Įkraunama...
Įkraunama...

*Pavavariniai nėštukių namučiai*

Mūsų mamytės

user posted image

2010:

*Mila*, Lietuva, Dulkelė, Rota, Anyte_uogyte, Kristina, kinrozyte, cikadele, zynaida, Sicily, Caramelle*, Orbit, l'orage, Ag* , Kristutex, AudroneM , tani301, meduksi, jurgva, Mopsiuka, adinka, saules_zuikutis, Heiress, agpa, loraimitz , dizzy__ *July*, Pamelo, Gretusiu, Akutee, almendra, ,Laimuze509, mmazuliuke, Murauskė , aggneelle , noreli, exley, lola.lola, Baltija L , Avietina, larnaka, Baravyke, Veli , *Gaja*, munytte, Barbara 03 , Sella, pokahonta, xsenija

2011:

Oii , Aukselis1112, Ingutevi , r@mke, Razina8 , Liucina75, Regata , prakriti, Tiesiog As ),Juvijo, Asmon , anneli , Ariwom, Corsica , Vaidulka123 , Urtytė_Mergytė , jbaniukaityte , TITA777 , rugelė, *renatux* , 2Ditutė , Lynete , Zirza, wiki21, Cyplius , Inero , Skorpas 35 , *muduabudu*, Amberlina, Ika8, Fides , Merguzyt, Neffertite_ , LaukiameStebuklo , pjurgitukas , Dovi2003 , braske1515 ,Kukulka,Sniege555,Linutas,loorena,mykolina,Butvile , Irute1984 ,Juroszuvedra,Svirple ,Nemeja,Irijur , Kristuciuke , Tivita , Judil ,2Lviename,Zemaiciuke,Liepa7;Cherish0,Zuikispuikisilgaausis ,Saguze,Pireja,gurmane,aiste35,Lana33,Reginiukas.UK,Jaqmina,Liepuzele21,jurgele77,
Kristiana26,Levanda81,egipte ;frige1,Bum ,Damute,kiskius ;Strazdane ; Katiniene-gerai;zieminuke;iziKNS,Zubriuka,Enia

2012:

Adrija1, REVO ,Anamari, dizzy, viltuze, zylute81, aqiute,LediDiDi1, vilte-kns , T.P.Keberiokst, Beta1, Indry, Vilmosa, Rute, Myciute, NannataDU , Pelenuroze, Milima, Alda1, Ice Tea, Konstruktore, Olija777,Rinti, Veja234, Valerie, Kristinuke, Amalgamacija, Daiva88888, Doli, Kerzaka, Tanga, -Liepa-, Viltele, Olialia2001, Sontelis, Dangutex, Kamelija2, Pasislepusi, Madissa, Rude rude,angeliukkkee,egluzeele, Sangria023, Mila , KrempudraDU, d'ville, IrideDU, Streamy, Bonama, Finnaly:), Asstukas, Ingvita,Meilesvaisius,Pasifica,sawana, Sv@jukė, marusiote0120DU,KivaDU,zuzla,kpsh
PerKūnasDU,*Iris*DU

2013:

Mergyte 82,Rota,Lietuva,Pumpule ,Murauske,Pina,sobo, Irmuciukassss,orchideja888, Asmon,Drovute,mamyte.lt,diukute, braske1515,Shira

Mūsų puškuojančios

user posted imageuser posted imageuser posted image

prakriti - kovo 23 d.
Aster - kovo 31 d.
aushen - balandzio 5 d.
Irute1984 - balandzio 7 d.
late - geguzes 10 -13 d.
errachka - geguzes 14 d.
TerzeDU-geguzes 23 d.
Damute - geguzes 24 d.
leiliuke-geguzes 25 d.
juroszuvedra - birzelio 10 d.
am*DU - birzelio 13 d.
olsonDU - birzelio 15 d.
cukryte 28 - birzelio 15 d..
vilciukas11-birzelio 18 d.
prince-birzelio 24d.
eufforijaDU- liepos 10d.
Beta1 - liepos 14 d.
sniege555DU-liepa
Juodoji Venera - rugpjucio 4d.
Caramelle*
red_tiddler- rugsejo 1d.
jolantulia-rugsejis 3d.
egk-rugsejo 5d.
Levanda 81-rugsejo 10d.
Dovi2003-rugsejo 10 d.
user posted image
Atsakyti
Registras naujose namuciuose smile.gif Galimas dalykas kad jie bus mano jau paskutiniai smile.gif
Atsakyti
Aciu uz naujus namucius 4u.gif

