Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas)

Ji geria tiroksiną jau virš metų, visi TTH ir kiti rodikliai dabar normose, į KMUK važinėja ir tyrimus darosi kas 2-3 mėn., aksčiau būdavo ir dažniau. Dabar nuo mėnesio pradžios pradėjo mažint dozes. Jei mažinant tyrimai bus geri, tai bus gerai, o jei vėl didės, tada operuos.
Bet ką daryt su nervukais, nebežinau. Tokia tapo prieš gerą pusmetį, ne dabar, kai pradėjo mažint dozes. Jau ir pati geriu uspakajonsus, naktimis nemiegu, o ji visus veda iš proto, kabinėjasi dėl smulkmenų, dėl kiekvieno žodžio suirzta, pasidarė grubi, neadekvačiai reaguojanti į viską. Apie raminančius bijok užsiminti, tuoj šoka į akis, kad jai viskas gerai, kad ji ne kokia durnė... Kad ne durnė, tai ir taip aišku, bet kad stogas krypsta, irgi matosi... Nežinau, kuri pirmesnė į psichūškę išvažiuosim, nežinau ko griebtis ir ką daryt, kai žmogus nepripažįsta problemos ir nepriima jokios pagalbos unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tepaluota: 06 gegužės 2012 - 11:30
QUOTE(Tepaluota @ 2012 05 06, 12:27)
Ji geria tiroksiną jau virš metų, visi TTH ir kiti rodikliai dabar normose, į KMUK važinėja ir tyrimus darosi kas 2-3 mėn., aksčiau būdavo ir dažniau. Dabar nuo mėnesio pradžios pradėjo mažint dozes. Jei mažinant tyrimai bus geri, tai bus gerai, o jei vėl didės, tada operuos.
Bet ką daryt su nervukais, nebežinau. Tokia tapo prieš gerą pusmetį, ne dabar, kai pradėjo mažint dozes. Jau ir pati geriu uspakajonsus, naktimis nemiegu, o ji visus veda iš proto, kabinėjasi dėl smulkmenų, dėl kiekvieno žodžio suirzta, pasidarė grubi, neadekvačiai reaguojanti į viską. Apie raminančius bijok užsiminti, tuoj šoka į akis, kad jai viskas gerai, kad ji ne kokia durnė... Kad ne durnė, tai ir taip aišku, bet kad stogas krypsta, irgi matosi... Nežinau, kuri pirmesnė į psichūškę išvažiuosim, nežinau ko griebtis ir ką daryt, kai žmogus nepripažįsta problemos ir nepriima jokios pagalbos unsure.gif

ne vienai turinciai bedu su skydliauke buvo ir depresija...
as pati asmeniskai ja gydziausi, vartojau antidepresantus
Atsakyti
Labas Noir. Prisijunk prie musu 4u.gif
as rytoj suzinosiu savo tth
bus matyti kas pasikeite per tris men
nes savijauta tai nekokia
schmoll.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
Po keletos metų ligų ieškojimo pagaliau radau blush2.gif nedžiugina nes dar žalia neturiu jokių žinių apie ligą vaistus.tik žinau,kad labai bloga.Pykina ,silpna,viskas skauda,liūdna pikta ir tt.vaistus geriu tik 3 dienas,bet savijauta nekokia.
Permečiau akimis temą ir užkliuvo keletos merginų pasisakymai,kad kamavo reumatiniai skausmai.Ar tai dėl skydliaukės?nes man ištisai skauda sąnarius unsure.gif
Ar nuo tiroksino gali pykinti?
Atsakyti
QUOTE(noir1 @ 2012 05 06, 23:28)
Permečiau akimis temą ir užkliuvo keletos merginų pasisakymai,kad  kamavo reumatiniai skausmai.Ar tai dėl skydliaukės?nes man ištisai skauda sąnarius unsure.gif
Ar nuo tiroksino gali pykinti?

o taip
mane kamuoja doh.gif
ypac kai lyja blink.gif gelia kojas ir rankas....
g.gif
nu taves tikrai neturetu pykint nuo tiroksino g.gif jis net negali veikt jau po triju dienu
poveikio reik laukt kelias savaites
siuo metu gal tau bendrai bloga del tiroksino trukumo
o gal ir organizmas taip reaguoja i dirbtini tiroksina, bet apsipras 4u.gif
laikykis!!

o kaip tu anksciau gvenime nesityrei tos skydliaukes? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 06 gegužės 2012 - 22:39
Buvau kažkada pas levingerį nes jutau kažką įdomaus,o ligos nerasdavo,bet jis net tyrimų nesiūlė pasidaryti.Pažiūrėjo,kad neapžėlusi ir dėl mano tuometinių bėdų pasiūlė pas ginekologą nueiti.O blogai jaučiausi seniai jau.
Nežinau ar nuo tiroksnio bloga ar sutapimas,bet pradėjus jį gerti pasidarė kukulas skrandyje.Jis pilnas blink.gif ir pykina nėra jėgų.
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 05 06, 19:28)
ne vienai turinciai bedu su skydliauke buvo ir depresija...

Ačiū, vadinasi, mano įtarimai pagrįsti.
Atsakyti
QUOTE(noir1 @ 2012 05 07, 06:51)

Nežinau ar nuo tiroksnio bloga ar sutapimas,bet pradėjus jį gerti pasidarė kukulas skrandyje.Jis pilnas blink.gif ir pykina nėra jėgų.

g.gif o tu geri tr pusvalandi pries valgi?
zinai sita liga ir virskinima/skrandi irgi gali itakoti
man buvo irgi problemu su skrandziu
gal tau reiktu ryti ta zarna skrandi pasiziureti?
Atsakyti
Na nesiskundžiau skrandžiu kol to kipšo gerti nepradėjau g.gif
Taip geriu pusvalandžiui ar daugiau iki pusryčių.Kava išvis vėlai verysad.gif norėčiau atvirkščiai.
Gal tik sutapimas man čia.Žiūrėsiu kaip toliau.Tik bijau svorio augimo nes ir taip pučiuosi nuo oro,o dabar jei apetitas padidės,o aš bevalė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(noir1 @ 2012 05 07, 13:14)
Na nesiskundžiau skrandžiu kol to kipšo gerti nepradėjau g.gif
Taip geriu pusvalandžiui ar daugiau iki pusryčių.Kava išvis vėlai verysad.gif norėčiau atvirkščiai.
Gal tik sutapimas man čia.Žiūrėsiu kaip toliau.Tik bijau svorio augimo nes ir taip pučiuosi nuo oro,o dabar jei apetitas padidės,o aš bevalė blush2.gif

Pas mane nei apetitas padidejo, nei svoris augo ax.gif Gal todel, kad prisilaikau su maistu. Pykinimu irgi nesiskundziu...
Atsakyti
mano apetitas tai zveriskas...
o jei meginu laikytis ir valgyt maziau - silpna...
tai ka daryt doh.gif
Atsakyti
ar rentgenas kenkia skydliaukei? blin eisiu snd sinusita sviesti doh.gif
Atsakyti