QUOTE(saintlina @ 2013 03 13, 14:09)
tikrai nebus per vėlu, sėkit drąsiai. Saulės dabar bus daug, puikiai augs ir tikrai spės užaugt.
o kodėl turi būt per vėlu? Jei pomidorai nesėti, peraugti tikrai nespės.
aciu
QUOTE(madmuazele @ 2013 03 13, 14:10)
Manau tikrai nevelu-cia tikrai nemazai (tame tarpe ir as), kurios nepasejo pomidoru dar
Geguzes pr. tikrai nevelu-dar ir tokiu metu salnu buna.. tai gali tekti dangstyti ar zvakes deginti...
aciu
man iki siltnamio - 5 km, bet kaskart irgi neprilakstysiu - tai vaikai serga, nebus kam palikt tai dar koks biesas.
QUOTE(xxkamane @ 2013 03 13, 14:27)
sveikute
na mano patirtis tikrai ne tokia kaip kai kuriu moteriskiu cia bet jau kaika ir as galiu pasakyti
aciu
QUOTE(georgiana @ 2013 03 13, 15:52)
zinot as visada uz, kad paaiskinama paprasti sejos dalykai ir visi kiti....paprastai, o be isvedziojimu, ech jatau kiek kartais tokiu gudriu lapiu buna SM tipo kietos, juk nevisada naujokes viska zino smagu, kad Jus amarrile taip paapiskinote, man irgi dziugu kad yra ir kitu forumieciu kurios padeda suprasti esme naujokems....
nu gi pradziuginot mane, o tai jau galvojau saukstai po pietu. Butu teke mb lazdavones atlaikyt, kad pomidoru seklu rusiu apie 10 prisipirkus, o daigus perku
Vadinasi sesiu 03.21 - lyg tada tinkama diena.
Bandysiu ir as i jusu palata pamazu isirasyt - tik panasu, kad cia nesveikstama, o dar labiau susergama