QUOTE(Gaudvilė @ 2013 03 21, 12:06)
nieko nebesuprantu

Vyras nori raudonų su rūgštele, Gonzikas patarė sudaryt daugiau pavėsio, kad būtent taip ir gautųsi. Pati mėgsti spalvotus ir saldžius. Tai kur ta logika Ildi augint pavėsy
Pabandyk ir sužinosi, kiek pomidorams svarbi saulė

Uf, kad man laukai didžiuliai, kad ir su varnalėšomis, nedaryčiau daržo ten kur gyvenama. Vaikai laksto, svečiai užmeta akį. Kažkaip primena laikus, kuomet su naminiais gyvuliais vos ne vienoj patalpoj gyveno. Gėles prie namų reikia auginti, gė-les
nu vyras kad ko nori tai čia jau jo bėdos, vaikai pas mane išmuštruoti, ramūs, tad ir aš dėl savo augalų rami, praktiškai. Yra jiems vietos pasireikšt kitur palikta, ne prie durų- čia stovi pavėsinė prie šiaurinės namo sienos, sūpynės, staliukas, ten vasaros rezidencija mūsų, pusryčiai, pietūs, vakarienė pateikiami, tai pomidoriukai vaizdui sėdint už stalo nemaišytų tikrai.Svečiai- retesni nei jaunas mėnulis- tėvai ir sesė dažniausi svečiai, o jie nieko nesakytų net jei kopūstai prie durų gūžę suktų. O tie laukai su varnalėšom tai žiaurūs- bebrai, ondatros ir dar kas nori lankosi, ir stirnų atbrenda paupiu. Stirnos bent į šiltnamį nelenda ir neprikenkia, kolkas, nes šunys pasiunta pamatę, bailios, o bebrams- dzin- tupi prie šuns aptvaro ir prausiasi snukelius. Tik man vat rūpestis ar ten aplamai augtų, nes kiek studijavau tai jiems pavėsio aplamai nereikia. Be to- du-trys tik čia puikuotųsi, kiti- paslėpti kitur. Bet vat rūpestis ar augtų, noktų, jei tik pasisodint kad turėt tai nenoriu tada, be vaisių vaizdo nebus, nes nemanau jog labai jau lapuoti ir nuostrabiai gražūs augalai gali užaugt. Tai dabar jau mėtausi kaip kiaušis triūsikuos- bandyt-nebandyt