Sveikutes noreciau dar ir as pridurti savo nuomone apie sia nuostabia gydytoja.Pries metus lankiausi pas sia gydytoja budama nescia ir tariausi gimdyti pas ja.Likau labai patenkinta nes jauciau is jos labai didele patirti o man tai yra svarbiausia.Aisku ir kaip zmogus ji labai puikiai viska paaiskina jei kas domina.Antra ruosiuosi gimdyti tik pas ja.O del pinigeliu manau cia valstybes problema dar musu lietuvelei toli iki uzsienio kur daktaras nesuprastu kokia proga kisi pinigus i kisene

Man sake taip sumoki man (gydytojai) ,o ji atsiskaito su personalu pati.Tik nezinau kiek ji ten duoda kitoms ir kam duoda (o gal visai neduoda)
Mokejau gyd, 450 lyg kiek atsimenu.
Papildyta:
Tiesa kas liecia gyd. Tumelioniene tai tikrai faina gyd.

Papildyta:
Tiesa kas liecia gyd. Tumelioniene tai tikrai faina gyd.

Gyd.Tumelioniene puiki gydytoja ir siaip kaip zmogus labai maloni
.Lapkrity pas ja gimdziau.Tai tikrai rupinosi/O pinigeliu manau jai leidzia kisene -kodel gi ne.as daviau nes manau daktaru darbas tikrai atsakingas.Daviau tik jai o ji manau pasidalino su komanda
Man buvo planine cezario operacija.Lankiausi pas gyd.Indreliene (ja taip pat giria) bet ji isejo atostogu.pasirinkau Tumelioniene ir likau labai patenkinta.Linkiu visoms busimoms mamytems sekmes

Man buvo planine cezario operacija.Lankiausi pas gyd.Indreliene (ja taip pat giria) bet ji isejo atostogu.pasirinkau Tumelioniene ir likau labai patenkinta.Linkiu visoms busimoms mamytems sekmes

taip ir sakom akad nescia viska pamirsta, man taip ir buvo nuejau pas gyd o man jau 37sav galvoju susitarsiu su ja kad priimtu gimdyma ir zinokit isejus tik prisiminiau tai jau nebegryzau, bet ji savo mob senai davu stai sakiau jei jau pradeciau gimdyt tai visvien jai skambinciau, tik kazkaip kvailai jausciausi
ir kazin ka gyd pagalvotu ir aplamai kaip ji atsimena su kuo taresi o su kuo ne

sveikos, as jau po gimdymo likau labai labai patenkinta, mes davem taip pat visom atskirai nes nieks ten nesidalina

Sveikos, aš taip pat gimdžiau pas šitą gydytoją daugiau kaip prieš metus. Prieš tai ir lankiausi pas ją kosultacijose. Tikrai šauni gydytoja. Be to po gimdymo turėjau problemų su krūtimi tai irgi gelbėjo. Žinoma su ja buvau susitarusi, bet už gerą priežiūrą ir dėmesį tų pinigėlių tikrai negaila. Ir dar šiek tiek informacijos jei po gimdymo kiltų kokių klausimų ar problemų su krūtimis geriausia kreiptis į gydytoją pas kurią gimdei, ji tikrai pasistegs padėti ar nukreips kur reikia. Juk Mažylyje yra puikus kinizeterapijos skyrius, o esant reikalui guldo į ligoninę kartu su mažiukais. Sėkmės visoms.

tikrai sauni kaip gydytoja ir maloni kaip zmogus,

QUOTE(wijyte @ 2007 08 07, 21:33)

tikrai sauni kaip gydytoja ir maloni kaip zmogus,

As dar karta , galiu pasakyti ,kad daktare

Kas liecia pinigelius, tai davem ir daktarei ir akuserei atskirai, nes niekas nesidalina

Sveikos mamytes, buvau ir as susitarusi su sia gydytoja, kad priims mano vaikeli, taciau kai prasidejo gimdymas ji nekele telefono, o paskui ir visai isjunge... gal kad buvo sestadienio vakaras taip atsitiko. Pagimdem leliuka ir be jos
, bet papildomo streso tai pridare....

Juk tam ir tariesi, kad bet kada gimdymą priimtų. Žinoma, ir gydytojai žmonės, visko gali atsitikti, bet juk galima atsiliepti ir pasakyti, kad negaliu jūsų pasitikti, o ne ignoruoti skambucius, kai vaikelis i si pasauli prasosi

sveikos mamytes noreciau pasitarti su jumis
draugei po gimdymo prejus 4 savautem prasiedejo bedeles, su gimdos valymusi. Teko daryti valyma, pas gyd.Tumelioniene, viskas praejo lyg ir sklandziai, gyd labai gerai rupestinga, sake kad buvo neisvengiama reikejo daryti operacija nes kitaip butu neishsivale.
Tai va noreciau dabar paklausti, kiek gi reiktu duoti gyd uz tokia operacija gal kas esat susidurusios?

draugei po gimdymo prejus 4 savautem prasiedejo bedeles, su gimdos valymusi. Teko daryti valyma, pas gyd.Tumelioniene, viskas praejo lyg ir sklandziai, gyd labai gerai rupestinga, sake kad buvo neisvengiama reikejo daryti operacija nes kitaip butu neishsivale.
Tai va noreciau dabar paklausti, kiek gi reiktu duoti gyd uz tokia operacija gal kas esat susidurusios?
sveikutes
as gimdziau kovo 10 pas sia gydytoja. patikekit, ji labai sauni, visa gimdyma buvo salia manes, palaike mane ir vyra, glostinejo
jei kita karta tektu gimdyti neabejodama rinkciausi ja
jei kokiu klausimu kiltu del jos galit drasiai klausti pasistengsiu atsakyti kas jus domina
SAUNI GYDYTOJA

SAUNI GYDYTOJA