Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas)

QUOTE(jurgitagirolaguna @ 2013 03 11, 11:15)
kaip RP30 uzsimine apie stresa, niekur dar neuzmaciau info kaip jis itakoja musu rodiklius, gal kas zinot?

itakot per daug neitakoja, bet esu girdejus kad sia liga susergama nuo didelio streso 4u.gif
QUOTE(Koop @ 2013 03 11, 11:24)
Merginos gal galit parasyt ka geriat kaulu stiprinimui?  4u.gif

dabar emiau gert kalci plius d ...

ale man ir su akim kazkas daros... manau tas tiroiditas gali pult bet kuri organa
Atsakyti
Merginos, turiu klausimą smile.gif ar gali būti, kad nuo tiroksino kietėja viduriai? geriu 50mg, kiekvieną rytą normaliai išeinu į tualetą, bet po to dienos metu, kai noriu nieko nesigauna biggrin.gif nes tiesiog viduriai užkietėja:)
Atsakyti
sveika, gali buti, nes ir man taip buvo, bet paskui susitvarke.
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2013 03 10, 01:25)
nenoriu girtis, biggrin.gif  bet mano buvo:
tsh-73,9; ft4-8,09; atpo->1300  doh.gif  va cia tai jo...nes net gyd nepatikejo, kad tiek gali buti...dabar zenkliai sumazejo, gydytojas vel stebejosi, kad tiek galejau tureti... biggrin.gif
bet man israse iskart tik 50mg, paskui jau tik 75...

O kaip tu jauteisi su tokiu tsh ir kada pagerejo?
Atsakyti
QUOTE(jurgitagirolaguna @ 2013 03 11, 21:25)
O kaip tu jauteisi su tokiu tsh ir kada pagerejo?

jeeetau jauciausi klaikiai, bet visad maniau, kad ciamano nelaimiu pasakmes, depresijos paskmes, paskui, kad pogimdyvines nuotaikos,susgribau, kai pradejau priaugti laabai greit ir daug svorio ir atsirasdavo tepliojimai tarp menesiniu, ...pasidariau tyrimus...na pradejau gerti vaistukus ir pradejo geret, bent nuotaika tai tikrai, palengvejmas atsirado kakle, mat sumazejo ir skydliake...svoris nebeauga, sustojo...oda pagrazejo, viduriaibuna uzkieteje, bet cia jau man nuo senu laiku taip...negalvojau, kad tiek daug problemu sukelia skydliauke, o vat...buvo nustatyta 75mg...bet as geriu po 100mg, nes geriant po 75 visvien jusdavau rytinius galvos skausmus doh.gif ,gyd sako, kad skydliauke itakoja galvos skausma...dabar jau nebeskauda...pastebejau, kad pamirsus isgerti vaistus, tai pasijunta dienos begyje, nuovargis kazkox ir pan... doh.gif tad stengiuosi nebepamirsti...dingo ir sirdis permusimai , tokie uzeidavo...del akiu, jauciu pablogejima, bet cia delkompiuterio pasekmiu, nesieju visu savo negalavimu vien su skydliauk, juolabkai geriant vaistus , tikrai pagerejo, jauciuosi lengvesne kazkokia , viduj itampa sumazejusi...gerklej to guz smaugiancio nebeliko....
ot prirasiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RP30 @ 2013 03 10, 15:57)
Gal kam taip yra nutikę...skydliaukė pašalinta jau beveik 4 metai, reguliariai tikrinuosi TTH, viskas daugmaž būdavo gerai.Spalio mėn TTH - normoje. Dabar pasidariau TTH -0,06 .Ištiko šokas. Pagaliau suvokiau iš kur visi mano simptomai lygūs hiper būsenai. Gal jums yra kažkas panašaus buvę? geriu po 100 mg. Per pastaruosius 0,5 metų nukrito(numačiau) 7-8 kg svorio. nesivaržydama valgiau suši ir lašišą ( organizmas kaip pašėlęs reikalavo), kraujui stiprinti gėriau 2 mėn chlorela ( kažkokie lyg dumbliai, anotacijoje neparašyta , kad turėtų daug jodo). Ar visa tai galėjo sukelti staigų TTH kritimą? Gal kas esate bent panašaus patyrusios. Tiesa prieš 1,5 mėn apturėjau nemažą stresą.

aisku, tai juokas pro asaras, bet gal ataugo, kaskuri rase, kad kas 3 metus reikia daryti echoskopija, buna atveju, man ir endokrinologe patvirtino
Atsakyti
dingo ir sirdis permusimai , tokie uzeidavo...del akiu, jauciu pablogejima, bet cia delkompiuterio pasekmiu, nesieju visu savo negalavimu vien su skydliauk, juolabkai geriant vaistus , tikrai page record, jauciuosi lengvesne kazkokia , viduj itampa sumazejusi...gerklej to guz smaugiancio nebeliko....
ot prirasiau 4u.gif
[/quote]
Vat vat.. O fraze "Jauciuosi lengvesne kazkokia" isvis verta milijono 4u.gif Smagu girdeti gera istorija! mirksiukas.gif
O kokios butent bedos su akimis?
Atsakyti
QUOTE(jurgitagirolaguna @ 2013 03 12, 00:53)

Vat vat.. O fraze "Jauciuosi lengvesne kazkokia" isvis verta milijono 4u.gif  Smagu girdeti gera istorija! mirksiukas.gif
O kokios butent bedos  su akimis?

biggrin.gif , na taip, nemoku paaiskint, bet nors stora, bet tikrai lengvumo pojutis jauciamas...
del akiu toks asarojimas ale ir migla smile.gif , bet cia gal pasekmes prie kompiuterio ir nuo siuvinejimo (teko issitraukti net cool.gif )
Atsakyti
[quote=jurgitagirolaguna,2013 03 11, 23:53]
dingo ir sirdis permusimai , tokie uzeidavo...del akiu, jauciu pablogejima, bet cia delkompiuterio pasekmiu, nesieju visu savo negalavimu vien su skydliauk, juolabkai geriant vaistus , tikrai page record, jauciuosi lengvesne kazkokia , viduj itampa sumazejusi...gerklej to guz smaugiancio nebeliko....
ot prirasiau 4u.gif
[/quote]
Vat vat.. O fraze "Jauciuosi lengvesne kazkokia" isvis verta milijono 4u.gif Smagu girdeti gera istorija! mirksiukas.gif
O kokios butent bedos su akimis?
[/quote]
man tai akys sausos katastrofiskai, nuo to sausumo atsiranda jau kitos bedos...
ir akiu gydytoja patvirtino kad del sitos mano skydliaukes ligos akys mazai begamina asaru, sauseja. turiu pastoviai lasint dirbtines asaras, drekint
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2013 03 11, 23:48)
aisku, tai juokas pro asaras, bet gal ataugo, kaskuri rase, kad kas 3 metus reikia daryti echoskopija, buna atveju, man ir endokrinologe patvirtino

pernai birželį tyrė , nebuvo nieko. Aš kažkaip linkusi primesti viską clorella papildams. Panaršiau po internetą , tai tie dumbliai turi nemažai jodo, o juos gėriau gal 2,5 mėn. Jei neklystu ir Jums Spirulinos dumbliai viską paaštrino?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti