Įkraunama...
Įkraunama...

Bokseris

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
o pas mus jau pavasaris smile.gif
Atsakyti
smagu atrodo thumbup.gif o ir draugė kokia thumbup.gif

Mums kosuliukas truputi kimba unsure.gif dar paroda 7dienį, tikiuosi ten neužsikrėsti kokia zaraza doh.gif
iš kažkurios Vilniaus parodos buvom tookia zarazą parsenešę, kad naktimis kėliausi snarglius traukti... doh.gif doh.gif greičiau pavasaris kaip pas olka wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauryna.: 20 vasario 2013 - 09:20
Sveiki 4u.gif

Registras naujuose namuose ax.gif

Šiandien Doros gimtadienis biggrin.gif jetus, jau trys metai, kaip greitai laikas bėga doh.gif tai parnešiau tokių ale sausainių šuniškų, tai ką manot, išspjovė, apsisuko ir nuėjo patikrint mano rankinės ką geriau parnešiau biggrin.gif ir neėda, o pro šono praeina, pažvairuoja į juos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ARDUAA @ 2013 02 20, 19:28)
Sveiki  4u.gif

Registras naujuose namuose  ax.gif

Šiandien Doros gimtadienis  biggrin.gif jetus, jau trys metai, kaip greitai laikas bėga  doh.gif tai parnešiau tokių ale sausainių šuniškų, tai ką manot, išspjovė, apsisuko ir nuėjo patikrint mano rankinės ką geriau parnešiau  biggrin.gif ir neėda, o pro šono praeina, pažvairuoja į juos  unsure.gif

cha cha mano Baksas ir kai pareinu su kokiu maisiuku tuoj i maisa lyst tipo ka man parnesei biggrin.gif kai iskraustai maisa viska i vietas sudedi td jau pradeda dziaugtis manim : o ir tu parejai - pasivadina biggrin.gif
Papildyta:
Na o cia nuotrauyte is praito savaitgalio 3valandu pasivaiksiocijo po miska , ikelsiu kada daugiau foto 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ARDUAA @ 2013 02 20, 20:28)
Sveiki  4u.gif

Registras naujuose namuose  ax.gif

Šiandien Doros gimtadienis  biggrin.gif jetus, jau trys metai, kaip greitai laikas bėga  doh.gif tai parnešiau tokių ale sausainių šuniškų, tai ką manot, išspjovė, apsisuko ir nuėjo patikrint mano rankinės ką geriau parnešiau  biggrin.gif ir neėda, o pro šono praeina, pažvairuoja į juos  unsure.gif

tai su tortadieniu bigsmile.gif happybday.gif
jetus, maniškei balandį ir trys blink.gif
maniškė apskritai jokių kramtalų, skaniukų šunims nebevalgo fool.gif kalėdom buvo gavus, tai draugė labrė sukirto biggrin.gif turbūt po mėsingų kaulų "chemijos" nebesinori griaužti biggrin.gif

RoyalBlue,
jau tikrai, kad pavasaris pas jus... labai man patinka pasivaikščiojimai po mišką... Laukiu ir aš pavasario, kad mažiau klampoti ir aplamai šiokiom dienom į miškus "įlįsti", nes dabar tik "įlendi" ir žiūrėk temsta doh.gif
O Baksiuko ausys ziū neklauso biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauryna.: 20 vasario 2013 - 19:35
QUOTE(Lauryna. @ 2013 02 20, 20:30)
tai su tortadieniu  bigsmile.gif  happybday.gif
jetus, maniškei balandį ir trys  blink.gif
maniškė apskritai jokių kramtalų, skaniukų šunims nebevalgo fool.gif kalėdom buvo gavus, tai draugė labrė sukirto  biggrin.gif turbūt po mėsingų kaulų "chemijos" nebesinori griaužti  biggrin.gif

