Cannelloni bandžiau ir aš daryti, labai lengva ir skanu.
Kadangi aš pati labai mėgstu kinų maistą (sushi, kinietišką vištieną), taigi ir parekomenduočiau kinietišką vištieną su daržovėmis ir anakardžio riešutais, galima žinoma ir be riešutų apseiti.

Svarbiausia tik greitas terminis apdorojimas ir kinietišką vištieną galima laisvai pasigaminti namuose. Viską darau palaipsniui, iš pradžių iškepu vištą, paskui apkepu daržoves, pabaigoj padažo gamyba na o po to viską sumaišysime ir gausime norimą rezultatą. Taigi, visų pirma reikia šiek tiek paskrudinti anakardžio riešutus:

skrudinant atsiskleidžia gerosios riešutų savybės. Smulkiais, vienodo dydžio gabalėliais supjaustyti vištienos krūtinėlę, stengtis, kad gabalėliai apkeptų vienu metu.

Supjaustytą smulkiais gabaliukais vištieną sudėti į dubenį ir užsimarinuoti su šiek tiek sojos padažo ir nedideliu šaukšteliu bulvių krakmolo. Viską gerai išmaišyti. Smulkiais gabalėliais supjaustyti vieną morką, paskrudintus riešutus įdėti į lėkštutę (stenkitės riešutų nesudeginti, nors galima gaminti ir be jų), į keptuvę įpilti aliejaus ir atsargiai dėlioti vištienos gabalėlius taip, kad jie nesuliptų. P.S svarbu nedėti daug gabalėlių, o jei pasiruošėte daug, kepkite dalimis.

Kol kepa višta, supjaustyti svogūną, višta turėtų kepti 2-3 minutes. Svarbiausia vištą ant stiprios liepsnos skubiai apsikept, "pamėtyt" keptuvėj keletą kartų, vištos gabalėlius sudėti į dubenį, o į keptuvę keliauja morkytės, kadangi jos yra pačios kiečiausios jas kepti reikia ilgiausiai.

Kol morkytės kepa, skutame geltoną ir raudoną paprikas. Kai morkos jau apkepusios, sudedame likusias daržoves; svogūną bei paprikas ir vėl viską apkepiname.

Į dubenėlį įpilti austrių padažo, jį sumaišyti su šlakeliu sojos padažu ir šaukštu krakmolo bei įpilti šiek tiek vandens. Kai daržovės apkepa, jas išimti. Turėtų atrodyti taip:

Na ir vėl dedam keptuvę ant liepsnos, šlakelis aliejaus ir pilame padažą, o iš paskos keliauja daržovės su višta ir anakardžio riešutai. Visą tą gėrį pamėtyti aukštyn žemyn ir kaitinti dar 1 minutę.

ir galime patiekti.
Viską paruošti galima žaibiškai, pagrindinis principas viską apkepti žaibiškai, kad daržovės liktų traškios, mėsa išliktų sultinga.
Rezultatas: