Įkraunama...
Įkraunama...

Manikiūrininkės darbas

Nu aš kurso darbus sukrausiu kai namo grįšiu,ir iš visų modelių fotkes susirinksiu biggrin.gif Iš tikrųjų nežinau ar turiu teisę juos čia kraut, nes visgi jie padaryti ne visai tik mano pastangomis,daug kur ir Egidijos meistriška ranka pasidarbavo rolleyes.gif
[/quote]
Laukiam laukiam labai smile.gif
Atsakyti
rogrinta drinks_cheers.gif Laukiam nuostabiu vaizdu wub.gif wub.gif

Ai pas man nieko naujo, kai visad nusbode, alia temai pakelt ,tiks biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 21, 13:38)

bet kaip visad tobula biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fantazija02 @ 2012 09 21, 13:56)
bet kaip visad tobula  biggrin.gif

hihihi.gif alia as vistiek randu del ko prie saves dar kabinetis, nes tobulumui ribu nera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 21, 14:38)

Vis dažniau ovalas pasirodo rolleyes.gif

QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 21, 15:06)
hihihi.gif alia as vistiek randu del ko prie saves dar kabinetis, nes tobulumui ribu nera biggrin.gif

Egidija kasdien kartojo- "tobulų nagų nebūna" , aišku siekt tobulybės reikia smile.gif
Atsakyti
Kol kas dar nesulaukiau kitų darbų į savo el.paštą, dedu kol kas tik vieną, šiandienos darbelį, savo muiline fotkinta biggrin.gif
Šiandien buvo laisva tema kursuose,todėl pasirinkau,man sunkiausią formą,ir man sunkiausią modeliuoto priauginimo būdą,būtent išmodeliuojant, o ne išdildžiuojant, smailo liniją. Klaidų yra aišku, bet stengiaus siekt tobulybės,tai svarbiausia biggrin.gif Šiandien jau meistrė mažai padėjo.

user posted image

Įmečiau čia foto,bet galvoju gal reikėjo į nagų priauginimo temą eit g.gif

Tiesa, galit sveikint su sertifikatu biggrin.gif Tik viena aš ir gavau jį, kita kuri su manim mokės,neištvėrė spaudimo,ir šiandien nebeatvyko,likus vienai dienai iki kursų pabaigos, o tiek babkių sukišta doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 21 rugsėjo 2012 - 17:28
QUOTE(rogrinta @ 2012 09 21, 18:22)
Kol kas dar nesulaukiau kitų darbų į savo el.paštą, dedu kol kas tik vieną, šiandienos darbelį, savo muiline fotkinta  biggrin.gif
Šiandien buvo laisva tema kursuose,todėl pasirinkau,man sunkiausią formą,ir man sunkiausią modeliuoto priauginimo būdą,būtent išmodeliuojant, o ne išdildžiuojant, smailo liniją. Klaidų yra aišku, bet stengiaus siekt tobulybės,tai svarbiausia  biggrin.gif Šiandien jau meistrė mažai padėjo.

[u

Įmečiau čia foto,bet galvoju gal reikėjo į nagų priauginimo temą eit  g.gif
Tiesa, galit sveikint su sertifikatu  biggrin.gif Tik viena aš ir gavau jį, kita kuri su manim mokės,neištvėrė spaudimo,ir šiandien nebeatvyko,likus vienai dienai iki kursų pabaigos, o tiek babkių sukišta  doh.gif

OO geras, sveikinimai dideliausi thumbup.gif
Atsakyti
Nu va,gavau iš Pentardos foto, pabuvo pas mane modeliu biggrin.gif Ačiū dar kartą,kad savo nagus man patikėjai 4u.gif Fotosesija gėlių daržely,prie Egidijos studijos hihihi.gif

user posted image

user posted image

Darant šitus nagučius daug kur ir meistrė įsikišo, patobulinimai,padailinimai nagų priauginimo procese,jos atlikti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 22 rugsėjo 2012 - 08:41
QUOTE(rogrinta @ 2012 09 22, 09:38)
Nu va,gavau iš Pentardos foto, pabuvo pas mane modeliu  biggrin.gif Ačiū dar kartą,kad savo nagus man patikėjai  4u.gif Fotosesija gėlių daržely,prie Egidijos studijos hihihi.gif

[
Darant šitus nagučius daug kur ir meistrė įsikišo, patobulinimai,padailinimai nagų priauginimo procese,jos atlikti

thumbup.gif Turbut patys graziausi nagai, ka Pentarda turejus wub.gif Aishku visu nemaciau, alia kiek rode-tai siti liuks.O tai kiek tu modeliu tau te reikejo? rolleyes.gif
Atsakyti
Kokios grozybeees bigsmile.gif DAR DAR DAR!!! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 22, 12:10)
thumbup.gif Turbut patys graziausi nagai, ka Pentarda turejus wub.gif Aishku visu nemaciau, alia kiek rode-tai siti liuks.O tai kiek tu modeliu tau te reikejo? rolleyes.gif

biggrin.gif
reikėjo 4-ių, nes kursai 5 dienas,pirmad. diena teorija, antrad.- klasikinis kvadratas ir pieštas prancūzas baltas, trečiad.- vėl kvadratas ir išmodeliuotas spalvotas frenchas (būtent šitas), ketvirt.- ovalas, ir išdildžiuotas spalvotas frenchas su įlietais aksesuarais, o penktad. renkies kas patinka arba kas sunkiausiai sekės ir nori pakartot.

QUOTE(SECREAT @ 2012 09 22, 12:47)
Kokios grozybeees  bigsmile.gif  DAR DAR DAR!!! biggrin.gif

Dėkui mirksiukas.gif Bus gal dar antrad.ir ketvirt. darbai kai teiksis modeliai juos nufotografuot biggrin.gif
Tiesa ačiū tau už paaiškinimą kaip iki studijos nusigaut,labai lengvai radau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2012 09 21, 18:22)
Tiesa, galit sveikint su sertifikatu  biggrin.gif

sveikinimai didziausi 4u.gif 4u.gif 4u.gif saunuole... o del spaudimo tai prigasdinai blink.gif negi ten toooks spaudimas, kad net negaila sukistu pinigeliu g.gif blink.gif
Atsakyti