Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos

ANKSTESNĖ TEMA

Tęskime diskusijas 4u.gif

Nors daugelis jau valgote konservuotus pipiriukus, bet maniškiai dar šiltnamyje smile.gif

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

Atsakyti
matau paskutinėse nuotraukose "peter peper" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jura64: 26 lapkričio 2013 - 16:09
palikau ir aš varpelį neužaugusį, bet nušalo
Atsakyti
oi, Jediara, kiek tu dar jų turi blink.gif Suvalgysit tiek?
Atsakyti
ar sėjate sausį pipirus, ar visgi tik vasarį? Aš šiemet rudenį žemaūgius persodinau į vazonus ir parsinešiau namo, kad baigtų sunokinti vaisius. Paprastieji kajenai ir pan. spėjo sunokti, o vat egzotiškiems vasara buvo per trumpa. Dabar kambary ant krūmo skorpionai kabo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Modeen: 02 gruodžio 2013 - 09:07
as tai sausi planuoju... anais metais pasiteisino... butu tik gerai, kad kas pasidalintu tinkama diena sausi kokia bus...
Atsakyti
Sesiu vasario kokia 7. Nes jei anksciau seti, tai butu liudna. Pernai vasario pirmom dienom setas paprikas ir cilius jau zydincius dauguma sodinau i nuolatine vieta. O kaikurie jau ir vaisius turejo. Labai vargsta vazone paskui.
Atsakyti
Tikrai taip, nera kur skubeti, as ir be vasario pradzios nezadu seti.
Atsakyti
As gal net veliau sesiu nei vasario pradzia, nes pradeda vazonuose zydet o persodinus i lauka nubarsto ziedus ir reikia gerokai palaukt kol naujus sukrauna.
Atsakyti
o as sesiu sausi- maniskiai visvien ciliukus auginam tik namuos ant palanges + naudojam augalines lempas jei per mazai sviesos
Atsakyti
mano tai ziedu nenubarste, nors ir zidejo vazone...asiku vazonai jau pries persodinimo buvo nemazi... bet bent spejo prinokti...o va tos kurias sodinau vasario menesio gale kazkur, tai vienas isvis nespjo nei 1 vaisiaus duoti...o tabasko kruva zaliu nuskiniau pries salnas ir supudziau... buvo asiku ir raudonu jau, bet daug maziau nei zaliu
Atsakyti
Kaikurias rūšis sėsiu sausio vidurį bet daugumną sausio gale. Nes va habanerai ilgai auga, tai porą daigelių nebus sunku ir išlaikyti iki išsodinimo. Kažkaip pas mane žiedų nebarstydavo....... bet augindavau balkone išties gan dideliuose vazonėliuose. Sklersmuo jei neklystu 18 cm ir gan aukšti. Žemių tik reikdavo daug prisityst. O papriką planuoju vasario pradžioj daigintis.
Atsakyti