Įkraunama...
Įkraunama...

Bokseris

Sveiki. hi.gif Jūs apsilankėte BOKSERIŲ namučiuose.

user posted image

Bokseris yra vidutinio dydžio, glotnaus kailio, tvirtas, kompaktiškas, stiprių kaulų šuo. Jo judesys gyvybingas, pilnas stiprybės ir kilnumo. Bokseris pasikliaujantis savimi šuo. Jis atsidavęs šeimininkui, puikus kompanionas. Lengvai treniruojamas, noriai paklūsta, drąsus ir ryžtingas, energingas.

user posted image

Mūsų šuniukai ploja.gif

Nese - 2007 03 12 Sav. sirdduke (Kaunas)
Elizar Denburg (Lordas) - 2012 03 16 Sav. Saliutas (Šiauliai)
Baksas - 2012 03 16 Sav Royalblue (Airija)
Nestor Nordom - 2010 04 01 Sav. Dober (Vilnius)
Alibi Box Narnija (Alibi) - 2010 04 09 Sav. Lauryna. (Vilnius)
Berta - 2008 04 19 Sav. aure111 (Panevėžys)
Bela - 2012 05 18 Sav. p@uksTelis (Airija)
Ozyris – 2007 06 19 Sav. Allur (Kaunas)
Huge - 2008 07 02 Sav. Allur (Kaunas)
Basteris - 2008 07 07 Sav. Olka35 (Šiauliai)
Elvis (Napmary's Escalade) - 2012-07-12 Sav. PuikiNuotaika (Trakai)
Ara - 2010 07 23 Sav. @asta (Kauno raj.)
Džilė - 2004 07 28 Sav. Zivilita (Kelmė)
Pito - 2007 08 19 Sav. Aiki (Vilnius)
Iglis - 2007 08 22 Sav. igtor (Vilnius)
Era - 2010 08 24 Sav. ~Sandrita~ (Marijampolė)
Elita – 2009 09 26 Sav. igtor (Vilnius)
Mojo – 2008 10 12 Sav. Allur (Kaunas)
Kingas - 2012 10 16 Sav. Šypsen@ (Vilnius)
Bonnie Sally - 2009 10 28 Sav. Linuke79 (Airija)
Deizė – 2007 11 04 Sav. Obelele (Kaunas)
Carpen Diaz Virdginia Voolf (Idži) – 2007 12 23 Sav. Inesak (Vilnius)
Dora Sav. ARDUAA (Kaunas)
Rokis Sav. MamaDanute
Lote (Little Lotte Sunshine Oliver) Sav. emiru
Mėta Sav. Wėtra

user posted image

Šeimininkių(ų) gimtadieniai birthday.gif

@asta - 19** 02 24
aure111 (Aurelija) - 19** 03 05
royalblue - 19** 03 09
Zivilita (Živilė) - 19** 03 23
Allur (Agne) - 19** 03 28
obelele (Jurgita) - 19** 04 04
Igtor (Aušra) - 19** 05 08
Wėtra (Rima) - 19** 05 12
sirdduke (Rasa) - 19** 05 15
~Sandrita~ - 19** 06 12
Inesak (Inesa) - 19** 07 11
Aiki (Lina) - 19** 07 16
linuke79 (Lina) - 19** 09 02
p@uksTelis - 19** 09 05
Šypsen@ - 19** 09 11
Saliutas (Gintarė) - 19** 10 29
Lauryna. (Laurynas) - 19** 10 31
Olka35 (Jolanta) - 19** 11 10
ugnieshka - 19** 12 09

Video apie bokserius ir ne tik:
lietuviškai http://duokletena.bl...a-09-12-13.html
rusiškai http://www.youtube.c...p;v=Ek_ZUFt2Ogc

