Senoji temute:
http://www.supermama...?...9312&st=588
Ridikeliai "Faraon", tad bendraujame toliau....
Sveikutės, daržininkės
Kokius augalų derinius parinkti, kad derlius būtų didesnis?
http://gyvenimas.del...s.d?id=61079039

Kokius augalų derinius parinkti, kad derlius būtų didesnis?
http://gyvenimas.del...s.d?id=61079039

QUOTE(diuni @ 2013 05 24, 11:27)

Na ka,sejima baigem,pradedame atsejima

QUOTE(aurute66 @ 2013 05 24, 12:31)
Na ka,sejima baigem,pradedame atsejima
as siandien sparagines pupeles atsesiu ir 2 kukuruzus,nes is 3 pupeliu pakeliu sudygo tik 5 seklos,ir du kukuruzai neislindo 

Su tais sliuzais... Pasiskaicius cia jusu ir as nervinuosi ar nenurijo man jie ka nudengiau ar pamirsau apdengti
Pernai jie man mazus ciliu daigelius visus nurijo, net kotelio neradau-tik sakneles likusios buvo
Siemet sodinsiu jau pusmetrinius i tuneliuka-tikiuosi nenugraus
Bet agurkus pasejusi pamirsau uzdengti, pupeliu ir kopustu, brokoliu, ziediniu kopustu nedengiau, zirnius atidengusi palikau
Man butu sokas jei nerasciau nieko nuvaziavusi

Aš vakar gal jau paskutinius moliūgus pasėjau. Neįt įdomu kiek šiemet tų veislių gavosi. Gal dar nė vienais metais tiek įvairovės nebuvau sėjusi. Pupelių įvairiausių vijoklinių gal 7 skirtingas. Arbūzų gal 5 skirtingų. Kažkiek melionų. Žirnių violetinių ir belapių ar mažai su lapais, elementarių sadžių valgymui ir sušaldyt. Belapių kol kas lapus mačiau, žiūrėsiu kaip toliau bus.
Aštrių paprikų arti 30skirtingų ( po 1vnt). Keli nesudygo, tad iš 30 gal bent 25 bus.
Sanberry auga.
Agurkai graikiškos gyvatės ir dar ten visokie. Tradiciškai-citrininiai.
Vakar pirmus 2 agurkus iš šiltnamio nuskynėm.
Vakar nuo mamos atsiėmiau už tą "egzotiką"
Kur beeisi, ten kažkas pasodinta, pasėta.. Sakau, dar ne viskas pasodinta..dar bent 70pom veislių palikta kitiems metams..
Aštrių paprikų arti 30skirtingų ( po 1vnt). Keli nesudygo, tad iš 30 gal bent 25 bus.
Sanberry auga.

QUOTE(madmuazele @ 2013 05 24, 12:37)
Su tais sliuzais... Pasiskaicius cia jusu ir as nervinuosi ar nenurijo man jie ka nudengiau ar pamirsau apdengti
Pernai jie man mazus ciliu daigelius visus nurijo, net kotelio neradau-tik sakneles likusios buvo
Siemet sodinsiu jau pusmetrinius i tuneliuka-tikiuosi nenugraus
Bet agurkus pasejusi pamirsau uzdengti, pupeliu ir kopustu, brokoliu, ziediniu kopustu nedengiau, zirnius atidengusi palikau
Man butu sokas jei nerasciau nieko nuvaziavusi

Papildyta:
QUOTE(Regila @ 2013 05 24, 12:38)
Aš vakar gal jau paskutinius moliūgus pasėjau. Neįt įdomu kiek šiemet tų veislių gavosi. Gal dar nė vienais metais tiek įvairovės nebuvau sėjusi. Pupelių įvairiausių vijoklinių gal 7 skirtingas. Arbūzų gal 5 skirtingų. Kažkiek melionų. Žirnių violetinių ir belapių ar mažai su lapais, elementarių sadžių valgymui ir sušaldyt. Belapių kol kas lapus mačiau, žiūrėsiu kaip toliau bus.
Sanberry auga.
Kur beeisi, ten kažkas pasodinta, pasėta.. Sakau, dar ne viskas pasodinta..dar bent 70pom veislių palikta kitiems metams..
Sanberry auga.

QUOTE(diuni @ 2013 05 24, 11:40)

Na, nors tiek

O cukinijas tikrai nevelu seti.... As tik vakar moliugus susejau i indelius

As irgi tik vakar moliugus ir cukinijas tiesiai i dirva pasejau. Kopustai, nors ir uzdengti, nei vieni nedygsta, jau 2 savaites praejo
Zirniai belapiai irgi neisdygo, nei vieno nemaciau. Bet labai del ju neverkiu, nes neipatingai skanus buvo.
Tiesiog seklu nuo pernai liko, tai ir sukisau...

Žirnių šliužai neliečia
Užtat šiandien radau tuntus mikroskopinių šliužiukų ant mini agurkėlių vaisių sulipusius.Dar net nežydi jie,o tie parazitai graužia
Pupeles vakar atsėjau,užvožiau visas nupjautais ir praskyliuotais buteliais,tai kakos patekt negali,užtat iš išorės butelius tuos aplipę
Vienžo skaitinėjau apie tuos šliužus,tai pasirodo,šitie atkeliavę iš vakarų Europos ir čia pas mus nėra,kad natūraliai juos kas suėstų,nes matai jie turi kažkokios rūgšties,dėl to nieks jų ir nenori
Kitais metais bandysiu chemiją naudot.Mat jį šunys,nes užkniso negyvai

Užtat šiandien radau tuntus mikroskopinių šliužiukų ant mini agurkėlių vaisių sulipusius.Dar net nežydi jie,o tie parazitai graužia

Pupeles vakar atsėjau,užvožiau visas nupjautais ir praskyliuotais buteliais,tai kakos patekt negali,užtat iš išorės butelius tuos aplipę

Vienžo skaitinėjau apie tuos šliužus,tai pasirodo,šitie atkeliavę iš vakarų Europos ir čia pas mus nėra,kad natūraliai juos kas suėstų,nes matai jie turi kažkokios rūgšties,dėl to nieks jų ir nenori

Kitais metais bandysiu chemiją naudot.Mat jį šunys,nes užkniso negyvai