Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(xx @ 2012 07 30, 20:27)
smile.gif viskas čia normaliai, jau perėjot ant rimtesnių augalų  mirksiukas.gif
Lb gražios italiukės  wub.gif

Ačiū 4u.gif Čia tai tikrai negausi patarimo "tikrai jau reikia stabdyti", "jau gal užtenka", tik padrąsinimai ir taip ta liga ūmėja, ūmėja lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 30 liepos 2012 - 21:14
QUOTE(skm @ 2012 07 27, 11:14)
Saule, o bent stenduką Akropolyje radot?
va toks turi būti :

Taip, stendukas yra (na bent jau vakar buvo, o anksciau nekreipiau demesio, todel negaliu atsakyt), bet Jusu prekiu yra ne tik stenduke, bet ir lentynoj smile.gif Na ir, stambaus substrato atsirado....galima pagirti uz operatyvuma cool.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 07 30, 19:08)
Mini falenopsiukas, nužydėjęs, už 3 lt, prieš kelias savaites aptikau, nors jo lapeliai manau verti daugiau  ax.gif

nu tie variegata lapeliai wub.gif o kur čia taip pigiai pavyko rast, jei ne paslaptis? blush2.gif

Gražios italės ir lietuvės gražios wub.gif katlėja kokia riebi biggrin.gif
Atsakyti
jolituxxx, nuostabus augaliukai wub.gif
Atsakyti
Ačiū ačiū visoms 4u.gif

Ne paslaptis, ir miniukas ir margutė ir katlėja visos pirktos Kauno stoties turguje, kartas nuo karto ten užlekiu uogų ar dar ko nupirkt prie progos pralekiu ir pro gėlytes. Yra ten keli kioskeliai kurie vazoniniais augalais prekiauja, būna juose tikrai gražių ir vertų dėmesio falenopsių, vandų ir kitų gėlyčių, kai ką galima gauti už tikrai įkandamas kainytes, aš pirmiausiai klausiu ką iš nupigintų turi blush2.gif

Bet nežinau ką su ta katlėja daryt, jau tiek šaknų, substrato nei nesimato, augalas tiesiog pradeda lipt iš vazono bijau lyst ir persodinti, kad nesustresuotų doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 31 liepos 2012 - 12:27
QUOTE(jolituxxx @ 2012 07 31, 13:24)
Ačiū ačiū visoms 4u.gif

Ne paslaptis, ir miniukas ir margutė ir katlėja visos pirktos Kauno stoties turguje, kartas nuo karto ten užlekiu uogų ar dar ko nupirkt prie progos pralekiu ir pro gėlytes. Yra ten keli kioskeliai kurie vazoniniais augalais prekiauja, būna juose tikrai gražių ir vertų dėmesio falenopsių, vandų ir kitų gėlyčių, kai ką galima gauti už tikrai įkandamas kainytes, aš pirmiausiai klausiu ką iš nupigintų turi  blush2.gif

Bet nežinau ką su ta katlėja daryt, jau tiek šaknų, substrato nei nesimato, augalas tiesiog pradeda lipt iš vazono bijau lyst ir persodinti, kad nesustresuotų  doh.gif

nu va, sakiau kad kažkur prie stoties yra ''taškas'' lotuliukas.gif dabar žinosiu 4u.gif
su katlėjom dar patirties daug neturiu, bet kiek žinau, jei nauji auginukai leidžia šakneles, tai kaip tik ir metas persodinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 07 31, 13:24)
Ačiū ačiū visoms 4u.gif

Ne paslaptis, ir miniukas ir margutė ir katlėja visos pirktos Kauno stoties turguje, kartas nuo karto ten užlekiu uogų ar dar ko nupirkt prie progos pralekiu ir pro gėlytes. Yra ten keli kioskeliai kurie vazoniniais augalais prekiauja, būna juose tikrai gražių ir vertų dėmesio falenopsių, vandų ir kitų gėlyčių, kai ką galima gauti už tikrai įkandamas kainytes, aš pirmiausiai klausiu ką iš nupigintų turi  blush2.gif

Bet nežinau ką su ta katlėja daryt, jau tiek šaknų, substrato nei nesimato, augalas tiesiog pradeda lipt iš vazono bijau lyst ir persodinti, kad nesustresuotų  doh.gif

katlejas patariama persodinti tada kai auga naujos saknys, nes po persodinimo dalis senuju saknu nunyksta
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2012 07 31, 12:39)
katlejas patariama persodinti tada kai auga naujos saknys, nes po persodinimo dalis senuju saknu nunyksta

Aga šitą ir aš skaičiau, bet ten tai visko ji auginasi: ir naujų šaknų ir naujų auginukų pastebėjau doh.gif Dar palauksiu, kol tie nauji auginiai didesnes šaknytes išleis g.gif Galvojau atsargiai supjaustyt vazoną, nes plastmasiniame yra, kuo mažiau lendant prie šaknų ir perkelčiau atsargiai į šiek tiek didesnį jei šaknys gražios ir ne problematiškos g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 07 31, 13:54)

Aga šitą ir aš skaičiau, bet ten tai visko ji auginasi: ir naujų šaknų ir naujų auginukų pastebėjau  doh.gif Dar palauksiu, kol tie nauji auginiai didesnes šaknytes išleis  g.gif Galvojau atsargiai supjaustyt vazoną, nes plastmasiniame yra, kuo mažiau lendant prie šaknų ir perkelčiau atsargiai į šiek tiek didesnį jei šaknys gražios ir ne problematiškos  g.gif

taip, egzistuoja ir toks persodinimo budas, kuriuo as daznai pasinaudoju smile.gif
Atsakyti
Pagyvinsiu temą, visos pas mane sužydėjusios smile.gif

user posted image

Pamėginau į krūvą sustatyti, pažiūrėti koks vaizdelis bus, o pasirodo visai nieko wub.gif

Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2012 07 31, 15:57)
Pagyvinsiu temą, visos pas mane sužydėjusios  smile.gif
Pamėginau į krūvą sustatyti, pažiūrėti koks vaizdelis bus, o pasirodo visai nieko  wub.gif

Vaizdelis tai tikrai pasaka thumbup.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2012 07 31, 15:57)
Pagyvinsiu temą, visos pas mane sužydėjusios  smile.gif

Pamėginau į krūvą sustatyti, pažiūrėti koks vaizdelis bus, o pasirodo visai nieko  wub.gif

Puikios gėlytės, labai gausiai žydi.. Gražu smile.gif
Atsakyti