Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų gerbėjų palata

QUOTE(Gaudvilė @ 2013 03 21, 13:38)
Nevisai taip. Savam šiltnamy galiu sodinti tik po dvi eiles pomidorų. Šalia išorinės sienos eina aukštaūgiai ir tarpas tarp jų - 60cm, o nuo jų įstrižai link šiltnamio centrinės ašies, už 40cm tie žemaūgiai. Kitos sodina žemaūgius arčiau išorinės sienos, čia jau reikia vadovautis kaip kuriai patogiau. Manuoju atveju aukštaūgiai sudaro arką virš tų žemaūgių ir stogo nenukelia  mirksiukas.gif .

Ačiū, o aš matai iš naujo dviratį išradinėju. Pas mane prie sienos vidut. aukščio, o aukšti arčiau tako ir dar leidžiu dviem stiebais. Neįkišiu tankiau, nieko nebus, o jau pasisėjau. Ai, ką nors sugalvosiu, bent jau MB bus akivaizdu, kad man antro šiltnamio reikia. Tik bėda tame, kad tiek pomidorų nereikia, o augint ir po to siūlinėt...... doh.gif
Atsakyti
o as dar nei vieno siltnamio neturiu .. doh.gif tiksliau turiu likucius. Nu pas teti sode sioks toks yra smile.gif

Pomidoru prisejau rusiu doh.gif visus smalsu isbandyt blush2.gif Tai dabar vyksta derybos del naujo siltnamio dydzio biggrin.gif

MB uzsimane BALTU POMIDORU doh.gif liga uzkreciama pasirodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2013 03 21, 13:30)
Kaip suprantu tarpe tarp aukštaūgių. Tarpas 80cm, vidury žemas(40cm) atstumai gaunas. Ar gerai supratau?

As imesiu foto,kaip darau smile.gif Pernai tai i tarpus sodinau cili paprikas.Kai siltnamis ne guminis,o norisi visko daug doh.gif siemet zadu dar tankiau bandyti lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti

Ynka, čia pas jus du pomidorai šalia susodinti?
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 03 21, 14:28)
Ynka, čia pas jus du pomidorai šalia susodinti?

Ne,cia du stiebai palikti:D
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 03 21, 12:06)
nieko nebesuprantu  verysad.gif Vyras nori raudonų su rūgštele, Gonzikas patarė sudaryt daugiau pavėsio, kad būtent taip ir gautųsi. Pati mėgsti spalvotus ir saldžius. Tai kur ta logika Ildi augint pavėsy  doh.gif

Pabandyk ir sužinosi, kiek pomidorams svarbi saulė  biggrin.gif Uf, kad man laukai didžiuliai, kad ir su varnalėšomis, nedaryčiau daržo ten kur gyvenama. Vaikai laksto, svečiai užmeta akį. Kažkaip primena laikus, kuomet su naminiais gyvuliais vos ne vienoj patalpoj gyveno. Gėles prie namų reikia auginti, gė-les  tongue.gif

nu vyras kad ko nori tai čia jau jo bėdos, vaikai pas mane išmuštruoti, ramūs, tad ir aš dėl savo augalų rami, praktiškai. Yra jiems vietos pasireikšt kitur palikta, ne prie durų- čia stovi pavėsinė prie šiaurinės namo sienos, sūpynės, staliukas, ten vasaros rezidencija mūsų, pusryčiai, pietūs, vakarienė pateikiami, tai pomidoriukai vaizdui sėdint už stalo nemaišytų tikrai.Svečiai- retesni nei jaunas mėnulis- tėvai ir sesė dažniausi svečiai, o jie nieko nesakytų net jei kopūstai prie durų gūžę suktų. O tie laukai su varnalėšom tai žiaurūs- bebrai, ondatros ir dar kas nori lankosi, ir stirnų atbrenda paupiu. Stirnos bent į šiltnamį nelenda ir neprikenkia, kolkas, nes šunys pasiunta pamatę, bailios, o bebrams- dzin- tupi prie šuns aptvaro ir prausiasi snukelius. Tik man vat rūpestis ar ten aplamai augtų, nes kiek studijavau tai jiems pavėsio aplamai nereikia. Be to- du-trys tik čia puikuotųsi, kiti- paslėpti kitur. Bet vat rūpestis ar augtų, noktų, jei tik pasisodint kad turėt tai nenoriu tada, be vaisių vaizdo nebus, nes nemanau jog labai jau lapuoti ir nuostrabiai gražūs augalai gali užaugt. Tai dabar jau mėtausi kaip kiaušis triūsikuos- bandyt-nebandyt
Atsakyti
QUOTE(Ynka @ 2013 03 21, 14:25)
As imesiu foto,kaip darau smile.gif Pernai tai i tarpus sodinau cili paprikas.Kai siltnamis ne guminis,o norisi visko daug doh.gif siemet zadu dar tankiau bandyti lotuliukas.gif
user posted image

o kas apacioj priepat ilgo pomidoro g.gif vysninis ? g.gif
Atsakyti
viena moteriškė tokiais atvejais sako - spalnia, sralnia i jadalnia cool.gif Marmaledas, a tavuose resursuose apie aplinkos zonavimą nieko nėra? Nereiktų tam kiaušiui duotis, ramiai savo valandos lauktų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ynka @ 2013 03 21, 14:30)
Ne,cia du stiebai palikti:D

Bet tikrai panasu tarsi po du sodinti bigsmile.gif ech, per anksti apsidziaugiau kad kazkas jau taip isbande, planuoju dali rusiu tokiu principu auginti-po du gretimus krumelius vienu stiebu rolleyes.gif
O gal kasnors taip jau isbandet bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2013 03 21, 14:41)
o kas apacioj priepat ilgo pomidoro g.gif vysninis ?

Taip,tarpe susodinti žemaugiai vysniniai,arba cili paprikos biggrin.gif

Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti