Įkraunama...
Įkraunama...

*Pavavariniai nėštukių namučiai*

Na vistiek pasiskambinau gydytojai ,tai ryt priims mane ir paziures gal kartais kokia infekcija,na tikiuosi viskas bus gerai
Atsakyti
Sveikos nestuke.gif

Registras naujoj temukej. Levanda, aciu tau 4u.gif

QUOTE(irute1984 @ 2013 03 12, 10:18)
Taip mano slapukas pasirodo yra flirt.gif Laukiam seses wub.gif
Ai kaip smagu - dvi seses. wub.gif
Su saunia TA tave.

QUOTE(Levanda81 @ 2013 03 12, 12:34)
Na va pagaliau ir aš nepamiršau paskambinti genetikei dėl apsigimimų rezultatų - sakė puikus  wub.gif 1:10 000  didis.gif  Sake nebutina eiti pakartotinai echo, bet visgi sutarem, kad ateisiu. Na nenoriu praleisti galimybės pasimatymui su mažiuku  wub.gif
Ooo, cia tai liuks rezultatai. thumbup.gif

QUOTE(vilte-kns @ 2013 03 12, 14:06)
laba diena busimos ir esamos mamytes 4u.gif
ar galiu pas jus i buri?
mano pilvukui 7 sav ir 4 dienos wub.gif
negaliu patiket kad as  nestuke.gif
Sveikute 4u.gif Junkis, junkis. Kuo daugiau musu - tuo smagiau. bigsmile.gif

QUOTE(Prince @ 2013 03 12, 14:56)
Mergaites,man einant ar sedint  buna kad nubega toks skystis tirstokas,juk tai ne vandenys?
Greiciausiai kad iskyros - tuo nestumo metu padaugeja ju. Bet, matau kitoj zinutej rasei, jog pasiskyrei pasimatyma su gydytoju. Tikrai geriausia, kad patikrintu.

Antra karta (ar daugiau) nestuke.gif, pasidalinkit patirtimi - ar jusu pilvuzai greiciau pradejo dideti, nei per pirma? Man siandien 16 savaiciu, o atrodau, kaip 5 menesiu. MB vis paziuri i ta mano pilva, ir mandagiai nutyli. doh.gif
Ana nestuma irgi anksti islindo pilvukas, bet ne siiiiitaip anksti blink.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Labai nedrasiai, taciau jusu noreciau paklausti kokie jusu skaiciukai buvo mazdaug 5 savaitele. Mano jie HCG-5672 PRG 61,66
Pries sesias dienas t.y. kovo 6 d. jie buvo HCG 304,1 PRG 45,60
gALVOJU AR JIE NERA PER MAZI?
Atsakyti
QUOTE(vaikai4 @ 2013 03 12, 19:25)
Sveikutes,

Labai nedrasiai, taciau jusu noreciau paklausti kokie jusu skaiciukai buvo mazdaug 5 savaitele. Mano jie HCG-5672  PRG 61,66
Pries sesias dienas t.y. kovo 6 d. jie buvo HCG 304,1    PRG 45,60

Sveikute, Labai dziugios zinios cia is taves, tyliai tyiai sveikinu ir spaudziu kumstelius kad sykart iki pergales butu 4u.gif

Jei tau idomu pasiskaitinek cia apie hcg
http://www.babymed.c...early-pregnancy
Seip skaiciukai tavo IDEALUS, tiek hcg tiek PRG 4u.gif tik taip ir toliau 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Prince @ 2013 03 12, 17:20)
Na vistiek pasiskambinau gydytojai ,tai ryt  priims mane ir paziures gal kartais kokia infekcija,na tikiuosi viskas bus gerai

Man irgi buvo taip kaip tau ir tokiu metu, tai buvau pareiskus kad vandenys nubegineja gydytojai. Pirmakart tada kakleli patikrino - nemaloni procedura, gerai kad antras kartas tik kai jau gimdyt vaziavau buvo ax.gif

