Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas 19 tema

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Sena tema http://www.supermama...?...907528&st=0

Atsakyti
paspalvinsiu ir as temute savo siltnamio vaizdais, realiais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 23 kovo 2013 - 16:27
QUOTE(tany @ 2013 03 23, 16:25)

neįtikėtina bigsmile.gif
Atsakyti
Ačiū už temukę 4u.gif

Vaizdeliai nerealūs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2013 03 23, 17:25)
neįtikėtina bigsmile.gif

Pekino kopustas jau 3 dienas tupi...dar gyvas biggrin.gif salotos, tai siandien po 1 ikisau, ziureiu, jei prigis ir nesusals uz keliu dienu visa turta perkelsiu... o va cesnakai tai patis isdygo biggrin.gif
Atsakyti
Kokie vaizdai wub.gif Mano siltnamyje siandien -17 buvo.. kur cia ka sesi ax.gif Ant palanges setos salotos visiskai neisdygo schmoll.gif Jauciu jau ir nebandysiu atseti.. sesiu jau i siltnami tiesiai.. kai atsils biggrin.gif Caramba 3 daigai auga wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 23 kovo 2013 - 18:37
QUOTE(madmuazele @ 2013 03 23, 18:36)
Kokie vaizdai wub.gif  Mano siltnamyje siandien -17 buvo.. kur cia ka sesi ax.gif Ant palanges setos salotos visiskai neisdygo schmoll.gif Jauciu jau ir nebandysiu atseti.. sesiu jau i siltnami tiesiai.. kai atsils biggrin.gif Caramba 3 daigai auga wub.gif

Pas mane -14 mirksiukas.gif bet labai tikiuosi, kad tasi buvo paskutine tokia salta naktis....nuo siandien, bent jau Kaune daugiau -10 neturetu but
Atsakyti
[quote=tany,2013 03 23, 17:25]
Šaunuolė Tany thumbup.gif , o mano salotos vazonelyje namie vis laukiu kada galėsiu perkelti į šiltanamį verysad.gif jei dar šaltis tai namie teks skinti. Nu vis dar tikiuosi, kad balandis bus šiltas, nes jis man įpatingas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif gandrai tik balandį pas mane sugeba atskristi smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 03 23, 16:25)

Kokie mieli vaizdai wub.gif

O aš jau nesėjau šiemet salototų namuose, neliko joms vietos blush2.gif Rytoj ar pory sėsiu tiesiai į šiltnamį smile.gif
Atsakyti
Iš praktikos,kas patars kaip kovoti su rudosiomis skruzdelėmis?Braškynas pasodintas po pievos,pernai daugiau kaip pusę braškių suvalgė skruzdelės.Chemija-milteliai nepadėjo,kavos tirščiai irgi. g.gif Renku žinias,kaip paskelbti kovą su jomis,kai tik atšils,imsiuos darbo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2013 03 24, 08:53)
Iš praktikos,kas patars kaip kovoti su rudosiomis skruzdelėmis?Braškynas pasodintas po pievos,pernai daugiau kaip pusę braškių suvalgė skruzdelės.Chemija-milteliai nepadėjo,kavos tirščiai irgi. g.gif Renku žinias,kaip paskelbti kovą su jomis,kai tik atšils,imsiuos darbo. ax.gif

Aš tada druskos truputį ir vandenuko
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2013 03 24, 09:53)

Uogienės ir mielių tyrelė rolleyes.gif
Atsakyti