Įkraunama...
Įkraunama...

Kavos virimo aparatai

QUOTE(Linaiva @ 2007 12 03, 16:59)
tai va apie tai ir galvoju  doh.gif bet kaip patikrint, kad jokiu atsiliepimu nerandu..... parduotuvej tai gi man nieks nedarys kavos  lotuliukas.gif

pabandyk suzinot kas juos importuoja ir gal jie tave kava pavaisins.. Kaip maciau tai vokiskas kavos aparatas,kai as aiskinausi kodel mano senasis Krups kavos aparatas daro "skysta kava"- Krinonoj man pasake.. ai cia vokiskas kavos aparatas tai ir kava vokiska..
Atsakyti
Ačiū happy 4u.gif
Atsakyti
pasidalinsiu savo pastebejimais "putinant piena", man geriausiai gaunasi kai
darau va sitaip, vamzdeli imerkiu sonu ir laukiu kol susidarys pieno sukurys-
va tada ir suputoja.Labai svarbu neimerkt vamzdelio pergiliai . Pienas gaunasi visas toks kaip ir poretas, puta tanki thumbup.gif
puta nr1

Bandziau putint ir kaip cia aprasyta,imerkiant negiliai vamzdeli ir sukiojant ratu.
Puta gaunasi,bet man ji tokia "netanki" ir toks vaizdas,kad apacioj pienas o pavirsiui tik puta..
puta2

O kuo skiriasi latte, machiato, capucino darymas ? blush2.gif As tai i kava supilu suputinta piena ir vsio... cia turbut "latte'' gaunasi g.gif

Dar man labai skanu kava su pienu uzbarstyt cukrum su cinamonu,yra tokio pirkt
pardese thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(evaldas5211 @ 2006 10 27, 17:05)
P.S. Tas "šlangelis" merkiamas tiesiog į pieno pakelį, be to kaip skaičiau vieną patarimą kaip plakti pieną (šiame forume), tai turiu paprieštarauti, suplakus nereikia nugraibstyti pieno putų, reikia pateliuskuoti pieną ir pilti į kavą. Norint paruošti latte kavą reikia tokių proporcijų, 1/3 espresso kavos 2/3 garais plakto pieno. Kapučino kavai paruošti reikia: 1/3 espresso, 1/3 garais plakto pieno, 1/3 pieno putų, aišku su kapučinatoriumi viskas kitaip, tiesiog paimi vieną trečiają puoduko kavos, ir su kapučinatoriumi užpildai likusią dalį. O be jo, pieno putą galima paruošti tiesiog su labai paprastu įrengiu su baterijomis, toks plakiklis, reikia pakaitinti pieną, suplakti, ir nuimti putą ir sudėti ant kavos. Nagi atsakykite, labai noriu komentarų ir klausimų.

Va atsakymas apie skirtumus
Atsakyti
aciu SoJa notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2007 12 04, 10:33)

blush2.gif Tai čia Evaldui ačiū 4u.gif Nes aš tai tundra apie tas proporcijas visai nieko neišmaniau, man svarbu, kad su pienu, o kokiom dalim tai kaip ir nesvarbu buvo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 12 04, 11:10)
blush2.gif Tai čia Evaldui ačiū  4u.gif Nes aš tai tundra apie tas proporcijas visai nieko neišmaniau, man svarbu, kad su pienu, o kokiom dalim tai kaip ir nesvarbu buvo  blush2.gif

as ir perskaiciau ir pagalvojau,kad darysiu posenovei lotuliukas.gif Nes su tom proporcijom zaist persudetinga doh.gif
Atsakyti
Pagaliau isigijom ir mes kavos aparata "Saeco Incanto De luxe" smile.gif tai jau siandien geriu trecia puodeli capuccino rolleyes.gif labai skanu, kolkas aparatu patenkinti smile.gif galvojau nesuprasiu ka ir kur spausti, bet viskas labai paprasta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva @ 2007 12 05, 16:59)
Pagaliau isigijom ir mes kavos aparata "Saeco Incanto De luxe" smile.gif tai jau siandien geriu trecia puodeli capuccino rolleyes.gif labai skanu, kolkas aparatu patenkinti smile.gif galvojau nesuprasiu ka ir kur spausti, bet viskas labai paprasta thumbup.gif

Ieva sveikinu su pirkiniu thumbup.gif

man patiko kai pirkau Krinonoj tai vietoj isbande aparata,viska parode,kava padare,net instrukcijos gryzus neskaiciau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2007 12 05, 19:36)
Ieva sveikinu su pirkiniu  thumbup.gif

aciu labai blush2.gif taip ilgai svajojom, ilgai rinkomes, bet apie si aparata net negalvojom, bet dabar labai patenkinti thumbup.gif
Atsakyti
gal pagal mano nuoroda pirkai?
Atsakyti
pirkom mes ne LT ax.gif bet skaitinejau sia tema mirksiukas.gif is pradziu galvojom pirkt jura c klases, bet pasirinkom si 4u.gif skirtumas taro ju nedidelis smile.gif
Atsakyti