Įkraunama...
Įkraunama...

Manikiūrininkės darbas

QUOTE(rogrinta @ 2012 09 27, 08:01)
Papaišymus tai Egidija užmetė, šiaip,kad įdomiau būtų  ax.gif

Gražu, tik blizgesio norėtusi, ar čia jie specialiai matiniai turi būt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fantazija02 @ 2012 09 28, 09:31)
Gražu, tik blizgesio norėtusi, ar čia jie specialiai matiniai turi būt? g.gif

Jie ne matiniai, blizga, tik turbūt fotikas savaip padarė biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes.Islendu ir as biske i dienos sviesa biggrin.gif

pirma karta pamaciau tokia didele foto,tai noriu pasakyti kad tas nagas ne kreivas,tik pagalvele suspausta nago taip biggrin.gif

user posted image

o cia pirma karta pamaciau ka reiskia kinieciu darbas.Aisku paziurejus foto,tai puse velnio atrodo,ale gyvai,tai nagai kokiu 3cm storio,ir viduj viskas issokineje,pazaliave,pageltonave..kazkoks kosmaras.akrila nuiminejau nuo nagu 1,5val..niekaip netirpo.Nagai nubruzinti klientes,jautrus,paraude,tai nenorejau dildem daugiau bruzinti.Atsikankinom vienu zodziu 4val doh.gif o dar kas patinka man,kad aisku formos kinieciai ne nesistengia daryt,bet va atejo kliente su raudonais nagais.nuvalau laka,o ten matiniai nagai!sakau o kur virsutinis sluoksnis apsauginis koks?sako koks sluoksnis,sudeda akrila,biski padildina virsu ir lakuoja spalva biggrin.gif uztad ir per 20-30min darbai vyksta biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SECREAT: 28 rugsėjo 2012 - 11:10
Sveikutes, tikiuos priimsit i savo buri smile.gif senai nekeliau nieko ir ilgokai cia nesilankiau. Ikelsiu pora darbeliu temai palaikyt 4u.gif

user posted image

user posted image

SECREAT, super "po" atrodo. Jau apie kinieciu darba patyliu....Gerai, kad dar grybais neapkrete, nes ju salonuose daznai pasitaiko... doh.gif
Atsakyti
bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif pagaliau mergos pavaro !!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(SECREAT @ 2012 09 28, 13:07)
o cia pirma karta pamaciau ka reiskia kinieciu darbas.

Siaubybė doh.gif bet to ir reik tikėtis iš kiniečių doh.gif Už tai iš tavęs išėję klientės niekad pas kitaikas nesugrįš biggrin.gif wub.gif

QUOTE(natie @ 2012 09 28, 13:31)
Ikelsiu pora darbeliu temai palaikyt  4u.gif

Nu labai dailūs bigsmile.gif Tik antroj foto raudono man daugiau norėtųsi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2012 09 28, 11:58)
Siaubybė  doh.gif bet to ir reik tikėtis iš kiniečių  doh.gif Už tai iš tavęs išėję klientės niekad pas kitaikas nesugrįš  biggrin.gif  wub.gif
Nu labai dailūs  bigsmile.gif Tik antroj foto raudono man daugiau norėtųsi  rolleyes.gif

Aciu rogrinta, bet nemegstu as to didelio galo ant savo nageliu is proto mane varo kai per daug doh.gif man toks ant nuosavu nageliu pats paciausias, nes kitaip kas antra diena noreciau persidarinet ax.gif
Atsakyti
Ja kokiu grozybiu prikele mergai,eina sau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(klau @ 2012 09 28, 23:09)
Ja kokiu grozybiu prikele mergai,eina sau  wub.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(SECREAT @ 2012 09 28, 12:07)
Sveikutes.Islendu ir as biske i dienos sviesa  biggrin.gif

pirma karta pamaciau tokia didele foto,tai noriu pasakyti kad tas nagas ne kreivas,tik pagalvele suspausta nago taip  biggrin.gif

user posted image

o cia pirma karta pamaciau ka reiskia kinieciu darbas.Aisku paziurejus foto,tai puse velnio atrodo,ale gyvai,tai nagai kokiu 3cm storio,ir viduj viskas issokineje,pazaliave,pageltonave..kazkoks kosmaras.akrila nuiminejau nuo nagu 1,5val..niekaip netirpo.Nagai nubruzinti klientes,jautrus,paraude,tai nenorejau dildem daugiau bruzinti.Atsikankinom vienu zodziu 4val  doh.gif  o dar kas patinka man,kad aisku formos kinieciai ne nesistengia daryt,bet va atejo kliente su raudonais nagais.nuvalau laka,o ten matiniai nagai!sakau o kur virsutinis sluoksnis apsauginis koks?sako koks sluoksnis,sudeda akrila,biski padildina virsu ir lakuoja spalva biggrin.gif uztad ir per 20-30min darbai vyksta biggrin.gif

user posted image

ech, kaip man patinka tokius pokycius matyti thumbup.gif nu nerealu, man pats graziausias kvadratas yra siek tiek grieztesnis, bet mano klienciu dauguma nori siauresniu ir dar uzapvalintu, o man tada ir dingsta visas grozis doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
sveikos. noriu paklaust manikiurisciu, dirbanciu uk, namuose. ar esate uzsiregistrave kaip self employed, ir jei taip, tai kaip deklaruojate pajamas ir pan? ar reikia koki patenta gal issipirkti?
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2012 09 30, 13:25)
sveikos. noriu paklaust manikiurisciu, dirbanciu uk, namuose. ar esate uzsiregistrave kaip self employed, ir jei taip, tai kaip deklaruojate pajamas ir pan? ar reikia koki patenta gal issipirkti?

Self employe ir yra leidimas dirbti,musu patentas vadinamas.Gali man rodos per Job centre uzsisakyti ji ir duos visus reikiamus dokumentus,ka kada kaip ir kur daryti smile.gif pajamos kaip suprantu metu gale deklaruojamos tik.aisku geriau meluoti ir rasyti kad kuo maziau uzdirbi smile.gif Siaip neapsimoka su tuo self employe.as kai planuoju tureti vaiku,tai man jokiu ismoku nebutu.Geriau kazkur kur idarbina.O namie tai dauguma be jokiu patentu dirba smile.gif
Atsakyti