Įkraunama...
Įkraunama...

Kavos virimo aparatai

QUOTE(audiga @ 2007 11 20, 16:17)
O gal ne paslaptis iš kur? blush2.gif  O tai aš irgi paieškose dabar aparatėlio  ax.gif  4u.gif

jo pasakykite koki ir is kur pirkote?smile.gif
Atsakyti
mano namuose jau stovi Saeco Talea Giro wub.gif

Kava gaunasis super thumbup.gif ,o su pieno plakimu dar reik
pasitobulint blush2.gif Nu jei neismoksiu-tai nuspirksiu prieda
Milk Island g.gif Gal kas toki turit? kaip puta gaunasi?
user posted image
Papildyta:
Pareklamuosiu gera daikta, sioj pardej papigiai parduoda,kai Krinonoj kaina
2500 lt,kai ju klausiau kodel tai jie zvenge is "bizzono" lotuliukas.gif -sake ryskiai su kaina susipainiojo nes is ju brangiau perka . Tai kam reikia ir patinka-griebkit
saeco Incanto de luxe
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2007 11 27, 19:36)
mano namuose jau stovi Saeco Talea Giro  wub.gif

Kava gaunasis super  thumbup.gif ,o su pieno plakimu dar reik
pasitobulint  blush2.gif  Nu jei neismoksiu-tai nuspirksiu prieda
Milk Island  g.gif  Gal kas toki turit? kaip puta gaunasi?
user posted image
Papildyta:
2500 lt,kai ju klausiau kodel tai jie zvenge is "bizzono" lotuliukas.gif -sake ryskiai su kaina susipainiojo nes is ju brangiau perka . Tai kam reikia ir patinka-griebkit
saeco Incanto de luxe

as irgi buvau nuziurejus saeco talea giro smile.gif tik dabar nezinau kas geriau ar saeco talea giro ar saeco Incanto de luxe kas gali patart??
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2007 11 27, 20:43)
as irgi buvau nuziurejus saeco talea giro smile.gif tik dabar nezinau kas geriau ar saeco talea giro ar saeco Incanto de luxe  kas gali patart??

nu as kaip viena diena turinti galiu tau patart lotuliukas.gif :
Saeco talea Giro-nu toks nemazas aparatas ir jy jei statyt tai tik i kampa,nes jei -statysi ant stalvirsio paprastai tai jis nemazai vietos uzima.. Incanto-kompaktiskesnis.
Ir dar mano akim ziurint Incanto de liuxe patogiau plaktuvas,nes jis yra desinej,o
Taleoj kairej.. Tai va tokie mano pastebejimai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo happy: 27 lapkričio 2007 - 21:12
[quote=milaaa,2007 11 08, 17:07]
http://www.neriba.lt...784aa6.57633049

gal kas nors turite ir naudojate si kavos aparata? labai jau maga nusipirkti...
kokie butu atsiliepimai ilgiau naudojanciu?
DELONGHI EAM4500
4u.gif
[/quo
4u.gif mergaites, gal kas turite si? patarkite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2007 11 27, 18:36)
mano namuose jau stovi Saeco Talea Giro  wub.gif

Kava gaunasis super  thumbup.gif ,o su pieno plakimu dar reik
pasitobulint  blush2.gif  Nu jei neismoksiu-tai nuspirksiu prieda
Milk Island  g.gif  Gal kas toki turit? kaip puta gaunasi?
user posted image
Papildyta:
saeco Incanto de luxe

Sveikinu su nauju pirkiniu thumbup.gif
Nu gal patarsiu kaip pieną suplakti blush2.gif Iš pradžių aš puodelį pakeldavau iki maximumo, bet paskui išskaičiau, kad reikia tik patį paviršių paburbuliuoti, tai yra nekišti to snapo giliai ir truputį puodelį pasukioti plakimo metu. Žodžiu aš nuėmiau laiką, man suplaka iki labai standžios putos per 40 sekundžių. Įgusit ir Jus.
O kas čia per ąsotis dar toks bigsmile.gif ? Čia į komplektą įeina ar šiaip priedas ?
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 11 28, 09:06)
Sveikinu su nauju pirkiniu  thumbup.gif
Nu gal patarsiu kaip pieną suplakti  blush2.gif Iš pradžių aš puodelį pakeldavau iki maximumo, bet paskui išskaičiau, kad reikia tik patį paviršių paburbuliuoti, tai yra nekišti to snapo giliai ir truputį puodelį pasukioti plakimo metu. Žodžiu aš nuėmiau laiką, man suplaka iki labai standžios putos per 40 sekundžių. Įgusit ir Jus.
O kas čia per ąsotis dar toks  bigsmile.gif ? Čia į komplektą įeina ar šiaip priedas ?

