Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

everlasting♥ ir steffany aciu, taip ir darau, be reikalo nebesiteplioju, kol kas viskas gerai smile.gif aciu jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pakalnutėL @ 2012 02 10, 21:31)
Man irgi panašiai.
Šiaip esu labai jautrus žmogus, ir linkęs į depresiją... gal tame visų ligų šaknys. Bet juk nepasikeisi per naktį, nebent antidepresantais pienligę gydyt pradėt reikia  lotuliukas.gif

Antidepresantų gal nereikia, bet tobulinti savo santykius su pasauliu reikėtų. Aš visada stengiuosi užduoti sau klausimą, ar aš galiu pakeisti esamą situaciją? Jeigu nutariu, kad ne, tai kažkaip lengviau nesinervijant viską priimti. O jei galiu - tada renku informaciją ir rikiuoju savo veiksmus.

Žmonės ir su mirtinom ligom išmoksta gyventi, ką jau čia mes - nu biški didesnis nepatogumas už slogą, bet būna ir blogiau biggrin.gif
Atsakyti
Oi mergaites, as taip priskirciau save prie nervingu, del visko labai pergyvenu, visokiu nesamoniu pati sau galiu ikalbet, visokiu baimiu pilna... Bet, kad kitaip nemoku... Pirma - mama kentejo, dabar vyras doh.gif
O vienoj laboratorijoj man daktare pasake - pradesi ramiai miegot, baigsis ir tavo sveikatos problemos.
Klausimas kaip ismokti ramiai i viska reaguoti ir neimti daugelio dalyku i galva g.gif

Mano stadija - isskyros varskines nedingsta, kvapas yra, labai neniezti, bet kartais pasijaucia dilgciojimai. Kas antra diena isidedu gynocapsa, si karta jokio poveikio man su juo is vis nera. Rimtesniu vaistu ir tepaliuku dabar vartot negaliu nestuke.gif Bet manau, kad ir prasmes nebutu.

Teisingai Senmergiukas sako, ne tokiu bedu pas zmones buna, iveksim ir mes visus grybus ir grybelius drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(everlasting♥ @ 2012 02 10, 23:10)
[size=1][/size]
matai, net 2 metus buvo... g.gif na, Gyno Lact ir as praeita men. suvartojau-efektas man nulinis, gydytojui pasakiau, sake, neverta tokiu vartoti visokiu...kiek gydytoju, tiek nuomoniu, matyt. Pas mane dabar toks lengvas deginimo jausmas, beveik pakenciamas, niezulio jau nera si menesi, o isskyros tai tokios grazios baltos, labai baltos, be jokiu gumuliuku, tai sakyciau ne varskines ir i isore beveik nebega, kazin, ar cia gerai, kad tokios tirstokos? bet as visa gyvenima ju turejau ir jos man nemaise, bet tai buvo taip senai, kai sveika buvau, kad net neatsimenu ir kokios jos buvo smile.gif

Pas mane dėl išskyrų identiška situacija, tik be jokių deginimo. Išskyrų nedaug, tik jos baltos [nors lyg ir visą gyvenimą tokios buvo, jeigu atmintis nešlubuoja], bet be niežulių, be gumulų, be nieko išvis.

Tai aš nusprendžiau, kad esu sveika. lotuliukas.gif O dar laiko turėdama prisi'google'inau anglų kalba apie šitą džiaugsmą, tai man tik patvirtino mano abejones - visos moterys skirtingos turi skirtingas išskyras. Tirštos ir baltos išskyros yra gerai, jeigu kartu neatsineša niežulių ir skaudulių.

O žinokit kai nusispjoviau į viską, įtikinau save, kad esu sveika, tai ir kvėpuot lengviau pasidarė. Valgau ką noriu, geriu ką noriu, veikiu ką noriu - situacija neblogėja. Turbūt tiesa, kad visos ligos [išskyrus sifilį, kaip kad Senmergiukas sakė] - iš galvos ateina. 4u.gif
Atsakyti
Steffany, kai tu parasai apie save, tai panasu ir net net ne panasu-tu visiskai sveika, tau tikrai nera ko jaudintis 4u.gif man jei to deginimo nebutu ir kad galeciau kelnes uzsidet, tai i isskyras nekreipciau demesio, kad tik nebegtu per gausiai, o taip nera, jos is vis nebega, nes yra tirstos, viduj prikibe laikos smile.gif
kuo toliau, tuo labai manau, kad Mirena dirba savo juoda darba cia su manim g.gif gal reiketu pradet nuo jos, lupti lauk...gal kuri konkreciai esat girdejusi, ar skaiciusi konkreciai apie tai, as tai viena atveji girdejau is vaistininkes, kad kai issieme Mirena, baiges visi vargai. Daugiau Mirenos anotacijoje parasyta "dazni vaginitai". Na, dazni-tai ne labai dazni, tai mazas procentas, o gal as ir ieinu i ta maza procenta? g.gif Man nepatinka, kad gydytojai tai neigia aplamai, jie kazkaip uz kontracepcija-ir KT siulo, ir spirales, gal bijo, kad farmacininku verslas nezlugtu?
Atsakyti
QUOTE(everlasting♥ @ 2012 02 12, 11:33)

kuo toliau, tuo labai manau, kad Mirena dirba savo juoda darba cia su manim g.gif gal reiketu pradet nuo jos, lupti lauk...gal kuri konkreciai esat girdejusi, ar skaiciusi konkreciai apie tai, as tai viena atveji girdejau is vaistininkes, kad kai issieme Mirena, baiges visi vargai. Daugiau Mirenos anotacijoje parasyta "dazni vaginitai". Na, dazni-tai ne labai dazni, tai mazas procentas, o gal as ir ieinu i ta maza procenta? g.gif Man nepatinka, kad gydytojai tai neigia aplamai, jie kazkaip uz kontracepcija-ir KT siulo, ir spirales, gal bijo, kad farmacininku verslas nezlugtu?

Mirena gali būti kaltininke, nes šarmina makšties terpę ir leidžia grybams bujoti ir nedingti. Jeigu gali lengvai rasti alternatyvą - siūlyčiau pamėginti ją mesti velniop, ypač jeigu bėdos prasidėjo ją įsidėjus rolleyes.gif

Aš vis dar esu įsitikinusi, kad man pienligę `padovanojo` KT. Nes per daug sutapimų. Pradėjau gerti ir išskyrų padaugėjo bei patirštėjo. Lyg to nebūtų gana, smileysex.gif tapo skausmingas. Ginekologė diagnozavo pienligę, tačiau nė neužsiminė, kad gali būti nuo KT, todėl gėriau toliau. Reikalai gerėjo, bet galutinai neišnyko. Kol galiausiai pradėjo deginti, niežtėti ir t.t. Tada - visagalis google.com į rankas ir suradau, kad KT gali būti kaltininkas šito dalyko. Mečiau. Tada dar gydžiausi pienligę [nors man ją nustatinėjo be tepinėlių, tai nesu įsitikinusi ar ne šiaip sau privartojau vaistų] ir galiausiai dabar nusispjovusi pati sau diagnozavausi sveiką būseną.

Žodžiu nelengva. Nes ir spiralė, KT, žiedas, prezervatyvai gali sukelti pienligę. Kaip tada saugotis? unsure.gif lotuliukas.gif

Bet sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Steffany @ 2012 02 13, 00:28)
Mirena gali būti kaltininke, nes šarmina makšties terpę ir leidžia grybams bujoti ir nedingti. Jeigu gali lengvai rasti alternatyvą - siūlyčiau pamėginti ją mesti velniop, ypač jeigu bėdos prasidėjo ją įsidėjus  rolleyes.gif

ne is kart ja isidejus bedos prasidejo, o po 1,5 metu, taip kad nezinau, ka manyti. Isidejau ja irgi del kitu bedu, ne del saugojimosi tikrai. Tai dar ir baime, kad isemus, bedos nepasidvigubintu, bet su ta pienlige gyventi irgi nesamone. Skaiciau, kad islindes i maksti spirales siulas sarmina terpe, gal rimtai del to? g.gif
Atsakyti
QUOTE(everlasting♥ @ 2012 02 13, 09:02)
[size=1][/size]

ne is kart ja isidejus bedos prasidejo, o po 1,5 metu, taip kad nezinau, ka manyti. Isidejau ja irgi del kitu bedu, ne del saugojimosi tikrai. Tai dar ir baime, kad isemus, bedos nepasidvigubintu, bet su ta pienlige gyventi irgi nesamone. Skaiciau, kad islindes i maksti spirales siulas sarmina terpe, gal rimtai del to? g.gif

Tas siūlas tikrai šarmina terpę, tik turbūt ne kiekvienai tas šarminimas sukelia pienligę. Bet man panašu, kad čia gali būti pagrindinė priežastis tavo atveju. Jeigu yra alternatyva kitoms bėdoms šalinti be spiralės, siūlyčiau pamėginti jos atsisakyti ir žiūrėti situaciją.

O su pienlige tai tikrai gyventi nesąmonė. Nes nuolatos degančią šachtą ten apačioj turėti, tai ne džiaugsmas.

Atsakyti
QUOTE(Steffany @ 2012 02 13, 23:56)
Tas siūlas tikrai šarmina terpę, tik turbūt ne kiekvienai tas šarminimas sukelia pienligę. Bet man panašu, kad čia gali būti pagrindinė priežastis tavo atveju. Jeigu yra alternatyva kitoms bėdoms šalinti be spiralės, siūlyčiau pamėginti jos atsisakyti ir žiūrėti situaciją.

O su pienlige tai tikrai gyventi nesąmonė. Nes nuolatos degančią šachtą ten apačioj turėti, tai ne džiaugsmas.

man tai tos Mirenos negaila, nei i bala ismestu pinigu, as tuoj pat imciau ja lauk, tik noreciau, kad ir gydytojas neabejotu jos daroma zala, bet kazin, ar taip bus g.gif vis dar delsiu ir nepradedu vartot Diflucan, kurio israse karta i savaite pusei metu, laukiu tyrimu del chlamidiju rezultatu ir mmm. Siandien atejau i darba su aptemptesnem kelnem, vel diskomfortas...nezinau nezinau, jau toks liūnas, jauciu, pamazu grimztu i depresija, reiks keltis i "Kertele sielai" skyreli smile.gif net baisiausiam sapne neregejau ir netikejau, kad yra dar ir tokia nepagydoma liga...
Atsakyti
QUOTE(everlasting♥ @ 2012 02 14, 09:22)
[size=1][/size]

man tai tos Mirenos negaila, nei i bala ismestu pinigu, as tuoj pat imciau ja lauk, tik noreciau, kad ir gydytojas neabejotu jos daroma zala, bet kazin, ar taip bus g.gif vis dar delsiu ir nepradedu vartot Diflucan, kurio israse karta i savaite pusei metu, laukiu tyrimu del chlamidiju rezultatu ir mmm. Siandien atejau i darba su aptemptesnem kelnem, vel diskomfortas...nezinau nezinau, jau toks liūnas, jauciu, pamazu grimztu i depresija, reiks keltis i "Kertele sielai" skyreli smile.gif net baisiausiam sapne neregejau ir netikejau, kad yra dar ir tokia nepagydoma liga...

Man irgi panašus liūnas. Viskas nervina, su vyru nebesutariam...prakeikta pienligė gun_bandana.gif
Pradėjau visokius papildus savo nuožiūra pirkt. Nakvišų aliejaus nusipirkau, jei kartais mano pienligė būtų dėl išsiderinusių hormonų. Ir kažkokio ciberžolės ir artišokų papildo, kad žarnyne (neva) esantį grybelį užmuštų... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pakalnutėL @ 2012 02 14, 17:44)
Man irgi panašus liūnas. Viskas nervina, su vyru nebesutariam...prakeikta pienligė gun_bandana.gif
Pradėjau visokius papildus savo nuožiūra pirkt. Nakvišų aliejaus nusipirkau, jei kartais mano pienligė būtų dėl išsiderinusių hormonų. Ir kažkokio ciberžolės ir artišokų papildo, kad žarnyne (neva) esantį grybelį užmuštų...  verysad.gif

jau kaip kencia gyvenimo kokybe, ne tas zodis, jei isgyciau, buciau nezinau, koks laimingas zmogus, nes iki siol ligu neturejau...tai cia taip ir reikia, viska deti i save nuo krasto, bandyti, ieskoti, vartoti. Kazkuriam straipsny skaiciau, kad nenusiminkite, jei busite panasus i vaiksciojancia vaistine, po 6-12 men. liga nugalesite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(everlasting♥ @ 2012 02 14, 17:15)
[size=1][/size]
jau kaip kencia gyvenimo kokybe, ne tas zodis, jei isgyciau, buciau nezinau, koks laimingas zmogus, nes iki siol ligu neturejau...tai cia taip ir reikia, viska deti i save nuo krasto, bandyti, ieskoti, vartoti. Kazkuriam straipsny skaiciau, kad nenusiminkite, jei busite panasus i vaiksciojancia vaistine, po 6-12 men. liga nugalesite smile.gif

Nežinau kiek tu, bet aš jau greit bus du metai kaip vargstu su pienlige. Prieš tai metus buvo bakterinė vaginozė ir šiaip visokie uždegimai. Jau nebeprisimenu ką reiškia būti sveika. Jaučiuosi nepilnavertė ir "nepataisomai sugadinta"...
Šiaip gal kalta tuo, kad niekad iki galo gydytojų prirašytų vaistų nesugerdavau. Vis ką nors nusukdavau, galvodavau negerai per daug nuodyt save, bet tas įsitikinimas prieš mane atsisuko. Paskutinį kartą išrašė Diflucan ir Lomexin žvakučių, tai tik žvakutes suvartojau, o Diflucan ne, pagailėjau savo kepenų...
Atsakyti