Nuotraukas patogu įkelti per http://www.radikal.ru/

Daug informatyvių straipsnių apie šunis
ČIA

Pravartu pasiskaityti kiekvienam http://www.kinologija.lt/
Atsakyti
Aciu uz nauja tema 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif
Vetra laikykites console.gif stiprybes
O mane suniukas baigia pamirsti tuoj pamirs kaip ir atrodau ,namuose pasirodau kaip baltas menulis doh.gif darbas , mokslai...........
nuotraukyciu kaip ir neturiu tik kelias su telefonu nufotkinus tik niekaip neprisiruosiu ikelti blush2.gif Šinšiliukas jau 1,5 m galima sakyti nebuvo su pavadziu kelis kartus tik buvau uzdejus kai reikejo pas veterinara vaziuoti ir siaip dar buvom iseja i miesteli pasivaikscioti.
Aciu , kad prisimenate mus smile.gif
Atsakyti
su Valentino diena wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(obelele @ 2013 02 14, 23:19)
Sveikos mergaites  4u.gif 
Vetra laikykites  console.gif stiprybes
O mane suniukas baigia pamirsti tuoj pamirs kaip ir atrodau ,namuose pasirodau kaip baltas menulis  doh.gif  darbas , mokslai...........
nuotraukyciu kaip ir neturiu tik kelias su telefonu nufotkinus tik niekaip neprisiruosiu ikelti  blush2.gif  Šinšiliukas jau 1,5 m galima sakyti nebuvo su pavadziu kelis kartus tik buvau uzdejus kai reikejo pas veterinara vaziuoti ir siaip dar buvom iseja i miesteli pasivaikscioti.
Aciu , kad prisimenate mus smile.gif

Kai apsikrauni darbais taip ir būna doh.gif vienu metu turėjau didžiulį stresą, todėl pagalvojau sau "ne piniguose laimė" biggrin.gif Tai dabar ir gyvenu kaip karalienė, be pinigų doh.gif lotuliukas.gif
Laukiam nuotraukų tongue.gif
Baksui į dantis įbrukt rožę reikėjo smile.gif smile.gif
Atsakyti
Lauryna tu neisivaizuoji kiek as pastagu idejau kad ta roze jam ibrukt tarp dantu , isikanda paemu telefona greit nufotkint ir isspjauna ir taip visada paskuj ant galo jau isijaudrino susidomejo rozes ziedu norejo ji nukast biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki visi 4u.gif

ačiū, mergaitės, už palaikymą 4u.gif 4u.gif 4u.gif

ačiū Aurytei už naujus namus 4u.gif

ir Baksui už sveikinimus biggrin.gif

na bet kaip man panašios @astos Ara ir manoji Mėta rolleyes.gif (nosiukų raštas biggrin.gif )
Atsakyti
Labas rytas smile.gif Na ir mes registruojamas naujuose namučiuose blush2.gif Pas mus nieko naujo neįvyko, dar vis krenta dantukai ir nauji dyksta smile.gif Savaitgalį atšventėm jau 4 mėnesiukus blush2.gif taip kad augam ir protingėjam bigsmile.gif
O kaip laikotės Jūs? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Šypsen@ @ 2013 02 19, 10:52)
Labas rytas smile.gif Na ir mes registruojamas naujuose namučiuose  blush2.gif Pas mus nieko naujo neįvyko, dar vis krenta dantukai ir nauji dyksta  smile.gif  Savaitgalį atšventėm jau 4 mėnesiukus  blush2.gif  taip kad augam ir protingėjam  bigsmile.gif
O kaip laikotės Jūs?  rolleyes.gif

Laba rytą smile.gif aš gal truputi praleidau ką, ar nepamenu blush2.gif Kingutį pamenu, tik jo atsiradimo pas Jus istorijos nepamenu doh.gif ir jūs iš tiesų Vilniuje gyvenate? bigsmile.gif

Mano savaitgalis, kaip mieloji mano viena išsireiškė į klausimą "ką veiksi savaitglį?", atsakė - "seksu užsiiminėsiu" biggrin.gif tai va... toks savaitgalis biggrin.gif ne teorinėmis žiniomis, o praktinėmis užsiiminėjau biggrin.gif stebėjau dirbtinį apvaisinimą ir natūralų, pirmą kartą blush2.gif clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauryna. @ 2013 02 19, 09:09)
Laba rytą smile.gif aš gal truputi praleidau ką, ar nepamenu  blush2.gif Kingutį pamenu, tik jo atsiradimo pas Jus istorijos nepamenu  doh.gif  ir jūs iš tiesų Vilniuje gyvenate?  bigsmile.gif

Mano savaitgalis, kaip mieloji mano viena išsireiškė į klausimą "ką veiksi savaitglį?", atsakė - "seksu užsiiminėsiu"  biggrin.gif tai va... toks savaitgalis  biggrin.gif  ne teorinėmis žiniomis, o praktinėmis užsiiminėjau  biggrin.gif  stebėjau dirbtinį apvaisinimą ir natūralų, pirmą kartą  blush2.gif  clap_1.gif

Oho,va čia tai savaitgalis bigsmile.gif gal galima plačiau sužinoti,kas kur kada? blush2.gif biggrin.gif

