Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika

QUOTE(**Leila** @ 2012 04 19, 07:25)
doh.gif Ar as tau siuliau vaziuoti pas B?
Teigiu del kainu, nes anksciau merginos sake, o tu pabreziai, kad kaina su siurbimu.

O as sakiau, kad siulei g.gif
Tai nesupratau,kas tau neaisku? Pilvo plastika pas juos nuo 5500lt iki 6500lt, i tuos kainos remus ieina ir siurbimas, nereikia siurbti - mokesi minimalia kaina, reikia - maksimalia. Juk nemoki maksimalia kaina uz plastika ir dar plius uz siurbima g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 19 balandžio 2012 - 08:31
QUOTE(Elvita @ 2012 04 19, 09:20)
O as sakiau, kad siulei g.gif
Tai nesupratau,kas tau neaisku? Pilvo plastika pas juos nuo 5500lt iki 6500lt, i tuos kainos remus ieina ir siurbimas, nereikia siurbti mokesi minimalia kaina, reikia - maksimalia. Juk nemoki maksimalia kaina uz plastika ir dar plius uz siurbima  g.gif

Man viskas aisku, tik keista, kad kaina kinta del siurbimo.
O del B, tai pati issipletei rasydama, kad pas ji nevaziuotum ir pan. Bet gi niekas ir nekalbejo, kad tau reikia pas ji vaziuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2012 04 19, 08:32)
Man viskas aisku, tik keista, kad kaina kinta del siurbimo.
O del B, tai pati issipletei rasydama, kad pas ji nevaziuotum ir pan. Bet gi niekas ir nekalbejo, kad tau reikia pas ji vaziuoti 4u.gif

O tai Klp yra viena konkreti kaina? Nes del Kauno, tai nzn ar skirtumas yra butent del riebalu nusiurbimo, ar jie apskritai ziuri kiek reikes darbo ideti ir tada kaina nustato g.gif
Del B parasiau, nes supratau, kad tu turejai omenyje, kad pas ji pigiau gaunasi, nes viskas ieina i viena kaina. Bet paskaiciavus, kiek kainuotu vazinejimas pirmyn -atgal, tai turbut panasiai gautusi g.gif

P.s. o siaip, pamascius ir paziurejus foto albumelyje, tai is tu visu cia isgirtuju, nera nei vieno labai gero, ir nei vieno labai blogo. Ir paciam geriausiam, gali imti ir nepavykti. Juolab, kad ne viskas priklauso tik nuo ju ranku. Begale faktoriu salygoja, musu paciu organizmas, ir ta pati randejima, skysciu kaupimasi ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 19 balandžio 2012 - 08:43
[quote=**Leila**,2012 04 18, 16:36]Nemokamai?
Taip

Papildyta:
[quote=ingutia,2012 04 18, 16:30]Ne, tikrai ne kelis. Nuo užsakymo praeina 20-30 kokių dienų. Išparduotuvės ilgiau tik siunčia.

Prabudau su uždėtu M dydžiu su 93 cm klubais. Manau, kad ir kiek didesniems tiktų. Galėčiau perleist, bet tik po birželio 12 dienos.

[/quote]
Tai man gal ir tiktų, op liepos mėn. Klubai mano 94cm. o kokių dar matmenų reikia?
Papildyta:
[quote=liomi,2012 04 18, 16:57]
tikrai,merginos,perleiskite Devdei ta korseta,Ingutia M pasiulys ir dar gal kas kita dydi.sorry jei kisuosi ne i savo pupas 4u.gif reiktu turgeli atidaryti - nuo tepalu iki perdideliu rubu hihihi.gif

Gera mintis 4u.gif
Papildyta:
[quote=anila:),2012 04 18, 19:36]
kai buvau balandzio pradzioj
Na korseta as pirksiu manau is Grozio chirurgijos

Kokį pirkai?
Papildyta:
[quote=anila:),2012 04 18, 19:52]Op darysiuos pas J, o perrist pasisiule M smile.gif
[/quote]
Kada op.?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo devde: 19 balandžio 2012 - 11:38
Nauja tema