Irute

Sveikinimai nusispalvinus rozinia spalva. Bus be galo smagu augti abiems sesytems wub.gif As tai tik broli turiu, tai visa gyvenima ir dar dabar pavydziu draugems, kurios su sesemis uzaugo. Nezinau man gal del to, kad as neturejau tokio seserisko rysio, tai seseru santykiai man atrodo tokie nuostabus biggrin.gif

Ar kuri daretes ta 3D/4D echo?
Atsakyti
registruojuos ir as... 4u.gif dekui levanda uz namucius-jau ziuriu3 eileje as blink.gif negaliu patiketi kad gimdymas ant nosies,nors sugriuvau staigiai as cia-iki dabar praktiskai ejau dirbau fizini darba dar,savaite kaip sustojau-bet kaip sustojau tai sustojau su viskuom,taip sunku nebegaliu......kazkaip atrodo man kad termino nesulauksim mes...
Atsakyti
aushen, o tai čia nuo fizinio darbo taip nuskalei? unsure.gif

Irute, matai o mano vyras sako, kad kai ką ir M nus galima uždėti, namie kad ir mergaitišką biggrin.gif O šiaip aš jau išdrįsau net keletą rūbelių nupirkti mėlynų. Bus mergaitės vaikščios su žydru tongue.gif Vyras išvis nemažai paklojo už vieną šliaužtuką - na abiemas labai žiauriai jis patiko, o dar 40% nuolaida buvo blush2.gif

Na va pagaliau ir aš nepamiršau paskambinti genetikei dėl apsigimimų rezultatų - sakė puikus wub.gif 1:10 000 didis.gif Sake nebutina eiti pakartotinai echo, bet visgi sutarem, kad ateisiu. Na nenoriu praleisti galimybės pasimatymui su mažiuku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2013 03 12, 12:34)
aushen, o tai čia nuo fizinio darbo taip nuskalei?  unsure.gif

nemanau kad nuo darbo....manau mazyle stipriai paaugo ir vsio-nes gyre gyre visi,kokia grazi nedidelis pilvukas-ir va paskutines savaites,nu neissinesus pati as-bet pilvukas jau tikrai nemazas,uzspaude daug ka matyt....
Atsakyti
QUOTE(vilciukas11 @ 2013 03 11, 19:43)
Kaip tavo sveikatyte? Gal maziau tau jau pilvukas kieteja?
* As tai ketinu deti i lopsi, nes taip patogiau  blush2.gif
** Oi mano klubai irgi jau seniai skauda, uzeina toks dieglys, kad net sustingstu vietoj, toks jausmas, kad peiliu kas pjautu. Speju, kad man irgi nuo per mazo judejimo, tai kita savaite pradesiu indvidualias mankstas su trenere daryti, gal tada geriau bus. Nors is tikro jau seniai tuom uzsiimti reikejo, bet vat tinginys ir ligos viska apstabde  biggrin.gif
*** As jau po truputi perku, ypac rubelius, nes taip ir per kisene maziau jauciasi. Nusipirkau tokiu graziu medziagu merliukams siuti, bet mano siuvimo masina kazko gryba pradejo pjauti  gun_bandana.gif  tai taip biesas sueme...

na del klubu tai jo man tai kosmaras ,geriu gžmagni,dar nsipirkau kalcio gal pades.

