko dziuginancio, jau ir gydytojas si karta prakalbo, kad liga gali buti visam gyvenimui.Tai tokios pas mane naujienos verysad.gif

Aš sakyčiau svarbiausia nepasiduoti pesimistiniam `visam gyvenimui` mąstymui. Įtaiga ir saviįtaiga irgi nemažai lemia. Žmonės išsigydo pienligę, kuri išbujojus visame organizme, tad šitą tikrai turi būti įmanoma išnaikinti.

Po visų skaitymų, apsiskaitymų ir kitų dalykų aš vis tik nusprendžiau, kad chemija gal ir gerai `šokas bakterijoms`, tačiau jeigu ilgai neatsikratot zarazos, reikėtų mėginti dietą. Porą-keturias savaites griežtą, o vėliau atleidinėjant vadeles. Česnakas, natūralus jogurtas, salotos iš kopūsto, žalios morkos, pomidoro, avokado ir pan. su citrinos sultimis [BE ACTO!] bei alyvuogių aliejumi ir panašūs produktai turėtų imti viršų.

Manęs čia gal jau nelabai kas pamena, tai aš vis dar galvoju, kad esu `sveika`. Gydytojams pasirodyti nelabai turiu ir teorinių galimybių, tačiau simptomų nejaučiu jokių, išskyrus išskyras, kurios man visą gyvenimą tokios baltos ir jų nedaug, tai skaitau, kad esu `normoje`. Net smileysex.gif nepablogino situacijos, todėl aš vis dar tikiu, kad esu sveikutis ridikutis [tikiuosi]. Dietomis užsiimti irgi šiuo metu man sunku, tačiau kai nusėsiu vienoje vietoje pradėsiu maitintis česnakais ir kitais anti-kandidiniais dalykais ir žiūrėsim kas gausis. Net nežinau ar noriu gydytojams rodytis, kai nejaučiu simptomų.

Žodžiu visoms kuo didžiausios kantrybės, pozityvaus mąstymo ir zarazos dingimo iš gyvenimo! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Steffany @ 2012 02 09, 17:22)
Net nežinau ar noriu gydytojams rodytis, kai nejaučiu simptomų.

Jeigu nejauti jokių perštėjimų, niežėjimų ir išskyrų kiekis ne litrais - tai gyvenk sau sveika. O tai tarp gydytojų pasitaiko tokių aktyvistų, kurie taikosi išžudyti ir ramiai sau tupinčius žvėrelius, kurių mūsų kūnelyje gyvena daug ir įvairiausių. Ne vienai mikroflorą pagadino toks agresyvus įsikišimas. Netrukdo gyvent - ir tvarka. Linkiu, kad čia būtų ilgam 4u.gif
Atsakyti
vakar pasidariau tyrimus, t.y. paeme krauja is venos del Chlamydia trachomatis IgA ir Ig S. Tipo, gal tai, jei rastu, gali trukdyti isgyti nuo grybelio. Gal kuriai yra dare tokius tyrimus? Atsakymai bus po savaites. Cia Stefanny minejo, kad reikia neprarasti optimizmo, negali buti visam gyvenimui, o as kasdien sutinku vis daugiau moteru, kurios serga nuolat, ir vaistininkes pastoviai kalba, kai nueinu vaistu pirkt, kaip grybelis nepasiduoda gydymui, tai is kur to optimizmo gauti? Esu dvasiniam liune, labai kencia gyvenimo kokybe ir pavasaris jau ne uz kalnu, bet kazko del to liudna. Labiausiai patyrusi kovoje su ta bjaurybe yra is musu tarpo Senmergiukas smile.gif is jos tikrai galima pasisemti patarimu ir bandyti, bandyti....tiesa, apie tuos papildus, kur as vartoju Candida clear gydytojas sake, kad atitikmuo LT yra papildai Dida. Paskaiciau, sudetis ne tokia, bet irgi visokios antigrybelines medziagos sudetos. Gal paskui reiks ant to pereiti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(everlasting♥ @ 2012 02 10, 08:26)
vakar pasidariau tyrimus, t.y. paeme krauja is venos del Chlamydia trachomatis IgA ir Ig S. Tipo, gal tai, jei rastu,  gali trukdyti isgyti nuo grybelio. Gal kuriai yra dare tokius tyrimus?

Man darė, bet buvo neigiami. Endemike iškart greta tepinėlio pasiūlė tikrintis chlamidijas iš kraujo (nes kraujyje jas galima aptikti ir tada, kai nėra paūmėjimo), sakė tai yra labai dažnai pasitaikantis brudas, kuris neleidžia pienligės iki galo išgydyti.
Atsakyti
QUOTE(Senmergiukas @ 2012 02 10, 12:23)
Man darė, bet buvo neigiami.

nesupratau "buvo neigiami", tai cia rado, ar nerado? g.gif Kokiais vaistais tada gydo?
Atsakyti