QUOTE(ingutia @ 2012 03 23, 14:01)
Nu taip, nenoriu vien komplimentų

Ir niekas nepyksta už nuomonę. Bet kartais ta nuomonė liūdina ir pradedi galvoti: na negi viskas tikrai taip beviltiškai blogai..
Mano atveju pilvas visiškai suplyšęs buvo, ant klubų kaulų strijos buvo po 1-1,5 cm pločio (!!!!!!). Per konsultaciją pasakė, kad nelabai jos pasišalins ir neaišku koks tas pjūvis bus, nes nebus kaip gražiai susiūt, ant kiek tose vietose plona oda. O pasišalino viskas

Man nesvarbu, koks tas pjūvis, ar pusmėnulio formos, ar tos linijos lenktos, svarbu, būtų simetriškas. Aš nematau tame visiškai jokios bėdos. Man jis gražus ir man patinka jo forma.
Na o bamba.. Taip, iki pilnos laimės galėjo būti jinai ir vietoj. Bet minuso aš dar nenoriu, nedėkit

Dar kiek pasislinks į vietą (pažiūrėkit, M_A bamba irgi sugrįžo), o be to, norint viskas pataisoma..
Na ir pabaigai.. Esu dviejų vaikų mama, o pilvas gražesnis, nei kad buvo prieš nėštumus. Ko daugiau norėti.. Esu tikra, kad niekas tos mano bambos nepastebės.
Ingutia, as su tavim sutinku, svarbu gerai jautiesi, bet prisiminus diskusijas apie B randus, tai tokiu supratingu nuomoniu jis nesulauke... Kas liecia bamba, dedu minusa, tas minusas dar ir del to, kad man apskritai jo bambos
Kaip supratau is MA, tai jos bamba po op buvo tvarkoj, tik po laiko ten kazkas nutiko, bet kad atsistate negirdejau, o ir tau manau neatsistatys.
Ir sutinku su Katrix, kad ne tik liaupsint reikia, bet kritiskai i viska paziureti. As asmeniskai ilgai ieskojau kur man prikibti, labai domejausi del visko: zaizdu gyjimo, poodzio, kitu gyd. nuomones klausiau, na ir ka...nusiraminau, kad B is savo puses padare viska gerai, ir dar daugiau. Uztai as jam dekinga
QUOTE(Sarabe @ 2012 03 23, 14:08)
Teisinai Ingute,svarbu esi patenkinta pati! Na kur jau,paziurekit kaip buvo ir kaip dabar- super figuryte

As tai dziaugiuosi uz jus
Leila ten kur su vertikaliu pjuviu? Maciau- na nelabai smagiai atrodo,bet velgi- pilvas kudutis dabar

Na konsultuosiuos del to,tikiuosi uzteks vieno pjuvio man
Bet kai zinai, jog gali taip pat atrodyti ir be vertiklaus rando, tai ka rinksies?