Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika

user posted image
1 Tema, 2 Tema, 3 Tema, 4 Tema, 5 Tema, 6 Tema, 7 Tema, 8 Tema, 9 Tema, 10 Tema, 11 Tema
12 Tema
13 Tema

Prisijungimą gauna merginos, kurios aktyviai dalyvauja temoje ir ruošiasi operacijai 4u.gif Savo nuotraukas siuskit Pinavijai Nuostabiajai, ji dalina prisijungimus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katrix: 23 kovo 2012 - 10:45
Na keliames i nauja puslapiuka biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2012 03 23, 11:29)
Merginos, bet ar cia per didelis reiklumas, jei nori, kad bamba butu ten, kur jai priklauso buti? g.gif Arba kad randas butu nekreivas? Man tai savaime aiskus dalykai 4u.gif
Man labai patinka Junos poziuris: svarbiausia, kad pati esi patenkinta tuo, ka turi. Bet kitoms juk gali nepatikti, ir jos turi teise kulturingai apie tai pasakyti. Ar jus tikites tik komplimentu? Man irgi ne viskas patinka mano atveju, bet kritika priimu bet kokia 4u.gif
Ir gerai, kad Enita issake savo nuomone, gal jai tai pades apsispresti ir nebutinai op naudai 4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
QUOTE(Sarabe @ 2012 03 23, 11:56)
Paziurejau nuotraukytes jusu,tai labai graziai atrodot po operaciju,  thumbup.gif  Stebuklas ta plastikos chirurgija..  drinks_cheers.gif  O del tu randeliu banguotu tai man D.Radz. sake kad toks ir turi buti  g.gif  Beje, vakar rasiau jam,klausiau kaip ten su tuo vertikaliu pjuviu,tai sake,kad priklauso nuo kiekvieno atvejo,kartais reikia,kartais ne ,tai pakviete i konsultacija ,kad apziuretu ir pasakys tiksliai kas ir kaip  g.gif

Ar matei du randus, ir kaip tau?
Atsakyti
Nu taip, nenoriu vien komplimentų smile.gif Ir niekas nepyksta už nuomonę. Bet kartais ta nuomonė liūdina ir pradedi galvoti: na negi viskas tikrai taip beviltiškai blogai..

Mano atveju pilvas visiškai suplyšęs buvo, ant klubų kaulų strijos buvo po 1-1,5 cm pločio (!!!!!!). Per konsultaciją pasakė, kad nelabai jos pasišalins ir neaišku koks tas pjūvis bus, nes nebus kaip gražiai susiūt, ant kiek tose vietose plona oda. O pasišalino viskas thumbup.gif Man nesvarbu, koks tas pjūvis, ar pusmėnulio formos, ar tos linijos lenktos, svarbu, būtų simetriškas. Aš nematau tame visiškai jokios bėdos. Man jis gražus ir man patinka jo forma.
Na o bamba.. Taip, iki pilnos laimės galėjo būti jinai ir vietoj. Bet minuso aš dar nenoriu, nedėkit biggrin.gif Dar kiek pasislinks į vietą (pažiūrėkit, M_A bamba irgi sugrįžo), o be to, norint viskas pataisoma..
Na ir pabaigai.. Esu dviejų vaikų mama, o pilvas gražesnis, nei kad buvo prieš nėštumus. Ko daugiau norėti.. Esu tikra, kad niekas tos mano bambos nepastebės. 4u.gif
Atsakyti
Teisinai Ingute,svarbu esi patenkinta pati! Na kur jau,paziurekit kaip buvo ir kaip dabar- super figuryte thumbup.gif As tai dziaugiuosi uz jus biggrin.gif 4u.gif
Leila ten kur su vertikaliu pjuviu? Maciau- na nelabai smagiai atrodo,bet velgi- pilvas kudutis dabar biggrin.gif Na konsultuosiuos del to,tikiuosi uzteks vieno pjuvio man g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sarabe: 23 kovo 2012 - 13:11
QUOTE(ingutia @ 2012 03 23, 13:01)
Esu dviejų vaikų mama, o pilvas gražesnis, nei kad buvo prieš nėštumus. Ko daugiau norėti.. Esu tikra, kad niekas tos mano bambos nepastebės. 4u.gif

thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Sarabe @ 2012 03 23, 13:08)
na nelabai smagiai atrodo,bet velgi- pilvas kudutis dabar biggrin.gif Na konsultuosiuos del to,tikiuosi uzteks vieno pjuvio man  g.gif

o kodėl pasirinkai R? dėl (.)(.)?
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2012 03 23, 14:01)
Nu taip, nenoriu vien komplimentų smile.gif Ir niekas nepyksta už nuomonę. Bet kartais ta nuomonė liūdina ir pradedi galvoti: na negi viskas tikrai taip beviltiškai blogai..

Mano atveju pilvas visiškai suplyšęs buvo, ant klubų kaulų strijos buvo po 1-1,5 cm pločio (!!!!!!). Per konsultaciją pasakė, kad nelabai jos pasišalins ir neaišku koks tas pjūvis bus, nes nebus kaip gražiai susiūt, ant kiek tose vietose plona oda. O pasišalino viskas thumbup.gif Man nesvarbu, koks tas pjūvis, ar pusmėnulio formos, ar tos linijos lenktos, svarbu, būtų simetriškas. Aš nematau tame visiškai jokios bėdos. Man jis gražus ir man patinka jo forma.
Na o bamba.. Taip, iki pilnos laimės galėjo būti jinai ir vietoj. Bet minuso aš dar nenoriu, nedėkit biggrin.gif Dar kiek pasislinks į vietą (pažiūrėkit, M_A bamba irgi sugrįžo), o be to, norint viskas pataisoma..
Na ir pabaigai.. Esu dviejų vaikų mama, o pilvas gražesnis, nei kad buvo prieš nėštumus. Ko daugiau norėti.. Esu tikra, kad niekas tos mano bambos nepastebės. 4u.gif

Ingutia, as su tavim sutinku, svarbu gerai jautiesi, bet prisiminus diskusijas apie B randus, tai tokiu supratingu nuomoniu jis nesulauke... Kas liecia bamba, dedu minusa, tas minusas dar ir del to, kad man apskritai jo bambos schmoll.gif
Kaip supratau is MA, tai jos bamba po op buvo tvarkoj, tik po laiko ten kazkas nutiko, bet kad atsistate negirdejau, o ir tau manau neatsistatys.
Ir sutinku su Katrix, kad ne tik liaupsint reikia, bet kritiskai i viska paziureti. As asmeniskai ilgai ieskojau kur man prikibti, labai domejausi del visko: zaizdu gyjimo, poodzio, kitu gyd. nuomones klausiau, na ir ka...nusiraminau, kad B is savo puses padare viska gerai, ir dar daugiau. Uztai as jam dekinga 4u.gif

QUOTE(Sarabe @ 2012 03 23, 14:08)
Teisinai Ingute,svarbu esi patenkinta pati! Na kur jau,paziurekit kaip buvo ir kaip dabar- super figuryte  thumbup.gif  As tai dziaugiuosi uz jus  biggrin.gif  4u.gif
Leila ten kur su vertikaliu pjuviu? Maciau-  na nelabai smagiai atrodo,bet velgi- pilvas kudutis dabar biggrin.gif Na konsultuosiuos del to,tikiuosi uzteks vieno pjuvio man  g.gif

Bet kai zinai, jog gali taip pat atrodyti ir be vertiklaus rando, tai ka rinksies?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **Leila**: 23 kovo 2012 - 13:37
Na tuo metu kai jau apsisprendziau tikrai darytis op tai buvom Vilniuj ,ir kazkaip labiausiai girdetas pasirode man R ,tai ir uzsirasiau konsult. kai nuejau iskarto tariausi ir del pilvo ir del (.)(.) tai jis parode pavyzdziu,apziurejo mane, pasiskaitinejau ir kazkaip daug negalvojau,zinojau kad reikia op ir tiek, kazkaip maniau va patyres chirurgas, gan zinomas vardas tai maniau kad turetu buti gerai viskas smile.gif Bet vat cia skaityti pradejau ir pradejau abejoti del op pas ji g.gif Nors aiskiau bus kai apziures jis dar karta mane rolleyes.gif
Papildyta:
Leila, zinoma tada rinkciausi tik horizontalu randa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2012 03 23, 14:01)

