Sveikos...
Akcijatau.lt yra Vilniuje akcija skydliaukes istyrimui, gal kuriai pravers;)
QUOTE(linamog @ 2013 03 07, 21:10)
Manau, kaulus suko del autoimuninio artrito, mano kolegei toks yra.
Taip ir as manau,ir taip is tikruju yra man paciai.ir kiek skaitineju kurie vartoja tiroksina tai labai daug kam skauda kaulus,raumenis ar sanarius.
Siuo metu suradau sau stebuklingu vaistu,del ju teigiamo poveikio galiu gyventi jau pilnavertiskesni gyvenima,nueme visus nepatogumus ,nuo skausmo isvadavo.Tai Vimovo priesuzdegiminiai,kartu su skrandzio apsauga ir Piascledine-daro teigiama poveiki sanariams ir kaulams.
Toks,sakyciau,nepigus gydymas,bet kitos iseities nebeturejau.
Dar prasidejo alergine sloga,kurios niekada neturejau.tai pirmieji pavasario pozymiai.Vakar gyd.israse priesalergini purskala ir kazkoki gaminama tepaliuka i nosi uz kuriuos sumokejau 72lt.

Taciau ne viskas ir brangu.Vakar pridaviau krauja TTH,antikunams,lipidogramai,magniui,kaliui ir bendram kraujo tyrimams istirti.Buvau paskaiciavusi,kad uz viska gali tekti sumoketi iki 150lt.,o sumokejau tik 30lt.

QUOTE(lina46 @ 2013 03 08, 14:50)
Taip ir as manau,ir taip is tikruju yra man paciai.ir kiek skaitineju kurie vartoja tiroksina tai labai daug kam skauda kaulus,raumenis ar sanarius.
Siuo metu suradau sau stebuklingu vaistu,del ju teigiamo poveikio galiu gyventi jau pilnavertiskesni gyvenima,nueme visus nepatogumus ,nuo skausmo isvadavo.Tai Vimovo priesuzdegiminiai,kartu su skrandzio apsauga ir Piascledine-daro teigiama poveiki sanariams ir kaulams.
Dar prasidejo alergine sloga,kurios niekada neturejau.tai pirmieji pavasario pozymiai.Vakar gyd.israse priesalergini purskala ir kazkoki gaminama tepaliuka i nosi uz kuriuos sumokejau 72lt.
Taciau ne viskas ir brangu.Vakar pridaviau krauja TTH,antikunams,lipidogramai,magniui,kaliui ir bendram kraujo tyrimams istirti.Buvau paskaiciavusi,kad uz viska gali tekti sumoketi iki 150lt.,o sumokejau tik 30lt.

gal galit parasyt tu vaistuku tikslu pavadinima? ar jie taip ir vadinas" vimovo"?
o tyrimai vel mokami, lygtais kalbejom kad moket nereikia uz tth, senokai temutej buvau, gal jau pasikeite?
QUOTE(lina46 @ 2013 03 08, 13:50)
Dar prasidejo alergine sloga,kurios niekada neturejau.tai pirmieji pavasario pozymiai.
Dar prasidejo alergine sloga,kurios niekada neturejau.tai pirmieji pavasario pozymiai.
o varge man betruko autoimuninio artrito

o alergine jau man prasidejo... sikart sloga uzejo nuo pat vasario galo

Papildyta:
QUOTE(GITALE @ 2013 03 07, 19:43)
siandien poliklinikoj prie gyd duru viena moteris pasakojo kad jai gyd sake kad tiroksino perteklius kaupiasi kauluose, o jai labai skauda kaulus todel mano kad jai jau jo perteklius atejo pasitikrint gal jau jo gert nereik... isejus girdejau pasake kad del to nutrauke tiroksina...

QUOTE(GITALE @ 2013 03 08, 18:10)
gal galit parasyt tu vaistuku tikslu pavadinima? ar jie taip ir vadinas" vimovo"?
o tyrimai vel mokami, lygtais kalbejom kad moket nereikia uz tth, senokai temutej buvau, gal jau pasikeite?
Pasigooglinkit,taip jie ir vadinasi-Vimovo.Jie isleisti i prekyba dar nepilnai 2m. Tai naujiena,jau istirta ir patvirtinta

Papildyta:
QUOTE(lina46 @ 2013 03 08, 21:06)
Pasigooglinkit,taip jie ir vadinasi-Vimovo.Jie isleisti i prekyba dar nepilnai 2m. Tai naujiena,jau istirta ir patvirtinta 

O del tyrimu mokejimo,tai as gyvenu provincijoj kur uz viska reikia moketi,nesvarbu kad as esu drausta.Skydliaukes ir kt. sudetingesni tyrimai yra siunciami i Vilniu,.i privacias laboratorijas.Tai ir vadinasi nemokamas gydymas

QUOTE(sandraireland @ 2013 03 05, 20:11)
sveikos visos,
laukiuosi 6savaites tai dar nezinant kad laukiuosi,pasidariau tyrimus kurie tokie buvo:
TSH 2.07 ir FT4 15,1,KIEK suprantu normos ribose yra????
laukiuosi 6savaites tai dar nezinant kad laukiuosi,pasidariau tyrimus kurie tokie buvo:
TSH 2.07 ir FT4 15,1,KIEK suprantu normos ribose yra????
Sveikinu labai tave

