QUOTE(Nome @ 2014 01 03, 20:02)
Sveikos, merginos.
O kur tu jalapenų sėklų įsigyti? Pardėse lyg nesu pastebėjus.
Praeitais metais kažkaip nepasisekė iš vis su čiliukais. "KORAL" kažkokie susisukę ir nusibaigę, nuskyniau vos kelis nuo krūmo ir kaput. "HUNGARIAN YELLOW WAX HOT" mano skoniui iš vis neaštrūs, ir jie ne geltoni, o kiek ilgiau paauginus raudoni

. "Chilli De Cayenne" smulkučiai, plonyčiai, geltoni-bet ganėtinai aštrūs.
Labiausiai gailiuosi, kad išmečiau sėklas No name, kurių buvau prisikrapščius iš draugės duoto čiliuko-va tei geruliai buvo. Maniau, kad prisipirkau šitiek naujų sėklų, kam man tie bevardžiai. Supratau, kad labai suklydau
Tai šiemet norėčiau tokių, kurie ir dera gausiai, ir aštrūs (na ne atominiai).
Gal pasidalintumėt savo TOP 5?
žvilgtelk paprikos.lt Ten tikrai rasi ką pasirinkti. Parduotuvėse mažas pasirinkimas jų........... iš jų pirktų man labiausiai pasiteisinę jaloto ir tam jalapenai. Wax hot tai aš visai neauginčiau - nelabai patiko, bet tėvams tinka tokie neaštrūs tai gal kokį vieną ir įleisiu į lysvę. Mano top 5 būtų:
1, Jaloro
2. Tam Jalapenai
3. red cherry
4. jelapen
5. habaneras (jų jau ten būna kelių spalvų, bet jie jau labai aštrūs, marinavimui man jau jie ne, bet adžikom super)
Tekę auginti skanauti black hungarian, cayenne, golden greek paperonciki, hungarian yellow weax hot, carliston mild, visų rūšių nė nebepamenu

Bet mylimiausi išvardinti penketuke.