Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga ir aksesuarai Jaunikiui

Senąją temą galite rasti čia

Ir toliau plepėkime ir dalinkimės informaciją, kad mūsų vyrai būtų patys pačiausi 4u.gif
Atsakyti
sveiki rasom cia smile.gif
Atsakyti
O ar butina jaunajam segti gele i atlapus? g.gif Ir ta gelyte kaip suprantu turi derintis su puokste, ane?Na bet man kazkaip grazus jis ir be geles wub.gif
Atsakyti
Merginos, gelbėkite! Mano suknelė matyt bus šampaninės spalvos, o būsimas vyras nori šviesaus kostiumo (turbūt smėlio spalvos) - kokie jam tiktų marškiniai ir kaklaraištis? Bijau, kad viskas nenusilietų g.gif
Atsakyti
QUOTE(zajka @ 2006 04 14, 14:50)
Merginos, gelbėkite! Mano suknelė matyt bus šampaninės spalvos, o būsimas vyras nori šviesaus kostiumo (turbūt smėlio spalvos) - kokie jam tiktų marškiniai ir kaklaraištis? Bijau, kad viskas nenusilietų g.gif

Pas mane ta pati situacija, as sampanine, o jis -smelio drinks_cheers.gif Marskinius pirkom sviesesnius, labiau baltus, kad nesusilietu, o kaklaraistis...Na, is tikruju buvom nusprende pirkti kaklaraisti, nes tos kaklaskares mano brangiausiajam nepatiko (na jis taip mane) ir buvo kategoriskai pries jas, bet kai pamate kostiuma su kaklaskare, tai spekit -uzsinorejo jos nors tu nusauk doh.gif Taigi teko pirkti kaklaskare, ja derinom prie mano sukneles - sampanines spalvos, siek tiek ryskesne nei kostiumas, na kad issiskirtu. O jei butume pirke kaklaraisti, tai jis manau irgi butu derinamas prie mano sukneles, bet siek tiek ryskesnis nei jo kostiumas mirksiukas.gif

Ir dar isivaizduokit, mano kvailiukas man aiskino, kad ten ne kaklaskare, o toks sustras kaklaraistis lotuliukas.gif lotuliukas.gif Na kai nenesiojes ne karto tai jam atleistina, matyt kaklaskare jis visai kitaip isivaizdavo lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
Noriu jusu paklausti nuomones apie savo jaunikio apranga tongue.gif Maniskis yra kariskis (juru laivyno). galvojam kaip atrodytumem, jei jis per puota butu ne su istaikingu kostiumu, o su karine paradine uniforma wub.gif na man tai labai grazios ju uniformos ax.gif juodas kostiumas, balti marskinukai, baltos pirstines ir balta kepure su juodu snapeliu. Na, toks, sakyciau, neiprastas jaunikis butu smile.gif Bet as kazko ir noriu originalaus 4u.gif Is kitos puses paziurejus - sutaupom pinigeliu jaunikio aprangai lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos paneles,

prisiskaiciau kad pilkas kostiumas nesiderina prie sampanines sukneles.. ir issigandau.. nes mes jau nupirkom pilka kostiuma o mano suknele sampanine. nezinau ka ir daryt. suknele gausiu tik uz menesio tai negaliu paziuret kaip atrodo kartu.

tai ar tikrai pilkas kostiumas nekaip atrodo su sampanine suknele??
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2006 04 14, 21:57)
Sveikutes smile.gif
Noriu jusu paklausti nuomones apie savo jaunikio apranga  tongue.gif  Maniskis yra kariskis (juru laivyno). galvojam kaip atrodytumem, jei jis per puota butu ne su istaikingu kostiumu, o su karine paradine uniforma  wub.gif  na man tai labai grazios ju uniformos  ax.gif  juodas kostiumas, balti marskinukai, baltos pirstines ir balta kepure su juodu snapeliu. Na, toks, sakyciau, neiprastas jaunikis butu smile.gif Bet as kazko ir noriu originalaus  4u.gif  Is kitos puses paziurejus - sutaupom pinigeliu jaunikio aprangai  lotuliukas.gif

thumbup.gif super, nerealu, aš tavo vietoje rinkčiausi šį variantą!
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2006 04 14, 21:57)
Sveikutes smile.gif
Noriu jusu paklausti nuomones apie savo jaunikio apranga  tongue.gif  Maniskis yra kariskis (juru laivyno). galvojam kaip atrodytumem, jei jis per puota butu ne su istaikingu kostiumu, o su karine paradine uniforma  wub.gif  na man tai labai grazios ju uniformos  ax.gif 

būtų labai labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2006 04 14, 20:57)
Sveikutes smile.gif
Noriu jusu paklausti nuomones apie savo jaunikio apranga  tongue.gif  Maniskis yra kariskis (juru laivyno). galvojam kaip atrodytumem, jei jis per puota butu ne su istaikingu kostiumu, o su karine paradine uniforma  wub.gif  na man tai labai grazios ju uniformos  ax.gif  juodas kostiumas, balti marskinukai, baltos pirstines ir balta kepure su juodu snapeliu. Na, toks, sakyciau, neiprastas jaunikis butu smile.gif Bet as kazko ir noriu originalaus  4u.gif  Is kitos puses paziurejus - sutaupom pinigeliu jaunikio aprangai  lotuliukas.gif

Praeita vasara maciau kazka panasaus prie Traku pilies. Vaizdelis buvo nuostabus ne tik del to kad jaunasis atrode neiprastai, bet ten ir visi pabroliai buvo su tokia pacia apranga, su tokiom kepurems su snapeliu, uniformom - labai grazu  thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 17 balandžio 2006 - 14:47
wub.gif aciu uz pritarima thumbup.gif As irgi galvoju, kad bus grazu 4u.gif O pabroliukams galvojam gal irgi koki akcenta padaryti, pamergytes - vienos dominuojancios spalvos suknelemis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2006 04 14, 19:57)
Sveikutes smile.gif

liuks ideja, tikrai su karine paradine uniforma atrodys graziai!
Atsakyti