Bet ir as taip daryciau, juk svarbiausia ramiai buti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelle* @ 2013 03 12, 17:21)
Antra karta (ar daugiau) nestuke.gif, pasidalinkit patirtimi - ar jusu pilvuzai greiciau pradejo dideti, nei per pirma? Man siandien 16 savaiciu, o atrodau, kaip 5 menesiu. MB vis paziuri i ta mano pilva, ir mandagiai nutyli.  doh.gif
Ana nestuma irgi anksti islindo pilvukas, bet ne siiiiitaip anksti  blink.gif

Man tikrai pilvukas didesnis. Ir nors atitinka savaites, bet aš bijau, kad tuoj sprogsiu tongue.gif Aišku, taip yra dėl to, kad dabar pilvo raumenys nebe tokie tvirti ir gal dar dėl to, kad svorio mažiau priaugau, tai gal su visom kūno proporcijom, ir pilvukas dėl to žymiai didesnis atrodo g.gif

QUOTE(vaikai4 @ 2013 03 12, 18:25)
Sveikutes,

Labai nedrasiai, taciau jusu noreciau paklausti kokie jusu skaiciukai buvo mazdaug 5 savaitele. Mano jie HCG-5672   PRG 61,66

Vaikai, sveikinu  4u.gif Man atrodo, geri skaičiai  4u.gif

Irute, ružavi sveikinimai wub.gif

Pumpule, kaip šaunu, kad jūs taip gerai tvarkotės thumbup.gif O pazirzti, turbūt,
visi leliukai turi 4u.gif

Buvau pas gydytoją, tai sakė, kad šiandien jau buvo priimta pirmoji gimdyvė Santariškėse.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aster: 12 kovo 2013 - 18:51
QUOTE(Caramelle* @ 2013 03 12, 18:21)
Antra karta (ar daugiau) nestuke.gif, pasidalinkit patirtimi - ar jusu pilvuzai greiciau pradejo dideti, nei per pirma? Man siandien 16 savaiciu, o atrodau, kaip 5 menesiu. MB vis paziuri i ta mano pilva, ir mandagiai nutyli.  doh.gif

Na, man nestumas trecias, bet nelindo man joks pilvas anksciau schmoll.gif Bet as ir siaip esu is makaronub gimines, tai nesistebiu.Bet siaip esu skaicius daug kur, kad antra nestuma daug greiciau viskas islenda.

QUOTE(vaikai4 @ 2013 03 12, 19:25)
Sveikutes,

Labai nedrasiai, taciau jusu noreciau paklausti kokie jusu skaiciukai buvo mazdaug 5 savaitele. Mano jie HCG-5672  PRG 61,66

O kokiu tempu, tavo manymu, jie turetu augti ? biggrin.gif Aisku, kad jie labai geri, o be to, atkreipt demesi, kad nuo 1600 jie pradeda leciau augti, o artejant link 6000 isvis labai letai pradeda dideti.Taigi net ir del sportinio intereso kartoti daugiau neverta, o ramiai laukti vizito pas gydytoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aster @ 2013 03 12, 17:49)
Man tikrai pilvukas didesnis. Ir nors atitinka savaites, bet aš bijau, kad tuoj sprogsiu  tongue.gif Aišku, taip yra dėl to, kad dabar pilvo raumenys nebe tokie tvirti ir gal dar dėl to, kad svorio mažiau priaugau, tai gal su visom kūno proporcijom, ir pilvukas dėl to žymiai didesnis atrodo  g.gif
Aciu 4u.gif

Pas mane dar yra Diastasis recti po pirmo nestumo - cia, kai isilginiai pilvo raumenys nesugryzta i savo vieta. Matyt ir tas dar prisideda.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelle* @ 2013 03 12, 15:21)
Sveikos  nestuke.gif

Registras naujoj temukej. Levanda, aciu tau  4u.gif

Ai kaip smagu - dvi seses.  wub.gif
Su saunia TA tave.
Ooo, cia tai liuks rezultatai.  thumbup.gif

Sveikute  4u.gif Junkis, junkis. Kuo daugiau musu - tuo smagiau.  bigsmile.gif
Greiciausiai kad iskyros - tuo nestumo metu padaugeja ju. Bet, matau kitoj zinutej rasei, jog pasiskyrei pasimatyma su gydytoju. Tikrai geriausia, kad patikrintu.

Man dabar tik prasidejo 16 sav., pilviukas vakarais atrodo kartais kaip 5 menesiu, bet rytais jo nebematyt, tik talija prapuolusi biggrin.gif Man tai antras nestumas, bet pirmas buvo jau taip seniai, kad as daug ko jau ir nepamenu, tai viskas kaip is naujo, tik atsimenu, kad pilvas pirma karta issoko apie 5 menesi, o po to augo lab greitai, tai buvau kaip backute, o dar ziema buvo, tai su kailiniais is vis buvo tik ridentis lotuliukas.gif
QUOTE(vaikai4 @ 2013 03 12, 16:25)
Sveikutes,

A siuo klausimu nelabai issimanau, bet girdejau, kad skaiciukai HCG kyla tik pirmom savaitem, po to jie mazeja 4u.gif

Vilte-kns, smagu cia tave matyti 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2013 03 12, 17:53)
Na, man nestumas trecias, bet nelindo man joks pilvas anksciau  schmoll.gif Bet as ir siaip esu is makaronub gimines, tai nesistebiu.Bet siaip esu skaicius daug kur, kad antra nestuma daug greiciau viskas islenda.
Aciuks 4u.gif Va tau tai tikrai pasiseke. thumbup.gif Gal dar ir ka besuvalgytum - i kuna neina?

Papildyta:
QUOTE(jolantulia @ 2013 03 12, 17:57)
Man dabar tik prasidejo 16 sav., pilviukas vakarais atrodo kartais kaip 5 menesiu, bet rytais jo nebematyt, tik talija prapuolusi  biggrin.gif Man tai antras nestumas, bet pirmas buvo jau taip seniai, kad as daug ko jau ir nepamenu, tai viskas kaip is naujo, tik atsimenu, kad pilvas pirma karta issoko apie 5 menesi, o po to augo lab greitai, tai buvau kaip backute, o dar ziema buvo, tai su kailiniais is vis buvo tik ridentis  lotuliukas.gif
Taip, ryte ir pas mane mazesnis truputi.

Na, bet nuraminot mane. Aciu visoms. 4u.gif Skaiciau, kad anksciau antra nestuma viskas pasimato, bet negalvojau, kad taip anksti viskas bus. Pradejau prisigalvoti, kad gal kas negerai. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantulia @ 2013 03 12, 19:57)
A siuo klausimu nelabai issimanau, bet girdejau, kad skaiciukai HCG  kyla tik pirmom savaitem, po to jie mazeja  4u.gif

HCG sumazeja tik pagimdzius 4u.gif per pirma nestuma idomumo delei pasidariau dar 16 sav. HCG buvo virs 92 000. Kiek zinau pakyla kazkur iki 115 000 - 120 000 jei kyla daugiau yra tikimybe jog dauno sindromas.

Tai stai iskur moterys tie nuotaiku suoliai ir depresijos po gimdymo, kai hormonai per 2-3 dienas is 100 000 nmol pavaro atgal i 1 wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelle* @ 2013 03 12, 20:03)
Aciuks  4u.gif  Va tau tai tikrai pasiseke.  thumbup.gif Gal dar ir ka besuvalgytum - i kuna neina?

Neina, neina.....Bet as ir atrodau kaip is Somalio pabegus mergaite biggrin.gif Pries tai buvusiu enstumu metu tikejausi, kad pamoteriskesiu bent kiek, bet nifiga - nei papu nei uzpakalio nepadaugejo schmoll.gif Nors, turiu pasakyti, si nestuma, pilvas toks pat nedidelis, bet uzsidejus lasinuko ant kitu kuno vietu.Aisku, Aster ir Terze, kurios praeita savaite buvo su manim susitikusios dabar tikriausiai zvengia uz pilvu susieme, bet pagal mano standartus, as dabar pati sau esu suriebejusi biggrin.gif Ir labai tuo dziaugiuosi ax.gif
Atsakyti
aciu Jums, uz suteikta ramybe laukti vizito pas gydytoja. 4u.gif
Atsakyti