Na vistiek pasiskambinau gydytojai ,tai ryt priims mane ir paziures gal kartais kokia infekcija,na tikiuosi viskas bus gerai
Sveikos
Registras naujoj temukej. Levanda, aciu tau
Su saunia TA tave.
Junkis, junkis. Kuo daugiau musu - tuo smagiau.
Antra karta (ar daugiau)
, pasidalinkit patirtimi - ar jusu pilvuzai greiciau pradejo dideti, nei per pirma? Man siandien 16 savaiciu, o atrodau, kaip 5 menesiu. MB vis paziuri i ta mano pilva, ir mandagiai nutyli.
Ana nestuma irgi anksti islindo pilvukas, bet ne siiiiitaip anksti

QUOTE(irute1984 @ 2013 03 12, 10:18)
Ai kaip smagu - dvi seses. 
Su saunia TA tave.
QUOTE(Levanda81 @ 2013 03 12, 12:34)
Na va pagaliau ir aš nepamiršau paskambinti genetikei dėl apsigimimų rezultatų - sakė puikus
1:10 000
Sake nebutina eiti pakartotinai echo, bet visgi sutarem, kad ateisiu. Na nenoriu praleisti galimybės pasimatymui su mažiuku 
Ooo, cia tai liuks rezultatai. 

QUOTE(vilte-kns @ 2013 03 12, 14:06)
laba diena busimos ir esamos mamytes
ar galiu pas jus i buri?
mano pilvukui 7 sav ir 4 dienos
negaliu patiket kad as
Sveikute 
ar galiu pas jus i buri?
mano pilvukui 7 sav ir 4 dienos

negaliu patiket kad as

QUOTE(Prince @ 2013 03 12, 14:56)
Mergaites,man einant ar sedint buna kad nubega toks skystis tirstokas,juk tai ne vandenys?
Greiciausiai kad iskyros - tuo nestumo metu padaugeja ju. Bet, matau kitoj zinutej rasei, jog pasiskyrei pasimatyma su gydytoju. Tikrai geriausia, kad patikrintu. Antra karta (ar daugiau)

Sveikutes,
Labai nedrasiai, taciau jusu noreciau paklausti kokie jusu skaiciukai buvo mazdaug 5 savaitele. Mano jie HCG-5672 PRG 61,66
Pries sesias dienas t.y. kovo 6 d. jie buvo HCG 304,1 PRG 45,60
gALVOJU AR JIE NERA PER MAZI?
Labai nedrasiai, taciau jusu noreciau paklausti kokie jusu skaiciukai buvo mazdaug 5 savaitele. Mano jie HCG-5672 PRG 61,66
QUOTE(vaikai4 @ 2013 03 12, 19:25)
Sveikutes,
Sveikute, Labai dziugios zinios cia is taves, tyliai tyiai sveikinu ir spaudziu kumstelius kad sykart iki pergales butu

Jei tau idomu pasiskaitinek cia apie hcg
http://www.babymed.c...early-pregnancy
Seip skaiciukai tavo IDEALUS, tiek hcg tiek PRG

Papildyta:
QUOTE(Prince @ 2013 03 12, 17:20)
Na vistiek pasiskambinau gydytojai ,tai ryt priims mane ir paziures gal kartais kokia infekcija,na tikiuosi viskas bus gerai
Man irgi buvo taip kaip tau ir tokiu metu, tai buvau pareiskus kad vandenys nubegineja gydytojai. Pirmakart tada kakleli patikrino - nemaloni procedura, gerai kad antras kartas tik kai jau gimdyt vaziavau buvo

Bet ir as taip daryciau, juk svarbiausia ramiai buti

QUOTE(Caramelle* @ 2013 03 12, 17:21)
Antra karta (ar daugiau)
, pasidalinkit patirtimi - ar jusu pilvuzai greiciau pradejo dideti, nei per pirma? Man siandien 16 savaiciu, o atrodau, kaip 5 menesiu. MB vis paziuri i ta mano pilva, ir mandagiai nutyli.

