QUOTE(Tigris @ 2014 01 20, 11:47)
Internete sklando sis is paziuros keistas plauku augima skatinantis dalykas. Originaliame patarime plauku saknis reikia istrinti kokiu nors aliejumi (argano, makadamiju, alyvuogiu - kas kam patinka) pamasazuoti saknis ir tada svarbiausia - palenkti galva ir taip pakaboti zemyn galva kokias 10-15 min. Galit atsiremti kur nors i siena ir pasilenkti taip, tarsi darytumet tempimo pratimus. tuomet i galva priplusta daugiau kraujo, kuris maitina plauku saknis ir to pasekoje plaukai greiciau auga. Bet ATSARGIAI. Ne visoms tas tinka. Jeigu turit bedu su galvos svaigimu tai geriau nebandykit.
As tiesiog be jokiu alieju, issiplovus galva "pakabu" zemyn galva, kol plaukai isdziusta. Nezinau, ar tai tikrai del to, bet atrodo padejo man plaukus isjudinti is mirties tasko.
Keista, kad 10 - 15 min

aš visur skaičiau, kad maximum 4, kad galva nesisuktų vėliau, kad sąmonės neprarastu... Be to, rašoma, kad daryti tai tik 7 dienas (galima ir mažiau jei rezultatai tenkina), bet ne dažniau kaip vieną savaitę per mėnesį, nes organizmui vėliau nebus "šoko", nes vis dėlto mes ne šikšnosparniai

aišku, metodas ne kiekvienam, negalima to daryti nėščiai, esant aukštam spaudimui.
Kaip beprotiškai skambėtų, pabandžiau

bet mano plaukai tokioje stadijoje, kad sunku pastebėti ryškius pakitimus, todėl iš įdomumo pabandysiu kitą mėnesį dar

bet kol kas mano pozicija gana skeptiška. Kodėl? Nes per tas 7 dienas siūlo aukso kalnus - 1 arba daugiau inch (nuo 2 iki 4 cm

)