Merginos, atėjau pamačiau, kad 50 psl išsigandau, o prisižadėjau, tad greit pakūriau temą, šiaip minčių, kurių dar reiktų įdėt yra tad patobulinsiu kitoj temoj blush2.gif
Laukiu paiūlymų wink.gif
Papildyta:
Devde, nepirkau as dar jokio korseto, tik mintis delioju smile.gif
O op. jau rasiau 05 31 wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 04 19, 09:38)
*O tai Klp yra viena konkreti kaina? Nes del Kauno, tai nzn ar skirtumas yra butent del riebalu nusiurbimo, ar jie apskritai ziuri kiek reikes darbo ideti ir tada kaina nustato g.gif
**Del B parasiau, nes supratau, kad tu turejai omenyje, kad pas ji pigiau gaunasi, nes viskas ieina i viena kaina. Bet paskaiciavus, kiek kainuotu vazinejimas pirmyn -atgal, tai turbut panasiai gautusi  g.gif

***P.s. o siaip, pamascius ir paziurejus foto albumelyje, tai is tu visu cia isgirtuju, nera nei vieno labai gero, ir nei vieno labai blogo. Ir paciam geriausiam, gali imti ir nepavykti. Juolab, kad ne viskas priklauso tik nuo ju ranku. Begale faktoriu salygoja, musu paciu organizmas, ir ta pati randejima, skysciu kaupimasi ir t.t.

* Priklausomai nuo pilvo dydzio, nuo 5000, bet siurbia visoms be isimties, nebent nenori, o kaina nesikeicia. Kaune kaina be siurbimo skiriasi.
** Del B as parasiau, kad kaina nekinta del siurbimo. Daugiau nieko. O jei kalbant apie vazinejima pirmyn atgal, tai as buvau pas ji du kartus ir vazineti neteko.
*** drinks_cheers.gif as rinkausi pagal bamba ir rando zemuma 4u.gif

Devde, super kad nemokamai!!!
Atsakyti
o man niezti nagai uzsiregistruoti pas B konsultacijai ir del papu ir del pilvo, bet gedinuosi savo svorio, bijau, kad isvarys. nors sian skaiciau B straipsni nete, kad daromi pilvai ir turintiems dideli antsvori zmonems, nes jie jau kitaip to pilvo nenusikratys, o kam labai didelis antsvoris net kasos kompensuoja. nu as i ta kompensacija nepatekciau turbut.
bet pati nebezinau ko noriu pirmiau ar papu ar pilvo, labiausiai noreciau visko is karto, bet taip nedaro
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2012 04 19, 12:04)
labiausiai noreciau visko is karto, bet taip nedaro

daro smile.gif
eik drąsiai į konsultaciją, blogiausiu atveju turėsi motyvacijos numest svorį. ga nėra jis toks baisus kaip galvoji? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2012 04 19, 12:04)
o man niezti nagai uzsiregistruoti pas B konsultacijai ir del papu ir del pilvo, bet gedinuosi savo svorio, bijau, kad isvarys. nors sian skaiciau B straipsni nete, kad daromi pilvai ir turintiems dideli antsvori zmonems, nes jie jau kitaip to pilvo nenusikratys, o kam labai didelis antsvoris net kasos kompensuoja. nu as i ta kompensacija nepatekciau turbut.
bet pati nebezinau ko noriu pirmiau ar papu ar pilvo, labiausiai noreciau visko is karto, bet taip nedaro

Vis kaskart rašot apie viršsvorį, o tai kokio dydžio tas viršsvoris?
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 04 19, 13:38)
daro  smile.gif
eik drąsiai į konsultaciją, blogiausiu atveju turėsi motyvacijos numest svorį. ga nėra jis toks baisus kaip galvoji?  mirksiukas.gif

B baisus nera?

QUOTE(Enita @ 2012 04 19, 13:39)
Vis kaskart rašot apie viršsvorį, o tai kokio dydžio tas viršsvoris?

ai, geda rasyti
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti