QUOTE(Neringainaitė @ 2012 02 08, 15:02)
Sveikos
As siandien baigiu paskutine zvakute ir bus matyt ar man padejo, nes kol naudojau vaistukus tai viskas puiku

Dar klausimas: Tablete sugeriau, zvakutes baigiau, bet Clotrimazolum kremuko dar turiu, ar ji man toliau naudoti ar ziureti kas bus jei nieko nebenaudosiu?
Aciu
Tepaliuką geriausia teptis tiek, kiek priskyrė gydytojas ir ne ilgiau. O jeigu savivekliškai tepliojatės, tuomet ne daugiau dviejų savaičių. Bakterijos daiktas šlykštus, prisitaiko, ir ilgiau vartojant tepaliuką `be reikalo` ar `dėl profilaktikos` gali tapti atsparios ir vėliau nebepadės Clotrimazolis, reikės ieškoti naujo vaisto.
QUOTE(everlasting♥ @ 2012 02 08, 21:20)
nieko dziuginancio, jau ir gydytojas si karta prakalbo, kad liga gali buti visam gyvenimui.Tai tokios pas mane naujienos
Aš sakyčiau svarbiausia nepasiduoti pesimistiniam `visam gyvenimui` mąstymui. Įtaiga ir saviįtaiga irgi nemažai lemia. Žmonės išsigydo pienligę, kuri išbujojus visame organizme, tad šitą tikrai turi būti įmanoma išnaikinti.
Po visų skaitymų, apsiskaitymų ir kitų dalykų aš vis tik nusprendžiau, kad chemija gal ir gerai `šokas bakterijoms`, tačiau jeigu ilgai neatsikratot zarazos, reikėtų mėginti dietą. Porą-keturias savaites griežtą, o vėliau atleidinėjant vadeles. Česnakas, natūralus jogurtas, salotos iš kopūsto, žalios morkos, pomidoro, avokado ir pan. su citrinos sultimis [BE ACTO!] bei alyvuogių aliejumi ir panašūs produktai turėtų imti viršų.
Manęs čia gal jau nelabai kas pamena, tai aš vis dar galvoju, kad esu `sveika`. Gydytojams pasirodyti nelabai turiu ir teorinių galimybių, tačiau simptomų nejaučiu jokių, išskyrus išskyras, kurios man visą gyvenimą tokios baltos ir jų nedaug, tai skaitau, kad esu `normoje`. Net

nepablogino situacijos, todėl aš vis dar tikiu, kad esu sveikutis ridikutis [tikiuosi]. Dietomis užsiimti irgi šiuo metu man sunku, tačiau kai nusėsiu vienoje vietoje pradėsiu maitintis česnakais ir kitais anti-kandidiniais dalykais ir žiūrėsim kas gausis. Net nežinau ar noriu gydytojams rodytis, kai nejaučiu simptomų.
Žodžiu visoms kuo didžiausios kantrybės, pozityvaus mąstymo ir zarazos dingimo iš gyvenimo!