RoyalBlue,
jau tikrai, kad pavasaris pas jus... labai man patinka pasivaikščiojimai po mišką... Laukiu ir aš pavasario, kad mažiau klampoti ir aplamai šiokiom dienom į miškus "įlįsti", nes dabar tik "įlendi" ir žiūrėk temsta  doh.gif
O Baksiuko ausys ziū neklauso  biggrin.gif

cha cha ausys tai jo pakilusios nes sukluses buvo , vyras pasauke kad atsisuktu tai ir gavos taip , taip tai lyg tais normalios jo ausys prigludusios g.gif tai va kai ka nors isgirsta suklusta tuos pastato biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RoyalBlue @ 2013 02 21, 01:01)
cha cha ausys tai jo pakilusios nes sukluses buvo , vyras pasauke kad atsisuktu tai ir gavos taip , taip tai lyg tais normalios jo ausys prigludusios  g.gif  tai va kai ka nors isgirsta suklusta tuos pastato  biggrin.gif

g.gif g.gif nu niekad nemačiau , kad suklususus jos taip stotūsi. Pirmame puslapyje, kur alibi nuotrauka su jos drauge, ten pvz Alibi suklususi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauryna.: 21 vasario 2013 - 08:48
QUOTE(Lauryna. @ 2013 02 21, 08:41)
g.gif  g.gif  nu niekad nemačiau , kad suklususus jos taip stotūsi. Pirmame puslapyje, kur alibi nuotrauka su jos drauge, ten pvz Alibi suklususi  smile.gif

O maniškei tai viena ausis taisyklingai stovi, tai kita, retas atvejis, kad abi ausys stovėtų kaip reikia biggrin.gif Ir dar pagalvojau, gal durnas klausimas, bet paklausiu, lipni juostą nepraleidžia oro, ar ne? Ar nepakenks ausim, jei laikyt kokias 4 dienas, nes aš palaikau dieną ir nuimu. Mūsų Bela graužlė pasidarius, sugraužė kompo laidą, dabar reiks naują blokelį pirkt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(p@uksTelis @ 2013 02 21, 12:23)
O maniškei tai viena ausis taisyklingai stovi, tai kita, retas atvejis, kad abi ausys stovėtų kaip reikia biggrin.gif Ir dar pagalvojau, gal durnas klausimas, bet paklausiu, lipni juostą nepraleidžia oro, ar ne? Ar nepakenks ausim, jei laikyt kokias 4 dienas, nes aš palaikau dieną ir nuimu. Mūsų Bela graužlė pasidarius, sugraužė kompo laidą, dabar reiks naują blokelį pirkt doh.gif

Nepakenks, as medicininius naudojau. Laikykit kiek patys laikosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauryna. @ 2013 02 21, 09:41)
g.gif  g.gif  nu niekad nemačiau , kad suklususus jos taip stotūsi. Pirmame puslapyje, kur alibi nuotrauka su jos drauge, ten pvz Alibi suklususi  smile.gif

tai gal td tikrai jo tos ausys neklauso g.gif biggrin.gif bet tai jau turbut db per velu ka ir bepakeist , mes kadangi pirkom ji 6menesiu tai neaisku ka ten tie seimininkai dare o ka ne.. blink.gif smile.gif bet man jis ir toks pats graziausias suo wub.gif kaip ten sakoma kekvienai peledai savi vaikai graziausi biggrin.gif jai ko nemaisau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RoyalBlue @ 2013 02 21, 12:46)
tai gal td tikrai jo tos ausys neklauso  g.gif  biggrin.gif  bet tai jau turbut db per velu ka ir bepakeist , mes kadangi pirkom ji 6menesiu tai neaisku ka ten tie seimininkai dare o ka ne.. blink.gif  smile.gif bet man jis ir toks pats graziausias suo  wub.gif kaip ten sakoma kekvienai peledai savi vaikai graziausi  biggrin.gif  jai ko nemaisau  lotuliukas.gif

Tai aisku hihihi.gif cia gi tik ausys smile.gif
Atsakyti
Nu zodziu, drauges pupsis uzsikosejo... Jam ir i paroda doh.gif toks bacilos kai nervuoja... unsure.gif
Atsakyti