Man tikrai pilvukas didesnis. Ir nors atitinka savaites, bet aš bijau, kad tuoj sprogsiu

QUOTE(vaikai4 @ 2013 03 12, 18:25)
Sveikutes,
Vaikai, sveikinu

Irute, ružavi sveikinimai

Pumpule, kaip šaunu, kad jūs taip gerai tvarkotės

visi leliukai turi

Buvau pas gydytoją, tai sakė, kad šiandien jau buvo priimta pirmoji gimdyvė Santariškėse.
QUOTE(Caramelle* @ 2013 03 12, 18:21)
Antra karta (ar daugiau)

Na, man nestumas trecias, bet nelindo man joks pilvas anksciau

QUOTE(vaikai4 @ 2013 03 12, 19:25)
Sveikutes,
O kokiu tempu, tavo manymu, jie turetu augti ?

QUOTE(Aster @ 2013 03 12, 17:49)
Man tikrai pilvukas didesnis. Ir nors atitinka savaites, bet aš bijau, kad tuoj sprogsiu
Aišku, taip yra dėl to, kad dabar pilvo raumenys nebe tokie tvirti ir gal dar dėl to, kad svorio mažiau priaugau, tai gal su visom kūno proporcijom, ir pilvukas dėl to žymiai didesnis atrodo
Aciu 

Pas mane dar yra Diastasis recti po pirmo nestumo - cia, kai isilginiai pilvo raumenys nesugryzta i savo vieta. Matyt ir tas dar prisideda..

QUOTE(Caramelle* @ 2013 03 12, 15:21)
Sveikos
Su saunia TA tave.
Sveikute
Junkis, junkis. Kuo daugiau musu - tuo smagiau.
Greiciausiai kad iskyros - tuo nestumo metu padaugeja ju. Bet, matau kitoj zinutej rasei, jog pasiskyrei pasimatyma su gydytoju. Tikrai geriausia, kad patikrintu.
Antra karta (ar daugiau)

Su saunia TA tave.

Sveikute

Greiciausiai kad iskyros - tuo nestumo metu padaugeja ju. Bet, matau kitoj zinutej rasei, jog pasiskyrei pasimatyma su gydytoju. Tikrai geriausia, kad patikrintu.
Antra karta (ar daugiau)

Man dabar tik prasidejo 16 sav., pilviukas vakarais atrodo kartais kaip 5 menesiu, bet rytais jo nebematyt, tik talija prapuolusi

QUOTE(vaikai4 @ 2013 03 12, 16:25)
Sveikutes,
A siuo klausimu nelabai issimanau, bet girdejau, kad skaiciukai HCG kyla tik pirmom savaitem, po to jie mazeja

Vilte-kns, smagu cia tave matyti

QUOTE(Beta1 @ 2013 03 12, 17:53)
Na, man nestumas trecias, bet nelindo man joks pilvas anksciau
Bet as ir siaip esu is makaronub gimines, tai nesistebiu.Bet siaip esu skaicius daug kur, kad antra nestuma daug greiciau viskas islenda.
Aciuks 

Papildyta:
QUOTE(jolantulia @ 2013 03 12, 17:57)
Man dabar tik prasidejo 16 sav., pilviukas vakarais atrodo kartais kaip 5 menesiu, bet rytais jo nebematyt, tik talija prapuolusi
Man tai antras nestumas, bet pirmas buvo jau taip seniai, kad as daug ko jau ir nepamenu, tai viskas kaip is naujo, tik atsimenu, kad pilvas pirma karta issoko apie 5 menesi, o po to augo lab greitai, tai buvau kaip backute, o dar ziema buvo, tai su kailiniais is vis buvo tik ridentis
Taip, ryte ir pas mane mazesnis truputi. 

Na, bet nuraminot mane. Aciu visoms.

QUOTE(jolantulia @ 2013 03 12, 19:57)
A siuo klausimu nelabai issimanau, bet girdejau, kad skaiciukai HCG kyla tik pirmom savaitem, po to jie mazeja

HCG sumazeja tik pagimdzius

Tai stai iskur moterys tie nuotaiku suoliai ir depresijos po gimdymo, kai hormonai per 2-3 dienas is 100 000 nmol pavaro atgal i 1

QUOTE(Caramelle* @ 2013 03 12, 20:03)
Neina, neina.....Bet as ir atrodau kaip is Somalio pabegus mergaite

aciu Jums, uz suteikta ramybe laukti vizito pas gydytoja.