Įkraunama...
Įkraunama...

J.CREW

aireda, man cocoon puikiai jums atrodo dydis, ypac rankoves viskas gerai thumbup.gif o usa4 tai gal didokas butu, kodel sakote usa4 noretumete? manau pakanka usa2 tikrai jums
tik keista, kad spalvyte pas tave tokia sviesi, tikrai blink.gif ar cia fotikas taip sviesina jusu, be kitoms jis tamsesnis atrodo zalumas, puikiai atrodai wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ko jus del to kokono blustat niekaip nesuprantu, bet va svarkelio nuorodos tai norec blush2.gif Labai grazus, ar dar buna pirkti jo?

Is papildymo, itariu, siandien vel snipstas bus doh.gif Uzkniso doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaRAza: 26 kovo 2013 - 11:34
Ačiū visoms už patarimus 4u.gif
Lietuvos parduotuvėse tokio tipo kaip JREW Café capri nusipirkti negaliu, nes 34 (XS) per klubus laisvos būna. Tai matyt 00 reikia pirkti, nors pagal dydžių lentelę, tai 00 būtų ~60 liemuo ir ~85 klubai, tai teoriškai truputį mažokos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Levereti @ 2013 03 26, 11:31)
Lietuvos parduotuvėse tokio tipo kaip JREW Café capri nusipirkti negaliu, nes 34 (XS) per klubus laisvos būna. Tai matyt 00 reikia pirkti, nors pagal dydžių lentelę, tai 00 būtų ~60 liemuo ir ~85 klubai, tai teoriškai truputį mažokos g.gif

Jums tik petite00 tiks, jei esate mazo ugio.
Jei auksta, teks siaurinti 00regular
Atsakyti
Aciu visoms uz komentarus wub.gif 4u.gif

Spalva tai tikrai retro jade gavosi doh.gif Cia apsvietimas ir fotoaparato isdaigos mirksiukas.gif Spalva zalia kaip pirma zole mirksiukas.gif
Gal ir teisingai sakot, kad tinka man tas dydis, tiesiog noreciau, kad butu per krutine laisviau, kad galeciau svarka pasivilkti, tai specialiai istraukiau jcrew svarkeli, na lyg ir telpa jis. Bet gal 4 d. butu jau visai apsmukes g.gif

Lauryna50, dar negavai sio palto?
Atsakyti
QUOTE(gitaaa @ 2013 03 26, 10:40)
0R dydis tikrai nėra tinkamas 88 cm klubams. su tokio pločio klubais man ir 00R cafe capri per didelės schmoll.gif

Gali buti, tikiu. Teoriskai man turetu tikti mano turimos 0R su klubais 91 cm., bet deja tenka pardavineti nes man ankstos verysad.gif , o ilgis nei sioks nei toks devint su zemakulniais. Turiu dar 2 petite, tai ideliai, kaip man siutos bigsmile.gif Supratau, kad nepasimataves nesuzinosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Levereti @ 2013 03 26, 12:31)

Tikrai nebus per mažos. Dabar pasimatavu klubus, tai man su 89-90 per klubus P0 taip pat, kaip Alejai atrodo. Itilpu ir daugiau. O va P00 jau per daug aptemtos. Imkit P00, jei tinka ilgis.
Atsakyti
lauryna, neburiu- faktus konstatuoju lotuliukas.gif

Imeskit nuoroda arba pavadinima svarkelio, kas turit ax.gif Ilgis man jo siek tiek nepatinka, bet vistiek labai grazus.
Atsakyti
Svarkelis:
Lady jacket in double-serge wool
lady jacket

Vilmabu, batai tai grazus, bet jau aulo platumas doh.gif
Aisku ne i tema, bet Jus man pasakykite, ar galima vaikscioti su tokiu placiu aulu g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 26 kovo 2013 - 11:52
QUOTE(Aireda @ 2013 03 26, 12:47)
Aisku ne i tema, bet Jus man pasakykite, ar galima vaikscioti su tokiu placiu aulu g.gif

Is priekio tikrai labai graziai atrode batai, bet is sono, tai aulo plotis blink.gif ir kazkaip nelabai graziai jau...cia is yoox batai? merginos aptarinejo, kad labai jau platus aulai...jei aisku cia tie patys batai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 26 kovo 2013 - 11:55
QUOTE(Dideja @ 2013 03 26, 12:55)
Is priekio tikrai labai graziai atrode batai, bet is sono, tai aulo plotis blink.gif ir kazkaip nelabai graziai jau...cia is yoox batai? merginos aptarinejo, kad labai jau platus aulai...jei aisku cia tie patys batai...

Tie patys ax.gif Blauzda plona, 37 d., kad tik virsus butu platus, as nesistebeciau, nes man paprastai visi platus, bet tas aulas apskritai platus ir apacioje irgi, gal siaurinti, bet jau tokio stiliuko nebutu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 26 kovo 2013 - 12:03
QUOTE(Aireda @ 2013 03 26, 13:01)

ir ko gero tokio aulo jau nebeiseis pasiaurinti pas batsiuvi g.gif nors , aisku, meistras apziurejes galetu pasakyti....na, mano akimis tai jau itin platus tas aulas ax.gif nors cia gal modelis toks, bet man nelabai...

mano blauzda irgi itin plona, o peda ilga, tai isivaizduokit koks aulo plotis ir kaip atrodytu man su 41 dydziu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 26 kovo 2013 - 12:05