QUOTE(Gaby @ 2013 03 06, 07:48)
Sveikos,
man irgi neseniai nustate lėtinį autoimuninį tiroiditą. Mano tyrimų rezultatai tokie:
TTH 1,84
FT4 16,9
ATPO daugiau kaip 1000
Jaučiu nuolatinį nuovargį, jėgų trūkumą, atminties visiškai nėra. Nežinau, ar tai susiję su skydliauke. Gydytoja sakė, kad nesusiję.
Gydymo jokio neskyrė. Sakė, kad reikės hormonus gerti, kai skydliaukė pati nebefunkcinuos pilnai
O kol kas laukti
Ar tikrai nėra jokio gydymo tiems antikūnams mažinti??? Ir gal kuri esat išbandžiusi homeopatinį gydymą? Nebežinau, ko griebtis.
Ir gal galit rekomenduoti gerą gydytoją endokrinologą, nesvarbu kur - Vilniuje, Kaune ar KLaipėdoje?
Labai dėkoju iš anksto visoms atsiliepusioms
man irgi neseniai nustate lėtinį autoimuninį tiroiditą. Mano tyrimų rezultatai tokie:
TTH 1,84
FT4 16,9
ATPO daugiau kaip 1000
Jaučiu nuolatinį nuovargį, jėgų trūkumą, atminties visiškai nėra. Nežinau, ar tai susiję su skydliauke. Gydytoja sakė, kad nesusiję.
Gydymo jokio neskyrė. Sakė, kad reikės hormonus gerti, kai skydliaukė pati nebefunkcinuos pilnai

Ar tikrai nėra jokio gydymo tiems antikūnams mažinti??? Ir gal kuri esat išbandžiusi homeopatinį gydymą? Nebežinau, ko griebtis.

Ir gal galit rekomenduoti gerą gydytoją endokrinologą, nesvarbu kur - Vilniuje, Kaune ar KLaipėdoje?
Labai dėkoju iš anksto visoms atsiliepusioms

Kolkas i sita klausima tikslaus atsakymo nera. Yra tik speliones visokios.
QUOTE(sau_lu_te @ 2013 03 07, 17:11)
as su tuo jodu tai nesuprantu... vieniems jo net israso kitiems ji draudzia vartot
As skaiciau Kharazzian knygoj,kad sergant autoimuniniu tiroiditu ji naudot draudziama,nes tai,kaip zibalo i ugni ir pilt-toks jodo poveikis antikuniu gaminimuisi.
[quote=aura/v,2013 03 08, 19:55]
Sveikinu labai tave
,taip, tavo tyrimai normos ribose,bet kol neissivystys mazuko skydliauke,tol tavo tsh gali kilti ir but aukstokas,bet tai normalu,tiesiog gersi daugiau tiroksino ir viskas bus gerai. Kazkur esu skaicius ir jei gerai pamenu tai treciam trimestre susinormalizuoja.
Aciu labai,tik as pergyvenu nes jie cia uzsieny nesiuncia pas endokrinologus,tai pati stebiu savo kraujo tyrimus:(
Sveikinu labai tave

Aciu labai,tik as pergyvenu nes jie cia uzsieny nesiuncia pas endokrinologus,tai pati stebiu savo kraujo tyrimus:(
Sveikutes
Priimsit ?
Prisistatau: tsh 58,73, ft4-5,83, Atpo-413.
Pirma savaite geriu tirolsina,ishrase ishkart 100. laukiu pagerejimo...

QUOTE(jurgitagirolaguna @ 2013 03 09, 20:52)
Sveikutes
Priimsit ?

Labas labas - aisku priimsim, zinoma geriau nereiketu

Kaip savijauta su tokiu TTH?
QUOTE(jurgitagirolaguna @ 2013 03 09, 19:52)
Sveikutes
Priimsit ?

Labas

Cia tai jo

QUOTE(jurgitagirolaguna @ 2013 03 09, 21:52)
Sveikutes
Priimsit ?

nenoriu girtis,

tsh-73,9; ft4-8,09; atpo->1300

bet man israse iskart tik 50mg, paskui jau tik 75...
[quote=sandraireland,2013 03 08, 23:12]
Sveikinu labai tave
,taip, tavo tyrimai normos ribose,bet kol neissivystys mazuko skydliauke,tol tavo tsh gali kilti ir but aukstokas,bet tai normalu,tiesiog gersi daugiau tiroksino ir viskas bus gerai. Kazkur esu skaicius ir jei gerai pamenu tai treciam trimestre susinormalizuoja.
[/quote]
Jo, su siuntimais jie cia nesisvaisto,bet tu nepergyvenk,jei matysi,kad tau labai neramu del tyrimu,gali nueit privaciai pas endokrinologa be siuntimo,man atrodo.
Linkiu ramaus nesiojimo;)
Sveikinu labai tave

[/quote]
Jo, su siuntimais jie cia nesisvaisto,bet tu nepergyvenk,jei matysi,kad tau labai neramu del tyrimu,gali nueit privaciai pas endokrinologa be siuntimo,man atrodo.
Linkiu ramaus nesiojimo;)