siandien parsitysiau 3ltr pieno ir mokinsiuos mokinsiuos lotuliukas.gif doh.gif
Tas asotis tai priedas "Milk Island" prie Talea serijos kavos aparatu, ji galima atskirai dasipirkti,kainuoja 330 lt,piena supili i ta asoty,jis pasijungia prie kav.aparato ir puta suplaka pats,belieka tik is jo supilti i kavos puodeli.
Del to rinkausi Talea serija,nes jei vdruk neismokciau pati susiplakt,beliktu nusipirkti 'sita tinginy" :lotuliukas

Soja-o tau pienas "beputinant" neuzverda? Nes man tai kartais uzverda ir puta kosmine gaunas ,tik va pieno skonis jau netasas doh.gif Isivaizduoju ,kad taip neturetu buti,reik suplakt kol jis dar neuzvire doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo happy: 28 lapkričio 2007 - 09:54
QUOTE(happy @ 2007 11 28, 09:51)
siandien parsitysiau 3ltr pieno ir mokinsiuos mokinsiuos  lotuliukas.gif  doh.gif
Tas asotis tai priedas "Milk Island" prie Talea serijos kavos aparatu, ji galima atskirai dasipirkti,kainuoja 330 lt,piena supili i ta asoty,jis pasijungia prie kav.aparato ir puta suplaka pats,belieka tik is jo supilti i kavos puodeli.
Del to rinkausi Talea serija,nes jei vdruk neismokciau pati susiplakt,beliktu nusipirkti 'sita tinginy" :lotuliukas

Soja-o tau pienas "beputinant" neuzverda? Nes man tai kartais uzverda ir puta kosmine gaunas ,tik va pieno skonis jau netasas  doh.gif Isivaizduoju ,kad taip neturetu buti,reik suplakt kol jis dar neuzvire doh.gif

Nu va koks fainas technikos stebuklas tas "Milk Island" thumbup.gif
Kai plaku tai pienas sušyla, bet ne iki virimo temperatūros g.gif
Manau, kad ir pas Tave jis neužverda, o toks įspūdis susidaro kai pradeda burbuliuoti jau smarkiai. Tai reik nutaikyti momentą prieš tą dydyjį burbuliavimą. Žiūrėk į laikrodį, po 40 sekundžių jau bus suburbuliuota ir dar neužvirusi 4u.gif
Atsakyti
merginos, o gal kas nors esat girdėjusuis atsiliepimų apie Nivona aparatus? labai sudomino jis, o ir Aviteloj kaina dabar nebloga 1299
user posted image

NIVONA-610 kavos aparatas

Visiškai automatinis espresso kavos aparatas.
Aromatica-System technologija.
Kavai ruošti naudojama tiek malta, tiek pupelių kava.
250 g kavos pupelių permatoma talpykla.
Pagal Jūsų skonį nustatomas malamos kavos rupumas.
Pagal Jūsų skonį nustatomas sumaltos kavos kiekis.
Pagal Jūsų skonį nustatomas vandens kiekis.
2 temperatūros padėtys.
Reguliuojamo aukščio kavos išpylimo antgalis.
Karšto vandens/garų antgalis Vapore.
Displėjus su simboliais.
Persijungimo į budėjimo režimą laiko nustatymas.
Automatinės nukalkinimo ir išsivalymo programos.
Puodukų pašildytuvas.
Nuimamas 1,8 l vandens rezervuaras.
Galia 1400 W.

Atsakyti
Gal kas nors atsakys į mano durną klausimą: ar yra kombinuotų (kavai, arbatai) ruošti skirtų aparatų. Paskaičiau, kad kai kurios arbatą su kavos virimo aparatu pasidaro g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linaiva @ 2007 12 02, 21:55)
merginos, o gal kas nors esat girdėjusuis atsiliepimų apie Nivona aparatus? labai sudomino jis, o ir Aviteloj kaina dabar nebloga 1299

siulyciau pries perkant butinai pamatyt kokia kava jis pagamina,nes kas is to,kad atrodo graziai,bet kava gaunasi "sysius" doh.gif
QUOTE(pavasarinė @ 2007 12 03, 13:23)
Gal kas nors atsakys į mano durną klausimą: ar yra kombinuotų (kavai, arbatai) ruošti skirtų aparatų.  Paskaičiau, kad kai kurios arbatą su kavos virimo aparatu pasidaro g.gif

As su savo aparatu arbata pasidarau,pro straubliuka kur eina garai,gali padaryt,kad begtu karstas vanduo. Arbatinuka irgi turiu,tik jy laikau extra atvejams,jei daug sveciu ateitu ir nesinoretu ziast su straubliuku,nes vanduo ten bega maza srovele ir siek tiek uztrunka
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2007 12 03, 14:58)
siulyciau pries perkant butinai pamatyt kokia kava jis pagamina,nes kas is to,kad atrodo graziai,bet kava gaunasi "sysius"  doh.gif 

tai va apie tai ir galvoju doh.gif bet kaip patikrint, kad jokiu atsiliepimu nerandu..... parduotuvej tai gi man nieks nedarys kavos lotuliukas.gif
Atsakyti