Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd.Tumelionienė.

Kai laukiausi labai norejau rasti nuomoniu apie sia gydytoja, bet neradau... Na tik kelios parase neblogus atsiliepimus ir viskas, tai dabar nutariau uzvest temele, nes si gydytoja yra tikrai mano manymu nereali...

Turejau ginekologiniu bedu tai teko pas nemazai gydytoju lankytis, bet tokio silto ir supratingo zmogaus tikrai neteko matyti gydytoju tarpe...

Lankiausi visa nestuma, pas ja ir gimdziau ir esu be galo patenkinta tiek prieziura tiek jos demesingumu... Ji visada isklausydavo patardavo ir viska paiskindavo labai maloniai ir siltai!!!!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Ir tikrai nera megeja pinigelius ciulpti...

Tai va gal ir kitos ka gero, o gal ir kritikos papilsit.... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na teko man su šita gydytoja susitikti, kai turėjau ginekologinių bėdų, tai likau ja labai patenkinta. Man ją rekomendavo mano anyta, nes jai teko dirbti su Tumelioniene. O dabar lankausi pas ją, ji prižiūri mano nėštumą, tai galiu pasakyti, kad tai thumbup.gif gydytoja. Pas ją ruošiuosi ir gimdyti smile.gif

P.s Ninora, kiek laiko tavo nėštumui, kad jau tereisi su daktare? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nledi: 09 birželio 2006 - 13:29
Sveikos,

As taip pat buvau patenkinta sia gydytoja. Tikrai labai paslaugi, maloni ir rupestinga. Rekomenduoju ir kitoms nestukems gimdyti butent pas sia gydytoja.... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Alina1979 @ 2006 08 22, 19:38)
Sveikos,

As taip pat buvau patenkinta sia gydytoja. Tikrai labai paslaugi, maloni ir rupestinga. Rekomenduoju ir kitoms nestukems gimdyti butent pas sia gydytoja.... thumbup.gif

Dziugu, as pas sia gydytoja ir po gimdymo lankausi ir begalo dziaugiuosi, kad mano moteriskaja sveikata rupinasi butent ji... smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
Na va prieš 6 dienas gyd.Tumelionienė man atliko cezarį, esu be galo patenkinta jos priežiūra ir jos maloniu bendravimu. thumbup.gif Tai dabar beliko ryt pas ją nuvažiuoti, kad išimtų siūlus smile.gif Kas dėl pinigų, tai nežinau ar jau ji ima daugiau, mes davėm 500 lt. ax.gif
Atsakyti
Vaikščiojau pas šią gydytoją visą nėštumą, tikrai moteriškė mėgsta pinigėlius, kadangi nieko nenešdavau, tai ir priežiūra buvo atitinkama, vienas apslinakymas užtrukdavo neilgiau nei 5 min., ant „vertalioto“ sodino tik jau į nėštumo pabaigą, ehoskopavo tik 1 karta, 19 -20 sav., o pabaigoj „nebuvo reikalo“. Gimdžiau pas Sutkų, jei dar kada būsiu nėščia tai vaikščisiu tik pas jį thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na bent jau ehoskopuoti antrą kartą, manau tikrai turėjo, kad zinoti kokia vaikučio padėtis, be to mano buvo labai mažas nestuke.gif priauginėjau labai mažai svorio, tai galėjo ir vaikas būti mažo svorio ir tt, be to buvo problemu su inkstais, pati turėjau prašyti tyrimų šlapimui ir tt, nesakau kad ji bloga gydytoja, tiesiog man taip „nuskilo“ verysad.gif 4u.gif

p.s. kai ieidavo nestuke.gif su dovanu krepšeliu, išeidavo tikrai ne po 5 ir ne po 10 min.
apie pinigėlius ir dovanėles tikrai girdėjau, tik jau po gimdymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimvyda1 @ 2006 08 24, 11:54)
Sveikinam sveikinam!!!!!!!!!!!

Idomu is kur tokios zinios, kad megsta pinigelius  g.gif

As irgi nieko jai nenesiau tik i pabaiga saldainiu buvau nunesus, o kai  buvo kaledos nunesiau irgi simboline dovanele...
O echoskopu neziurejo tai gal neprasei???? g.gif As paprasydavau tai ir uzrasydavo data, kad paziuretu... O ant vertalioto jei nestumas be komplikaciju tai ir nereikia sodinti mane irgi tik pabaigoj ziurejo nes pernesiojimas buvo... O kas del 5min tai jei esi neplepi tai atlikdavo darba ir viskas juk pacienciu tai nemazas buris, o dar  kiek gulinciu stacionare ir po gimdymo...  g.gif

Niu kiekvieno nuomone skirtinga mirksiukas.gif

Ačiū už sveikinimus wub.gif

Aš iš viso visą nėštumą nieko nenešiau, o galėjau nueiti bet kada, net ir ne konsultacijos metu, visada priimdavo, kelis kartus, net skambinau pasikonsultuoti telefonu. O pinigus padavėme jau po visko ax.gif Bet visiškai pritariu, kad kiekvieno nuomonė skirtinga mirksiukas.gif
Atsakyti
Kazkaip noretusi didesnio demesio, niekas man neaprode gimdymo namu, ne taip, kaip mano kursioke, kur ten gimde, pasakojo. Na bet gal viskas bus geriau, kai atsidursiu ten. O gal cia tik nerimas pries gimdyma unsure.gif
O gal tikrai reiktu gydytojai dar kokia dovanele nuvezti iki gimdymo? kaip galvoji?Ar uztenka sumoketi po gimdymo tuos 500lt? ax.gif
Atsakyti
Aš lankiausi pas daktarę Tumelionienę viso nėštumo metu, ir galiu pasakyti apie ją daug gerų žodžių. Tai tikrai labai šiltas ir malonus žmogus, o kaip daktarė ji man pasirodė thumbup.gif . Pas ją lankytis nėra nė mažiausio streso (pažinojau vieną tokią raganą, kuri mane ilgam nuo daktarų buvo atgrasiusi), išklauso visas bėdas ir viską išaiškina suprantamai. Tikrai atsidavusi savo darbui daktarė.
Atsakyti
SVEIKOS! bigsmile.gif as ir pas sita gydytoja lankausi nuo pat pradziu, ir noreciau pas ja gimdyt smile.gif ji tikrai nuostabi gydytoja iseinu visada tokia rami, ir akusere rasa nuostabios jos abi, eisiu po nauju metu tai reiks dovaneles joms abiem nunest nes jos vertos thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes kazkaip netycia radau jusu forumiuka apie Tumelioniene,as pas ja gimdziau pries 16 menesiu,turiu nuostabia mergyte,dare ji man cezari,tiesa neplanini nes labai jau tikejau,kad pati pagimdysiu,bet deja ohmy.gif neisejo,tai man ji ziauriai patiko,as nezinau ar gali but geresne gyd. ta prasme esu as ir pati medikas ir maciau visko ir tikrai zinau ji daro viska nuosekliai,be jokio streso,nieko drastisko,o po cezario juokas juokais o rando siai dienai faktiskai nera,o juk laiko praejo nedaug,ji susiuvo man piulveli plastine siule,esu labai laiminga ji nuostabi.O patekau as pas ja visai netiketai,bet cia jau kita istorija,labai jau komiska.
Atsakyti