Taip, mes tikrai iš Vilniaus smile.gif O tai kad istorija labai paprasta .. iš Latvijos mes jį atsivežėm, tėtis jo kilmingas , o mama be dokumentų, tai ir mes be dokumentų .. blush2.gif Bet bus kopija tėčio kai užauks(kūno sudėjimu), nes labai jau panašus į jį darosi bigsmile.gif o va iš mamos paveldėjo snukutį, čia jau aš pati taip nustačiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Šypsen@ @ 2013 02 19, 11:26)
Oho,va čia tai savaitgalis  bigsmile.gif  gal galima plačiau sužinoti,kas kur kada?  blush2.gif   biggrin.gif

Taip, mes tikrai iš Vilniaus smile.gif O tai kad istorija labai paprasta .. iš Latvijos mes jį atsivežėm, tėtis jo kilmingas , o mama be dokumentų, tai ir mes be dokumentų ..  blush2.gif Bet bus kopija tėčio kai užauks(kūno sudėjimu), nes labai jau panašus į jį darosi  bigsmile.gif o va iš mamos paveldėjo snukutį, čia jau aš pati taip nustačiau  rolleyes.gif

Tai, o susipažinti nenorite gyvai? ax.gif Pažadu neskriausime Kingo. Kokiame rajone gyvenate? Mes Pilaitėje.
o kas tėvas tada? koks vardas gal žinote?
Dėl pasakojimo plačiau, tai nežinau, ką ten plačiau, reikia sudalyvauti biggrin.gif tik dirbtinis apvaisinimas paliko bloga įspūdį... unsure.gif darė su giliai šaldyta sperma jį, kalei dar nė karto nuturėjusiai šuniukų... Tai nepavyko, o ir kalė buvo kiek "sužalota". O natūralus, tai pasisekė thumbup.gif šunys ramūs, geri, ne agresyvūs buvo tai ir pavyko viskas sklandžiai ir gražiai smile.gif Bokseriai čia nedalyvavo.
Aj dar savaitgalį radau vokiečių aviganio mišrūną apie pusmečio, sužalota kojyte galine. Pagailo. tai teko ir tuo pasirūpinti doh.gif šeimininkai vis dar neatsirado... unsure.gif tačiau jei neatsiras jis liks pas šiuo metu laikinus globėjus! Labai pasisekė man su ta šeima smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauryna.: 19 vasario 2013 - 09:38
QUOTE(Lauryna. @ 2013 02 19, 09:36)
Tai, o susipažinti nenorite gyvai? ax.gif Pažadu neskriausime Kingo. Kokiame rajone gyvenate? Mes Pilaitėje.
o kas tėvas tada? koks vardas gal žinote?
Dėl pasakojimo plačiau, tai nežinau, ką ten plačiau, reikia sudalyvauti  biggrin.gif  tik dirbtinis apvaisinimas paliko bloga įspūdį...  unsure.gif  darė su giliai šaldyta sperma jį, kalei dar nė karto nuturėjusiai šuniukų... Tai nepavyko,  o ir kalė buvo kiek "sužalota". O natūralus, tai pasisekė  thumbup.gif  šunys ramūs, geri, ne agresyvūs buvo tai ir pavyko viskas sklandžiai ir gražiai  smile.gif Bokseriai čia nedalyvavo.
Aj dar savaitgalį radau vokiečių aviganio mišrūną apie pusmečio, sužalota kojyte galine. Pagailo. tai teko ir tuo pasirūpinti  doh.gif  šeimininkai vis dar neatsirado...  unsure.gif  tačiau jei neatsiras jis liks pas šiuo metu laikinus globėjus! Labai pasisekė man su ta šeima smile.gif

Mes tai norim susipažinti, nes kieme nelabai kas draugauja su mumis .. Tik va gali būt kad Kingas gali nuskriausti jus biggrin.gif jau kai pamato kokį šunį,tai net visas persikreipės iš laimės būna,net sunku nuturėti vietoj doh.gif O gyvenam mes tai Žemuose Paneriuose smile.gif
Vardo tėvo nepasakysiu,labai jau sudėtingas kažkoks, bet galiu tam žmogui parašyti ir paklausti mirksiukas.gif
Niekada nemaniau,kad ir kalėms daro dirbtinį apvaisinimą? O dėl ko joms daro,jei natūraliai yra saugiau smile.gif ar aš klystu?
Atsakyti