QUOTE(cukryte28 @ 2013 03 11, 19:58)

Vilciuk, tempiu dienas, kiekviena diena kaip laimejimas. Visaip buna, ir kietas toks visas arba sutraukia gimdute. Bet kazkiek maziau, nes vaistus naudoju plius magni geriu. Viena nakti buvo uzeje apacia raizyti, mausti, tai ruosiausi i ligonine jau. Bet issitustinau ir praejo skausmas blush2.gif  g.gif  Pasedejau dar pusvalandi, skausmas neuzejo ir toliau ejau miegot smile.gif  Stengiuos ilgiau pagulinet, geriau ramybes busenoj.  Geru tau mankstu thumbup.gif

laikykis 4u.gif

QUOTE(irute1984 @ 2013 03 12, 11:18)
Taip mano slapukas pasirodo yra flirt.gif Laukiam seses wub.gif

wub.gif
QUOTE(cukryte28 @ 2013 03 12, 12:16)
Egk, man gimdos tonusas padidejes ir netgi labai (taip sake gyd.), ir pati gimda susitraukus. Vos prilietus pilva, jauciu kaip reaguoja gimdute. Gyd. net uzdraude liesti pilvuka. Diskomforta tikrai jauciu, jeigu namuose patrepsiu be pertarukos apie 20 min. tai jau kietas pilvas pasidaro...jauciu kaip traukia gimda ir toks skausmelis buna. Ne veltui man paskirtas gulimas rezimas, geriu israsytus vaistus plius magni. Reikia dar savaitele namuose istempti ir tada pagal situacija ziures: guldyti i ligonine ar ne, nes man eina kalba apie plauciuku brandinima...

Ir apskritai, pastarosiomis dienomis vel uzpuola slogios mintys, asaros del smulkmenu. Siandien tik prabudus supratau, kad nuotaikos nera...  verysad.gif  bandysiu kaip nors pasikelt nuotaika rolleyes.gif

man vakar kazkoks kietokas pilvuka sbuvo,na lyg uz nugaros kas oda butu itempes,na bet neskaudejo niekas. g.gif Gal auga?
Neliudek ,taip noris kuom padeti,bet negaliu wub.gif
Atsakyti
laba diena busimos ir esamos mamytes 4u.gif
ar galiu pas jus i buri?
mano pilvukui 7 sav ir 4 dienos wub.gif
negaliu patiket kad as nestuke.gif
Atsakyti
Vilte, sveikinu oficialiai prisiregistravus 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tikriausiai ir paciai sunku patiketi kokiais stebuklais kartais tas Dievulis mus apipila wub.gif atrodo darai darai tuos IVF ir ne po viena, o va ima ir naturinis toks gaunasi biggrin.gif Dar karteli sveikinu 4u.gif

Ar dar labai taso ? unsure.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios nestukes!

Smagu, kad apie mus pasiteiraujat, as tai vis dar paskaitau jusu skyreli ir prisimenu savo dziaugsmus, kai musu zvirbliukas buvo pilvuke.. Bet i nieka neiskeisciau dabarties.. Pipiriukas auga, daug, daznai valgo dabar, matyt augimo suolis, priaugom visai kg per praita menesi.. Diegliukai pradzioje kamavo, paskui as atsisakiau visu imanomu pienisku produktu, geriu is rimi tik valio piena be laktozes ir dar duodu jam geruju bakteriju (pagal mokslini straipsni, 90% vaikams tuomet baigiasi diegliukai).. Tai ir mums reikalai susitvarke beveik, be vaistuku gyvenam, tik vakarais siek tiek neramus pabunam, bet tada labai padeda nesiokle smile.gif bet tai tik mazi vargeliai, palyginus su tokiu dideliu dziaugsmu, koki mes abu patiriam kiekviena diena.. Greitai ir jus susitiksit su savo mazyliais ir tai patirsit..
Atsakyti
Mergaites,man einant ar sedint buna kad nubega toks skystis tirstokas,juk tai ne vandenys?
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2013 03 12, 15:56)
Mergaites,man einant ar sedint  buna kad nubega toks skystis tirstokas,juk tai ne vandenys?

betut jo dar biski ne kas,bet jau geriau man atrodo biggrin.gif oras pasikeite tai pagerejo,geriau man kai salta,tada jegu daugiau

prince tikrai ne vandenys,pamanmeu ,kai man buvo tiek pat savaiciu kiek dabar tau,as irgi isigandau ir mergaiciu forumo liepimu begau i klininkas ,kad patikrintu ar ne vandens,bet aciu D tik iskyros buvo,gyd. tada sake,kad buna pagausejimas tokiu metu ,tad buk rami,jai vandenys butu pastebetum iskart ,nes neimanoma sumaisyt su niekuo
Atsakyti