Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga ir aksesuarai Jaunikiui

QUOTE(aiskauda @ 2006 04 21, 13:25)
o kazin jei mesininkas su savo darbo rubais? policininkas? kelininkas? g.gif  schmoll.gif

kariskiai turi paradines uniformas tongue.gif
Atsakyti
na, merginos, vel klausiu jusu nuomone 4u.gif
kaip manot, ar deresim:
jaunikis su karine jureivio paradine uniforma (balta kiepka su juodu snapu, juodas kostiumas, balti marskinukai, rankogaliu apvadukai (juosteles) auksines, ant peciu irgi juosteles tokios, nu kas zinot, tai isivaizduojat ax.gif
Mano suknute klasikinio stiliaus, su kremines, aukso tokia "uzuolaidele" ant sono. Pamerges visos su ryskiom ilgom melynom suknem (kitu spalvu neturi...)vienodom, berniukai su juodais kostiumais, kreminiais baltinukais ir melynais slipsiukais (vienodais).... Aisku vasara tie svarkai bus mazai devimi...
Reikia pabandyt idet savo suknes foto wub.gif Dar neuzsakiau, bet nusiziurejau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2006 04 21, 19:20)
na, merginos, vel klausiu jusu nuomone  4u.gif
kaip manot, ar deresim:
jaunikis su karine jureivio paradine uniforma (balta kiepka su juodu snapu, juodas kostiumas, balti marskinukai, rankogaliu apvadukai (juosteles) auksines, ant peciu irgi juosteles tokios, nu kas zinot, tai isivaizduojat  ax.gif
Mano suknute klasikinio stiliaus, su kremines, aukso tokia "uzuolaidele" ant sono. Pamerges visos su ryskiom ilgom melynom suknem (kitu spalvu neturi...)vienodom, berniukai su juodais kostiumais, kreminiais baltinukais ir melynais slipsiukais (vienodais).... Aisku vasara tie svarkai bus mazai devimi...
Reikia pabandyt idet savo suknes foto  wub.gif  Dar neuzsakiau, bet nusiziurejau  rolleyes.gif

labai fainai sugalvojai thumbup.gif thumbup.gif turi labai graziai atrodyt drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2006 04 22, 00:18)
labai fainai sugalvojai thumbup.gif  thumbup.gif turi labai graziai atrodyt drinks_cheers.gif

Aciu uz palaikyma 4u.gif

O suknute tokia nusiziurejau (aisku ji trumpinsis dar):

http://s52.photobuck...nt=1c137f84.jpg[/IMG]

(tikiuosi negausiu velniu nuo ko nors, nes ta nuotraukele jau bene i trecia tema ikeliau tongue.gif , niu... bet soris, jei ka, juk mes, jaunosios, taip norim viskuo su visom pasidalinti.... ax.gif )

Dar neuzsakiau jos, galvoju vis, ar tikrai sita manoji g.gif Bet jauciu kad jei ir ziuresiu kitas, tai grisiu prie sitosios... taip jau visad buna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2006 04 21, 23:29)
O suknute tokia nusiziurejau (aisku ji trumpinsis dar):

grazu smile.gif tas svarkiukas labai dailus...
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2006 04 21, 19:20)
na, merginos, vel klausiu jusu nuomone  4u.gif
kaip manot, ar deresim:
jaunikis su karine jureivio paradine uniforma (balta kiepka su juodu snapu, juodas kostiumas, balti marskinukai, rankogaliu apvadukai (juosteles) auksines, ant peciu irgi juosteles tokios, nu kas zinot, tai isivaizduojat  ax.gif
Reikia pabandyt idet savo suknes foto  wub.gif  Dar neuzsakiau, bet nusiziurejau  rolleyes.gif

biggrin.gif labai gražu būtų, mniškis ir prie kariškių tongue.gif dirba savanoriškoje krašto apsaugoje...nu pasaka, bet jis eilinis verysad.gif gaila, nes aš kažkada ir taip svajojau... labai gražu, ir ši siknelė labai tinka, tiesiog thumbup.gif nes reikia prie tokio kostiumuoto vyruko labiau klasikos...na labai man ji graži smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elij`a @ 2006 04 22, 15:27)
labai gražu, ir ši siknelė labai tinka, tiesiog  thumbup.gif  nes reikia prie tokio kostiumuoto vyruko labiau klasikos...na labai man ji graži smile.gif

Hmmmm 4u.gif Ech, jau noriu zenytis bigsmile.gif
Eisiu dar ir kitu pasidairyt, bet man irgi atrodo, kad sita labiausiai tinka... Ir balta, ir su auksinem detalem... wub.gif
Atsakyti
Pralinksimino mane sie vyriski grazumai - isivaizduokite savo busimaji, vestuviu nakti isnyranti is tamsos su tokiais groziais lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
na ir manbe jaunikio kostiumo rupeciai uzgriuvo..gi turejom mes jam ta kostiuma...viena karta devetas, ana vasara pirktas...ir ka jus sau galvojat..svarkas per mazas..ar nuo valymo susitrauke...na gal ir jaunikis siek tiek pastorejo...tai teks naujo ieskot..na zinau viena - kostiumas bus juodas.....siaip noretusi kad kelnese butu sonuose tokios juosteles..o svarkas koks grazus puosnus...echhh vel paieskos laukia!
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2006 04 25, 15:41)
na ir manbe jaunikio kostiumo rupeciai uzgriuvo..gi turejom mes jam ta kostiuma...viena karta devetas, ana vasara pirktas...ir ka jus sau galvojat..svarkas per mazas..ar nuo valymo susitrauke...na gal ir jaunikis siek tiek pastorejo...tai teks naujo ieskot..na zinau viena - kostiumas bus juodas.....siaip noretusi kad kelnese butu sonuose tokios juosteles..o svarkas koks grazus puosnus...echhh  vel paieskos laukia!

o as kaip tik noriu, kad butu su sviesiu kostiumu, o jis ne ir viskas, sako juodas turi but... doh.gif man labai super , kai su liemene ir kaklaskare buna wub.gif
Papildyta:
radau cia va tokiu neblogu, mano nuomone
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2006 04 25, 15:52)
o as kaip tik noriu, kad butu su sviesiu kostiumu, o jis ne ir viskas, sako juodas turi but... doh.gif man labai super , kai su liemene ir kaklaskare buna  wub.gif
Papildyta:
radau cia va tokiu neblogu, mano nuomone

o man juodas tik patinka! o tas is kaires neblogai atrodo!
Atsakyti
na matai...man irgi juodas grazu, nesakau...bet sviesus wub.gif
Atsakyti