QUOTE(Lucero @ 2012 05 07, 14:33)
Suzinojau tth - 1, 92

super
bet... turiu ir bloga zinia

per didelis cholesterolis
ka daryt...........
Neissigask,Lucero.Tavo cholesterolis dar nera tragiskas,bet ant ribos.Jeigu neprisiziuresi gali buti blogiau.
Mano cholesterolis yra buves net 9.Tai tada jau tikrai buvo man liudna,visiskai neprotavau,atminties nebeturejau,nejo susikaupti susikoncentruoti.O nuvykus pas kardiologe apziurejo sirdute,venas,arterijas ekoskopu ir kadangi mano kraujagysles dar nebuvo prizelusios to cholesterolio (jis buvo tik paciame kraujyje) tai liepe pabandyti issivalyti ji su zuvu taukais.Reikejo gerti zuvu taukus 4gr.per para,tai 2kaps.1000mg.ryte ir taip pat vakare.Liepe gerti 2men. ir vel pakartoti tyrimus.Taip as issivaliau ta bruda is kraujagysliu.
Ir dabar profilaktiskai geriu kiekviena diena po 1000mg.zuvu tauku ir 1000mg.nakvisu aliejaus.
Cholesterolis atsiranda tikrai ne nuo tiroksino,o nuo skydliaukes problemu,juk ji isderina visa zmogaus organizma.Negaliu pasakyti netgi ar daug itakos turi saldumynai ar kitas riebus maistas.Pavyzdziui as visiskai nemegstu saldumynu,per diena suvalgau 2-3arb.s.medaus,kad kava nebutu karti uzsikandu. Maista riboju ir ziuriu ka ir kiek valgyti ne del cholesterolio o kad svoris neaugtu.Tai kyla klausimas is kur tada pas mane atsirade buvo tas cholesterolis?
Papildyta:
QUOTE(gobsiukas @ 2012 05 07, 17:35)
bet kaip reik nustot valgyt saldumynus tikriausiai neimanoma?
dar turiu klausima ar skydliauke turi itakos del menesiniu, ?
Sveika
Taip,skydliauke daug itakos turi menesinems.Man tiek buvo issireguliave,kad buvau pradejusi galvoti gal klimaksas prasidejo.Pradejus gerti Thybona viskas kuo puikiausiai susitvarke.Dar budavo visokiu uzdegimeliu,niezuliuku persuliuku,tai viena karta tarp menesiniu panaudoju Princeses perla (tamponizuota vaistazoliu kapsule).Tfu tfu tfu viskas OK.