Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas

user posted image
user posted image
user posted image
19 tema http://www.supermama...howtopic=912235
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulke: 24 balandžio 2013 - 20:08
Ačiū, Kulke, už temą 4u.gif

O aš norėčiau pagirti ridikėlius Kaspar 4u.gif Auginau juos pirmi metai ir labai patiko - tokie vienodai apvalūs, lapija nevešli, nekartūs 4u.gif
Įdedu nuotrauką:
Kairėj pusėj French Breakfast (bent taip rašė ant pigių sėklų prekybos centre pirktų) ir Kaspariukai 4u.gif
user posted image
Tų French Breakfast'ų lapai didžiuliai išaugo, kartūs, o abi veislės augo vienodom sąlygom šiltnamyje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2013 04 24, 20:22)
....ir Kaspariukai  4u.gif

Kaspariukas ir Zepukas biggrin.gif (Aš čia vaikiškų knygų prisikaičius)

Gražūs ridikėliai wub.gif Niam niam
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 24 balandžio 2013 - 20:39
Alekto, prieš savaitę vasarinių česnakų Senukuose mačiau ( bet brangūs ir ne lietuviški, MB labai jais domisi ir šiemet sodint pasiruošęs... verslą įžvelgia biggrin.gif ). Turgelyje Jonavoj netyčia pas babytę dar radom tai po litą už galvutę prašė.
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2013 04 24, 21:22)

O aš norėčiau pagirti ridikėlius Kaspar  4u.gif  Auginau juos pirmi metai ir labai patiko - tokie vienodai apvalūs, lapija nevešli, nekartūs  4u.gif

Siemet ir as juos sejau, vaikai vis eina tikrint ar dar nera biggrin.gif
Atsakyti
Viskas, mano darze neber laisvos vietos doh.gif Reik pasodint svogunu sejinukus, galiu as juos pas braskes tupdyt?
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2013 04 26, 11:23)
Viskas, mano darze neber laisvos vietos  doh.gif  Reik pasodint svogunu sejinukus, galiu as juos pas braskes tupdyt?

žinoma, pas braškes, šalia pomidorų 4u.gif

Gal ką sudomins. Pernai naudojau darže ir šiltnamy Senukuose parduodamą jau pagamintą 'tuneliuką' šalnų periodu.

user posted image

Berods nuo gegužės vidurio darže po tokiu augo kukurūzai ir agurkai. Kai pranešdavo šalnas, šiltnamyje uždengdavau pomidorus ir jų kaimynus. Dabar kaip tik akcija ir jei reikia skubiai, o nėra kada daryti savadarbio, tikrai gera išeitis 4u.gif
Atsakyti
o tai svogunus jau galima kisti zemen? ne per anksti?
Atsakyti
per Stasines sodinami svogūnai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 04 26, 11:45)
per Stasines sodinami svogūnai  smile.gif

Ta prasme is daigu? Ar ir sodinukams tas galioja? Nes sodinukai man reikalingi tik del laisku, visada tokiu laiku kisdavau zemen ir nieko blogo nenutikdavo. g.gif
Bet ir mano darzas geroj sakyciau vietoj, ispraustas kampe, tai ten silta silta, skersveju nera.

Su exhibition'ais man nekas gaunasi... Nupiepe, nususe, jauciu issodinimo nesulauks. Nezinau ka blogai padariau... Paziurejau, jiem jau dabar amen.. Is naujo set jauciu per velu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulke: 26 balandžio 2013 - 10:52
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 04 26, 11:45)
per Stasines sodinami svogūnai  smile.gif

Tai vadinasi dar gera gera savaite ar net pusantros galiu sedet ramiai biggrin.gif
As tai virs skersu zvilgsniu nuzvelgiu savo alyvas lotuliukas.gif galvoju,kad greiciau jas kur velnias zydeti priverstu blush2.gif Nors dabar tik vos lapelius leidzia.
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2013 04 26, 11:49)
Ta prasme is daigu? Ar ir sodinukams tas galioja? Nes sodinukai man reikalingi tik del laisku, visada tokiu laiku kisdavau zemen ir nieko blogo nenutikdavo.  g.gif
Bet ir mano darzas geroj sakyciau vietoj, ispraustas kampe, tai ten silta silta, skersveju nera.

Su exhibition'ais man nekas gaunasi... Nupiepe, nususe, jauciu issodinimo nesulauks. Nezinau ka blogai padariau... Paziurejau, jiem jau dabar amen.. Is naujo set jauciu per velu  g.gif

sėjinukus, tuos mažus svogūniukus wink.gif Na, aš tai tik į šiltnamį artimiausiu laiku sukišiu, nenoriu žyduolių.
Atsakyti