Esu iš tų žmonių, kurie kelionių forume mirksta nuolat. Nei vienas fotoreportažas neužsistovi neperskaitytas.

Tad mėginsiu atiduoti savo duoklę Supermamų klubui, nes čia radau labai daug naudingos informacijos ir patarimų. Labai noriu padėkoti Artūrui15, Aidlukai, Subjektyviai ir kitiems forumiečiams už patarimus.

Taip pat didelis ačiū MB už ištvermę vairuojant auto ir vaikams už kantrybę (juk ne visur jiems buvo įdomu).

Keliavome mes keturiese: du suaugę ir du berniukai padaužiukai. (9 ir 5 metų).
Nebus šis fotoreportažas kažkuom išskirtinis, juk važiavome Artūro pramintais takais, tačiau tuos pačius vaizdus galbūt pamatėme kitomis akimis.

Tad pamėginsiu perteikti savo įspūdžius kuo informatyviau.
Važiavimo maršrutas suplanuotas buvo taip: Lietuva Lenkija Čekija Austrija Italija Slovėnija Kroatija Italija Austrija Vokietija Lenkija Lietuva.
Pirminis planas buvo važiuoti iki Mikulovo (Čekijoje) ir ten pernakvoti. Tačiau MB pažiūrėjęs į kilometrų kiekį pareiškia, kad mes be didelio vargo galime pasiekti mano taip išgirtą ir išsvajotą Austriją.

(jis su vairavimu pas mus labai ištvermingas). Žinodama jo ištvermę ir vairavimo saugumą aš be jokio spyriojimosi pasirašiau po naujuoju planu važiuoti iki Austrijos miestuko Zell am See.