QUOTE(ndudinemesis @ 2013 01 07, 21:20)

a ko netink pradžiamokslių tema?

Aš noriu

QUOTE(Lauriiana @ 2013 01 09, 20:44)
pradziamoksliu temoje jei neklystu seni pranesimai, jokiu ikeliamu darbeliu nera:/ na zodziu as noriu siek tiek daugiau

QUOTE(ndudinemesis @ 2013 01 11, 13:33)
pradziamoksliu temoje jei neklystu seni pranesimai, jokiu ikeliamu darbeliu nera:/ na zodziu as noriu siek tiek daugiau
tad susidomeja galim kazka pradeti
gal pirmiausia, kokia iranga naudojame ir temike pirmajam darbui ikelti?
paziuresim, kas ka sugebame

Ka reiskia seni pranesimai? ir kaip suprasti,kad nera ikeliamu darbu? Jauciu jus net nebuvot toj temoj

QUOTE(fox. @ 2013 01 11, 13:37)
Ka reiskia seni pranesimai? ir kaip suprasti,kad nera ikeliamu darbu? Jauciu jus net nebuvot toj temoj 

ieskojau daug temu gal maisau sai puslapy su mamyciu klubu, gal galite nuoroda uzmest?tada pasakysiu ar tikrai apie tai sneku?
QUOTE(ndudinemesis @ 2013 01 11, 13:51)
ieskojau daug temu gal maisau sai puslapy su mamyciu klubu, gal galite nuoroda uzmest?tada pasakysiu ar tikrai apie tai sneku?
http://www.supermama...howtopic=896172
QUOTE(fox. @ 2013 01 11, 13:53)
ups blogai ieskojau, sorry, lekiam i ta temike

QUOTE(ndudinemesis @ 2013 01 11, 13:56)
Sekmes

Sveikutes. Labai gerai kad sukuret tokia tema. TEma pradžiamokslis , labai gera , bet pradenciajam per sudetinga. Pirma karta ten ilindau pries metus, kai tik nusipirkau savo veirodini fotoparata. Skaiciau , skaiciau ir supratau kad man toli iki ju ir apsisprendziau sustoti ties tuo ka moku. Pilnai uzteko ir auto funkcijos. Bet praejus metams , pamaciau ka is daugybes nuotrauku , neturiu kazko ypatingo. Ir vel pradejau lankytis temose apie fotografija . Seku ta tema ir tiesiog ja "valgau" labai "skanu" skaityt
SUpratau kad reikia pradeti dometys nuo nulio .
Kai pirkau fotika pas mane nebuvo instrukcijos, bet galvojau kad jos ir nereikia viska rasiu internete... Taip informacijos daug.... bet viska sudelioti buvo sunku. Pradžiamokslije perskaiciau patarima , kad reikia pradeti nuo instrukcijos perskaitymo. Taip ir padariau , radau internete ja atsisiunciau ir radau tai kas tikrai labai , labai reikalinga pradziai.
Istikruju labai gaila fotiko per metus laiko su dukros pagalba jau paaryta apie 12000 kadru
. Tai jau daug...

SUpratau kad reikia pradeti dometys nuo nulio .
Kai pirkau fotika pas mane nebuvo instrukcijos, bet galvojau kad jos ir nereikia viska rasiu internete... Taip informacijos daug.... bet viska sudelioti buvo sunku. Pradžiamokslije perskaiciau patarima , kad reikia pradeti nuo instrukcijos perskaitymo. Taip ir padariau , radau internete ja atsisiunciau ir radau tai kas tikrai labai , labai reikalinga pradziai.
Istikruju labai gaila fotiko per metus laiko su dukros pagalba jau paaryta apie 12000 kadru

o man zinok labai patiko ta temike, visa laik maniau, kad moku sufokusuoti tai jau tikrai, bet kai pameginau atlikti namu darba, mane nusvilpe, ir pamaciau, kad tas paprastas darbelis reikalauja daug laiko, ideju ir kantrybes, tad meginau dar syky...taciau noredama parasyti, pamaciau, kad grupe uzdaryta:/ dar nelabai gaudausi siame puslapyje ir jo forumuose, tad ziuresiu kaip cia bus, gal gi db pirmaji namu darba praeisiu 
http://www.flickr.co...s/88624045@N04/
stai cia meginau atlikti ta fokusavimo namu darba...vykes ar nevykes nzn, gera kompozicija ar ne nzn, bet sufokusuoti pavyko
))))

http://www.flickr.co...s/88624045@N04/
stai cia meginau atlikti ta fokusavimo namu darba...vykes ar nevykes nzn, gera kompozicija ar ne nzn, bet sufokusuoti pavyko

Ei, o gal neapleidžiam šitos temos?
Pavyzdžiui man norėtusi kitokio pobudžio temos pradžiamoksliams, ne tik tokios kokia yra, su namų darbais ar temomis, žaidimais.. O tokios kur tiesiog būtu galima pasiklausti ir gauti paprastą atsakymą, nes pvz. anoje pradžiamokslių temoje labai senai, bet uždavusi klausimą buvau pasiųsta skaityti pirmąjį puslapį, kur trarp informacijos pasimečiau ir sunkiai radau ko norėjau, o galbūt žinančiam atsakymą būtų užtekę vieno sakinio man paaiškint.. Patiktu jei pasidalintumėme savo patyrimais, kokius nustatymus įvairiose situacijose naudojam ir pan.
Aš va pavyzdžiui norėčiau žinoti kokius nustatymus veidrodiniam fotoaparatui naudojate vakare, namuose prie lempos
Vis dar nesigauna man su tuo blicu, tai perdaug jau, tai kitur trūksta.. Gal kas pasisakys?