tik keista, kad spalvyte pas tave tokia sviesi, tikrai
aireda, man cocoon puikiai jums atrodo dydis, ypac rankoves viskas gerai
o usa4 tai gal didokas butu, kodel sakote usa4 noretumete? manau pakanka usa2 tikrai jums
ar cia fotikas taip sviesina jusu, be kitoms jis tamsesnis atrodo zalumas, puikiai atrodai
Ko jus del to kokono blustat niekaip nesuprantu, bet va svarkelio nuorodos tai norec
Labai grazus, ar dar buna pirkti jo?
Is papildymo, itariu, siandien vel snipstas bus
Uzkniso
Is papildymo, itariu, siandien vel snipstas bus
Ačiū visoms už patarimus
Lietuvos parduotuvėse tokio tipo kaip JREW Café capri nusipirkti negaliu, nes 34 (XS) per klubus laisvos būna. Tai matyt 00 reikia pirkti, nors pagal dydžių lentelę, tai 00 būtų ~60 liemuo ir ~85 klubai, tai teoriškai truputį mažokos
Lietuvos parduotuvėse tokio tipo kaip JREW Café capri nusipirkti negaliu, nes 34 (XS) per klubus laisvos būna. Tai matyt 00 reikia pirkti, nors pagal dydžių lentelę, tai 00 būtų ~60 liemuo ir ~85 klubai, tai teoriškai truputį mažokos
QUOTE(Levereti @ 2013 03 26, 11:31)
Ačiū visoms už patarimus
Jums tik petite00 tiks, jei esate mazo ugio.
Jei auksta, teks siaurinti 00regular
Aciu visoms uz komentarus
Spalva tai tikrai retro jade gavosi
Cia apsvietimas ir fotoaparato isdaigos
Spalva zalia kaip pirma zole
Gal ir teisingai sakot, kad tinka man tas dydis, tiesiog noreciau, kad butu per krutine laisviau, kad galeciau svarka pasivilkti, tai specialiai istraukiau jcrew svarkeli, na lyg ir telpa jis. Bet gal 4 d. butu jau visai apsmukes
Lauryna50, dar negavai sio palto?
Spalva tai tikrai retro jade gavosi
Gal ir teisingai sakot, kad tinka man tas dydis, tiesiog noreciau, kad butu per krutine laisviau, kad galeciau svarka pasivilkti, tai specialiai istraukiau jcrew svarkeli, na lyg ir telpa jis. Bet gal 4 d. butu jau visai apsmukes
Lauryna50, dar negavai sio palto?
QUOTE(gitaaa @ 2013 03 26, 10:40)
0R dydis tikrai nėra tinkamas 88 cm klubams. su tokio pločio klubais man ir 00R cafe capri per didelės 
Gali buti, tikiu. Teoriskai man turetu tikti mano turimos 0R su klubais 91 cm., bet deja tenka pardavineti nes man ankstos
QUOTE(Levereti @ 2013 03 26, 12:31)
Ačiū visoms už patarimus
Tikrai nebus per mažos. Dabar pasimatavu klubus, tai man su 89-90 per klubus P0 taip pat, kaip Alejai atrodo. Itilpu ir daugiau. O va P00 jau per daug aptemtos. Imkit P00, jei tinka ilgis.
lauryna, neburiu- faktus konstatuoju
Imeskit nuoroda arba pavadinima svarkelio, kas turit
Ilgis man jo siek tiek nepatinka, bet vistiek labai grazus.
Imeskit nuoroda arba pavadinima svarkelio, kas turit
Svarkelis:
Lady jacket in double-serge wool
lady jacket
Vilmabu, batai tai grazus, bet jau aulo platumas
Aisku ne i tema, bet Jus man pasakykite, ar galima vaikscioti su tokiu placiu aulu
Lady jacket in double-serge wool
lady jacket
Vilmabu, batai tai grazus, bet jau aulo platumas
Aisku ne i tema, bet Jus man pasakykite, ar galima vaikscioti su tokiu placiu aulu
QUOTE(Aireda @ 2013 03 26, 12:47)
Is priekio tikrai labai graziai atrode batai, bet is sono, tai aulo plotis
QUOTE(Dideja @ 2013 03 26, 12:55)
Is priekio tikrai labai graziai atrode batai, bet is sono, tai aulo plotis
ir kazkaip nelabai graziai jau...cia is yoox batai? merginos aptarinejo, kad labai jau platus aulai...jei aisku cia tie patys batai...
Tie patys
QUOTE(Aireda @ 2013 03 26, 13:01)
ir ko gero tokio aulo jau nebeiseis pasiaurinti pas batsiuvi
mano blauzda irgi itin plona, o peda ilga, tai isivaizduokit koks aulo plotis ir kaip atrodytu man su 41 dydziu