Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime...

QUOTE(rimkka @ 2012 11 23, 21:39)
dėkui, rytoj žiūrėsiu, o šiandien taip įsitraukiau į knygą, kad negalėjau atsiplėšti  lotuliukas.gif

Nežinau kur buvau išplaukus, bet omeny turėjau ne Invaziją, o Avatarą... blush2.gif Beje, Invazija taip pat puikus filmas, tačiau ne atsipalaidavimui. O knygos manau visad geresnis pasirinkimas mirksiukas.gif Kokią skaitai? Aš seniai beskaičiau tokią, nuo kurios nesinorėtų atsikraukti...

Išleidau draugę, pavakarojom su vynu. Pažiūrėsiu filmą ir miegot. Ot tai triukšmingas savaitgalis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(meyle @ 2012 11 23, 23:34)
Nežinau kur buvau išplaukus, bet omeny turėjau ne Invaziją, o Avatarą... blush2.gif Beje, Invazija taip pat puikus filmas, tačiau ne atsipalaidavimui. O knygos manau visad geresnis pasirinkimas mirksiukas.gif Kokią skaitai? Aš seniai beskaičiau tokią, nuo kurios nesinorėtų atsikraukti...

Išleidau draugę, pavakarojom su vynu. Pažiūrėsiu filmą ir miegot. Ot tai triukšmingas savaitgalis biggrin.gif

skaičiau knygą "Labirintas" 13 a. istorija persipina su 21 a. mistika, paslaptis, meilės istorija... wub.gif
Atsakyti
Su nuostabia Žalgirio pergale!!! Šaunuoliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(meyle @ 2012 11 24, 00:43)
Su nuostabia Žalgirio pergale!!! Šaunuoliai wub.gif

Nemačiau rungtynių, tačiau žinau, kad Žalgiris laimėjo. Sveikinimai fanėms thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas ax.gif Aciu uz naujus namucius 4u.gif
Pagaliau pavyko pamiegoti...po puses butelio vyno biggrin.gif tai savijauta, nors ir ne pati geriausia, bet svarbu pamiegojau smile.gif
Smagiai vakar su drauge po senamiesti pasivaiksciojom, po to neplanuotai papuolem i krepsinio ziurejima biggrin.gif ...ir 21 val. isvaziavom namo ziureti labanakt vaikuciai biggrin.gif

QUOTE(Paukste 25 @ 2012 11 23, 15:31)
Ei, o mes palanuojames sestadieni tiktis? smile.gif

Su mielu noru pasedeciau kokioje kavinukeje ar pan. smile.gif

Atsakyti
Sveikos,

Miegas yra gėris... Iki vidurdienio pavariau doh.gif blush2.gif Sapnavau, kad mama pagimdė sesę, vaje, dar neatsigaunu... Šiandien ratais einu aplink mamą ir sakau atiduok mano švelniaodę sesutę biggrin.gif Matyt jau reik man į darbą, kad vaikus sapnuoju tongue.gif ..

Šiandien Akropolyje JAMAM diena. Aišku blefas, kad milžiniškos nuolaidos, tačiau vis tiek būna bent šiokios tokios mirksiukas.gif Tai planuoju nuvažiuoti nervų pasigadinti biggrin.gif Žmonių spūstys ne pats maloniausias dalykas, bet jeigu ką rasiu, verta bigsmile.gif

Beje, gavau užsakymą iš Kalėdų senelio, kad laišką parašyčiau. Klausiau ar galiu vyro užsiprašyti, tai atsakė, kad jis įgyvendina norus, o stebuklus - tikėjimas... Ot koks rolleyes.gif

Visoms šypseningo šeštadienio flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meyle: 24 lapkričio 2012 - 13:47
labukas 4u.gif pagaliau atradau minutėlę ir aš kažką parašyt smile.gif
ačiū už naujus namučius 4u.gif
aš einu iš proto.. dar niekada taip nedariau, bet man patinka taip wub.gif ryt bus 4mėnesiukai kaip mes draugaujam, tai sukau galvą kokią čia mažą smulkmenytę padovanoti.. Puskė davė mintį, kad mūsų bendrą foto išryškinti ir į rėmelius.. greit nulėkiau į fotostudiją ir reikalas padarytas.. nežinau gal vaikiškai, gal naiviai bet aš noriu taip daryti blush2.gif dabar irgi lekiu ruošti vakarienę, šį vakarą atvarys wub.gif
o šiaip tai bėgu lekiu dirbu skubu.. tai šeštadienio popietė man tokia palaima nes žinau, kad būsim kartu wub.gif
Atsakyti
Labas unsure.gif

