QUOTE(kaki @ 2012 06 24, 21:46)
O klausimas butu ar kas gali pakomentuoti vandens maisytuvus su termostatais? Jei nebutu mazameciu vaiku namie, tai ko gero i tokius maisytuvus net nebuciau atkreipus demesio
Aš už

Jau 2 metus naudojuosi ir neatsidžiaugiu, kad susigundžiau juos įsigyti
QUOTE(Song @ 2012 06 24, 22:21)
Mano nuomonė labai moteriškai nepagrįsta jokiais techniniais reikalais

Pirma-kankinuosi su termostatiniais maišytuvais sporto klube kaskart, kai einu praustis po dušu. Antra-jau ir viešbučiai juos turi, o kadangi daug važinėju į komandiruotes, ištisai su jais vėlgi kankinuosi, kol nusistatau man reikiamą temperatūrą. Gal aš tam per tūpa

, bet nepatogus daiktas kasdieniam naudojimui. Vienintelis privalumas-išties reali vaikų apsauga nuo apsiplikymo. Bet aš jų į namą nededu.
Kad jame nieko sunkau nėra: dvi rankelėlės. Viena vandens atsukimui, kita - norimos temperatūros nustatymui.
QUOTE(elelele @ 2012 06 25, 14:49)
pirmą kartą girdžiu, kad termostatinis maišytuvas gali kam nors nepatikti

viena rankenėlė atsuka vandenį, ant kitos yra skaičiukai, pasuki rankenėlę ant reikiamo skaičiaus ir vuolia

paprasčiau ir nebūna

mano vyras maudosi nusistatęs 38 aš 35, juk tai sekundės dalies reikalas, nu niekaip neįtikinsite, kad ten vargas

aš tik už termostatinius maišytuvus, imkite ir nesigailėsite
QUOTE(soalina @ 2012 06 25, 16:35)
Gal kas zino, kas gerus vonios baldus gamina pagal individualius uzsakymus? gal kas jau daret?
Aš užsakinėjau Vln. Pigiau nei pirkti ir pagal mano norus padarė