Nera del ko liudeti, juk pati esi patenktinta, o tai yra svarbiausia thumbup.gif Be to, kaip ir minejai, jei taip jau prispirs, viska galima bus pataisyti 4u.gif 4u.gif
Mes visos turim su kazkuo susitaikyti po op - su skausmu, strijom, bambom, komplikacijom... Todel man nesinori liaupsint ten, kur nereikia. Juk tada naujokes galvos, kad viskas cia super, paprastute op, jokiu pries, visos varom g.gif O juk taip nera. Ir jeigu mums nereiksmingas dalykas kitai pasirodys esminiu, ir ji apsispres nedaryti op - tai apsaugos ja nuo nusivilimo. Man atrodo svarbus temos aspektas ne tik skatinti operuotis, bet ir kartais susimastyti ar tikrai to reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarabe @ 2012 03 23, 14:39)
Na tuo metu kai jau apsisprendziau tikrai darytis op tai buvom Vilniuj ,ir kazkaip labiausiai girdetas pasirode man R ,tai ir uzsirasiau konsult. kai nuejau iskarto tariausi ir del pilvo ir del (.)(.) tai jis parode pavyzdziu,apziurejo mane, pasiskaitinejau ir kazkaip daug negalvojau,zinojau kad reikia op ir tiek, kazkaip maniau va patyres chirurgas, gan zinomas vardas tai maniau kad turetu buti gerai viskas  smile.gif  Bet vat cia skaityti pradejau ir pradejau abejoti del op pas ji  g.gif  Nors aiskiau bus kai apziures jis dar karta mane  rolleyes.gif
Papildyta:
Leila, zinoma tada rinkciausi tik horizontalu randa  4u.gif

Gerai butu, kad idetum foto is priekio, nes dabar manau, kad tau ir dalines pakaktu. Bet kokiu atveju, tu nenusipelniai vertikalaus rando biggrin.gif

QUOTE(Katrix @ 2012 03 23, 14:54)
Nera del ko liudeti, juk pati esi patenktinta, o tai yra svarbiausia thumbup.gif Be to, kaip ir minejai, jei taip jau prispirs, viska galima bus pataisyti 4u.gif  4u.gif
Mes visos turim su kazkuo susitaikyti po op - su skausmu, strijom, bambom, komplikacijom... Todel man nesinori liaupsint ten, kur nereikia. Juk tada naujokes galvos, kad viskas cia super, paprastute op, jokiu pries, visos varom g.gif O juk taip nera. Ir jeigu mums nereiksmingas dalykas kitai pasirodys esminiu, ir ji apsispres nedaryti op - tai apsaugos ja nuo nusivilimo. Man atrodo svarbus temos aspektas ne tik skatinti operuotis, bet ir kartais susimastyti ar tikrai to reikia 4u.gif

Jazzzau Katrix, as ir vel su tavim drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2012 03 23, 14:59)
Jazzzau Katrix, as ir vel su tavim  drinks_cheers.gif  biggrin.gif

Nu pagaliau thumbup.gif lotuliukas.gif
Is tikruju, pas mus daug bendro, gimem vos ne ta pacia diena, tais paciais metais, abu vaikai panasiai gime, su vyrais tiek pat laiko kartu bigsmile.gif Todel stebejausi, kad prie visu sutapimu esam tokios skirtingos 4u.gif Nu ir ka, vis delto radom bendra taska lotuliukas.gif
Papildyta:
Leila, ar matei kokia bamba pas Karolina Kurkova (temos nuotraukoj)? Isdek i suns dienas lotuliukas.gif Jau M spjaut nedaspjaut iki tokios lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2012 03 23, 15:10)
Nu pagaliau thumbup.gif  lotuliukas.gif
Is tikruju, pas mus daug bendro, gimem vos ne ta pacia diena, tais paciais metais, abu vaikai panasiai gime, su vyrais tiek pat laiko kartu bigsmile.gif Todel stebejausi, kad prie visu sutapimu esam tokios skirtingos 4u.gif Nu ir ka, vis delto radom bendra taska lotuliukas.gif
Papildyta:
Leila, ar matei kokia bamba pas Karolina Kurkova (temos nuotraukoj)? Isdek i suns dienas lotuliukas.gif Jau M spjaut nedaspjaut iki tokios lotuliukas.gif

Tu mane taip istirinejai? blink.gif biggrin.gif
Istikro ir nesiskiria tos nuomones, tik tau iskart viskas buvo gerai ir neteko tiek lyst i smulkmenas, o man deja teko, todel viska kitaip matau, o Ingutes atvejis tai irode 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Katrix @ 2012 03 23, 15:10)

Nu pries gamta nepakovosi biggrin.gif Peilis jau kitas reikalas biggrin.gif
Atsakyti