o as sian be nuotaikos verysad.gif verysad.gif verysad.gif
vel cia susije su tuo berniuku, kuri as tipo palikau... siandien idejau foto i fb, apie pietus.. tas parase komentara "tipo niekam cia neidomu"... as jam parasiau private, kad kam tokias nesamones rasineja... jeigu nepatinka, tegu ignoruoja... pradejom bartis private, jis man parase, kad jam apie mane prisnekejo musu bendri pazistami, kokia as is tikruju esu... ko man tik reikia ir.t.t... ir kad jam dabar yra geda kad jis su manim bendravo unsure.gif as is to pykcio istriniau ji is fb... as labai ilgai galvojau kas cia galejo pasakyti... paskui paziurejau musu bendrus draugus.... o ten... ta mano buvusi drauge, su kuria tipo del vaikino susipykom... vz... paskui gavau zinute nuo jo i tel, kodel istriniau... paskambinau as jam... pradejom sneketis, jis vel pradejo apie mane sneketi, kad jam cia pripasakojo, kad as vos ne su kiekvienu miegu ir.t.t. doh.gif as jo klausiu kas.. neatsako.. tada as neistveriau ir pasakiau "na jo, mano buvusi drauge turi ilga liezuvi"... jis nutylo... is tylos ir supratau kad apie ja sneka... tada uzklausiau jo ar jis su ja snekejo, kodel mes dabar nebendraujam, jis sako ne... sakau pasidomek del ko... jis pradejo jau graziau su manim kalbetis, pradejo klausti kodel...ir pasakiau jam, kad drauge is drauges berno nenuveda... jis uztylo... ir pasake kad turi eiti dirbti... tuo ir baigem pokalbi.. matyt suprato kad jis neteisus buvo.... bet taip nemalonu, kad sakes verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2012 11 24, 16:31)
Labas  unsure.gif 

o as sian be nuotaikos  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

neliūdėk 4u.gif
aš tai tau siūlau tiesiog su juo nepalaikyti jokių ryšių ir visiškai jį ignoruoti. tegu rašo ar skambina, o tu tiesiog nekreipk dėmesio. Matai,kad bendravimas su juo nieko gero neduoda nei tau, nei juo labiau jam unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2012 11 24, 15:42)
neliūdėk 4u.gif
aš tai tau siūlau tiesiog su juo nepalaikyti jokių ryšių ir visiškai jį ignoruoti. tegu rašo ar skambina, o tu tiesiog nekreipk dėmesio. Matai,kad bendravimas su juo nieko gero neduoda nei tau, nei juo labiau jam  unsure.gif

bet kad as ir nelendu prie jo, nieko jam nerasau nieko... bet nemalonu kai fb komentuoja nesamones verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
laba, kukuoju su kavos puodeliu ir prizu sau - sokoladuku, dziovinu nagus po manikiuro ir susitiksiu su kadriuku, leksim kur skaniai pasedet (sushi ar kinieciai) poto gal koki filma paspoksosim g.gif
a tiesa, apsikirpau siandien, leidau kirpejai skabyt mane drasiai, tai pasiaustuke esu dabar biggrin.gif gaila kad trumpam, uz menesio vel eisiu kirptis, lyg buciau pusmeti ar net metus nieko plaukam nedarius biggrin.gif siaip uzknisa - tvirti stiprus tankus greitai augantys plaukai, o antakiai baisus doh.gif reti, daznai isbyra plaukeliu, buna tusciu tarpu ir pan.. lyg nemoksa buciau juos taip nusipesus... kartais susimastau apie permanentini g.gif ka apie tai manot?

Kisa - as be zodziu... ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2012 11 24, 16:45)
bet kad as ir nelendu prie jo, nieko jam nerasau nieko... bet nemalonu kai fb komentuoja nesamones  verysad.gif  verysad.gif

nu tai gerai padarei, kad ištrynei iš FB. Dabar bus ramiau. 4u.gif
Atsakyti