Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

NUORODA AKIMS PAGANYTI biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaidrek96 @ 2012 09 11, 19:32)
o man tai labai labai - Paph. micranthum var. eburneum  bigsmile.gif

O as situ pustais "pilvais" grozio nesuprantu blush2.gif papasakokit kas jus zavi siame ziede? Na tikrai idomu. Gal ir man ims patikt smile.gif Is raiboliu man graziausios, kaip as vadinu, su ilgomis kasomis. Dej, tokios neturiu. Aplamai pas mane tik viena graziai auganti raibuole, kur parodoj buvo, o kita hibridine tokia biski uzkankinta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 09 11, 22:11)
O as situ pustais "pilvais" grozio nesuprantu  blush2.gif papasakokit kas jus zavi siame ziede? Na tikrai idomu. Gal ir man ims patikt  smile.gif

O man tos su pilvukais labai labai, tik, kad ne iš lengviausiai auginamų smile.gif Nežinau, man tas žiedas toks storuliukas, labai gražu ir neįprasta wub.gif Vat kaip tik man tos ilgakasės nepatinka, tokios ištįsusios, pvz. kaip Paph. philippinensis schmoll.gif Man tie nukarę "ūsai" nemaloniai neestetiški schmoll.gif Na bet kiekvieno skonis skirtingas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 09 11, 23:11)
O as situ pustais "pilvais" grozio nesuprantu  blush2.gif papasakokit kas jus zavi siame ziede? Na tikrai idomu. Gal ir man ims patikt  smile.gif

Na čia iš serijos "na vkus i cviet druzej niet". Gražu ar negražu labai jau abstraktus dalykas - man labai negražu dendrobių šakaliukai pagaliukai, žiauriai negražu, o ne vieną žmogų girdėjau sakantį, kad kaip tik gražu. Na kad egzotiška, neįprasta tai taip, bet man negražu. Bet nereiškia, kad taip ir yra - čia tik mumrikiškas "skonis".

Sunku apibūdint kuo tie pilvūzikai gražūs - gražūs tiesiog kad gražūs rolleyes.gif Man iš vis visokios raibuolės gražios - ir pilvūzės, ir "ūsuotos" biggrin.gif

Atsakyti
O man ir sakaliukai pagliukai ir pilvuzai ir ilgakases patinka. biggrin.gif
Atsakyti
Dendrobiu stagarai ir man prie dusios, bet uztat kaip zydi!!! Pasigroziu visados ziedais ju augintoju.

Kas Kaune platina zurnala be Evelinos? taip noriu ji greiciau turet ax.gif
Papildyta:
QUOTE(guste87 @ 2012 09 11, 23:49)
O man ir sakaliukai pagliukai ir pilvuzai ir ilgakases patinka. biggrin.gif

Kas tada nepatinka? Nebuna juk, kad viskas.
Atsakyti
na visko ir neisigysi smile.gif siaip visos rusys kazkuom idomios, net nesugalvoju kas man nepatinka.
Atsakyti
Oi yra negražių daug, bent jau man smile.gif
Va kaip šita
lotuliukas.gif

O šitame psl visokių įdomių orchidėjų galima pamatyti
Atsakyti
QUOTE(Skaidrek96 @ 2012 09 11, 18:32)
o man tai labai labai - Paph. micranthum var. eburneum  bigsmile.gif

auga pas mane šis mažylis. Visai netyčia e-bay įsiūlė su kitais mažyliais pernai.
Šiaip toks pastebėjimas, rūšinės raibuolės sunkiai auga LT, sprendžiu pagal visus LT forumus. Todėl mažai kas jas augina. Pilvūzės, ilgakasės aplamai retai pas ką pražysta. Dažniausia foto rodo tie, kurie gatavai su žiedais nusipirko.
Na, bet nepabandžius, nesužinosim.
Man sunku su raibuolėm, dar vyžūnių "užsiveisiau", vienžo rolleyes.gif Sunkiausia sudaryti didelį temperatūrų skirtumą tarp nakties ir dienos blokiniame name be balkono. Turint nuosavą namą visai kas kita. Toms turėtų pasisekti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(xx @ 2012 09 12, 06:47)
Turint nuosavą namą visai kas kita. Toms turėtų pasisekti  ax.gif

Aš irgi su tais temperatūrų svyravimais suku galvą schmoll.gif Nors ir name gyvenu, bet vistiek pvz. kai nuo rudens reikia suteikti vėsesnį periodą kai kurioms gėlėms, tai problematiška irgi, nes pas mane vienodai namas šildomas, nėra jokių vėsesnių vietelių, o dėl temperatūrų skirtumo rudeniop bandau langus palikti pravirus per naktį..
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti