Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime...

...Meilė mūsų gyvenime...

user posted image

Laukiam, plepam, draugaujam, guodžiamės, liūdime, džiaugiamės ir atostogaujame kartu...

...nuo meilės...iki suknelių...

user posted image

Mergaičių uogadieniai

user posted image

Vasaris
Monkey vasario 5 d.
Kovas
Ethella kovo 10 d.
Kissa666 kovo 27 d.
Balandis
Belle_fleur balandžio 4 d.
Qwertama balandžio 6 d.
Gegužė
Seila gegužės 14 d.
Birželis
Cherry83 birželio 26 d.
Liepa
Rimkka liepos 18 d.
Rugpjūtis
Meyle rugpjūčio 8 d.
Lapkritis
Elskere lapkričio 9 d.
Lagita lapkričio 10 d.
Gruodis
Laurita* gruodžio 1 d.
Dandelion fuzz gruodžio 11 d.
Laira27 gruodžio 12 d.
Comep gruodžio 23 d.

Atsakyti
namai namuciai 4u.gif

QUOTE(Laurita* @ 2012 11 23, 13:27)
pas mane matai 8 panos, tipo tik iki 6 žmonių internetu, ir atseit avansas po 50 lt./žmogui  doh.gif  nu ir načiort....suprasčiau avansą palikti 100 nu 200 lt.., bet tik jau ne 400 lt.  doh.gif

aaa, mes buvom 6, internetu rezervavom be jokiu litu, ir pravakarojom... nu blem bajeris cia geras lotuliukas.gif auksta klase matai biggrin.gif
Atsakyti

Naujoj temutej,aciu uz namucius Ethella... 4u.gif
Atsakyti
Paukšte, gal tik grėsmingai skamba, tačiau kuo situacija aiškesnė tuo lengviau ją kontroliuoti. Manau tau nereikėtų jaudintis - manau, pagaliau suprasi jo sprendimo priežastis. ax.gif
Atsakyti
Ethella, kokie gražūs vėl namučiai, nesvarbu, kad neturėjai laiko. užtat mes galim vėl jais pasigrožėti wub.gif
o aš šiandien aš bash.gif bash.gif bash.gif .... nusivariau kaip nežinau kas, o nuvarytus arklius gi nušauna doh.gif
ryškiai persidirbau, tad bijau, kad vėl nepasikartotų ano savaitgalio migrena doh.gif
Atsakyti
Qwertama, bet kam dabar vel draskyti sirdi tokiom temom. As nenoriu vel kliudyti tos temos, kad viskas baigta. Man butu per sunku..
Papildyta:
Merginos, gal yra norinčių prisijungti? smile.gif
http://vaikusvajones.lt/
Atsakyti
Jau galvojau kad nera nauju namučių ir reikės pult greitai kurti biggrin.gif Bet ačiū Ethella'i už greita reakiją mirksiukas.gif wub.gif

Siandien laisvadienis, trvarkaus namus kiek spesiu biggrin.gif ir pasimatyman ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
comep, labai ačiū už pasidalijimą gera naujiena - papirkau bilietus į kiną bigsmile.gif

QUOTE(Laurita* @ 2012 11 23, 12:43)
mano šiandienos nuotykis, jei taip galima pavadinti, atsimenat kai klausiau apie tą "Piccola Italia" - tai šiandien užsuku, galvoju užsakysiu staliuką kitam penktadieniui, jau ir visą meniu susidėliojau ką užsakinėsiu  biggrin.gif  tai spėkit  doh.gif  užskiedė kad reikia palikti 400 lt. avanso, mat tokia politika, ir plius, galima būti pabrėžė, būtent pabrėžė tik 2 val.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  eina jie kur toliau su savo tokia politika  doh.gif

Nu joooo... doh.gif Vadinasi mano girdėtos žinios buvo ne gandai unsure.gif biggrin.gif Kokią kitą vietą išsirinkai? mirksiukas.gif

DF, smagaus pasimatymo flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Paukste 25 @ 2012 11 23, 14:47)
Qwertama, bet kam dabar vel draskyti sirdi tokiom temom. As nenoriu vel kliudyti tos temos, kad viskas baigta. Man butu per sunku..
Papildyta:
Merginos, gal yra norinčių prisijungti? smile.gif
http://vaikusvajones.lt/

Jeigu jau rodo iniciatyvą kalbėtis, tai nėra viskas baigta mano galva. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurita* @ 2012 11 23, 13:43)
Sveikos  4u.gif

mano šiandienos nuotykis, jei taip galima pavadinti, atsimenat kai klausiau apie tą "Piccola Italia" - tai šiandien užsuku, galvoju užsakysiu staliuką kitam penktadieniui, jau ir visą meniu susidėliojau ką užsakinėsiu  biggrin.gif  tai spėkit  doh.gif  užskiedė kad reikia palikti 400 lt. avanso, mat tokia politika, ir plius, galima būti pabrėžė, būtent pabrėžė tik 2 val.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  eina jie kur toliau su savo tokia politika  doh.gif

Sveika, nu matai, jie daro labai daug "teminiu" vakareliu, tai jauciu pas juos tuos staliukus rezervuoja ir rezervuoja, tai jie nori, kad daugiau zmoniu praeitu ir daugiau pinigu paliktu ax.gif
Atsakyti
Ei, o mes palanuojames sestadieni tiktis? smile.gif
Atsakyti
aaa, mes buvom 6, internetu rezervavom be jokiu litu, ir pravakarojom... nu blem bajeris cia geras  lotuliukas.gif auksta klase matai  biggrin.gif

niu joo, pasukau į prancūzišką, ten irgi - avansas 480 lt. doh.gif

QUOTE(meyle @ 2012 11 23, 14:09)
comep, labai ačiū už pasidalijimą gera naujiena - papirkau bilietus į kiną bigsmile.gif
Nu joooo... doh.gif Vadinasi mano girdėtos žinios buvo ne gandai unsure.gif biggrin.gif Kokią kitą vietą išsirinkai? mirksiukas.gif

užsakiau čia senamiestyje Bonjorno, liekam prie senojo ir išbandyto biggrin.gif
Atsakyti