Kam reikes masaziuku ir maksteliu po freiko nuemimo prasom Kaune kreipkites padesim

QUOTE(virve @ 2008 05 15, 22:02)
Kam reikes masaziuku ir maksteliu po freiko nuemimo prasom Kaune kreipkites padesim 

o kokios manksteles ir kokie masazai atleikami ? cia reikia po FP sustiprinti raumenukus ar kaip? kaza gydytojas minejo, bet taip ir neissiklausinejau

QUOTE(sherla @ 2008 05 15, 22:44)
o kokios manksteles ir kokie masazai atleikami ? cia reikia po FP sustiprinti raumenukus ar kaip? kaza gydytojas minejo, bet taip ir neissiklausinejau
papasakokit placiau
mano mergyte su FP be problemu apsivercia ant pilvuko ir vel ant nugarytes, bando sestis ir t.t.
cia normalu ar cia skaitosi "nelabai" ? 

QUOTE(virve @ 2008 05 15, 23:12)

Na pasikartosiu dar kartą gyd. Žitkausko dalinami įtvarai- mums asmeniškai geresni- ir po jų jokių makštų nereikia, kadangi vaikas kojomis spardosi tik jų ištiesti į pirekį negali. O ir milimetro tikslumu yra nustatytas taip, kad vaikui reikia ir nė trupučio nenusimuliuosi ir taisyklingai uždėsi, o su freiku gali lipuką aukščiau, gali žemiau užsegti, gali stipriau raištelius suveršti, gali vos teužrišti, tad idealiai manau nei viena neužrišate ir aš neužrišdavau. Na mums tas įtvaras greit padėjo. Linkiu visiems leliukams greičiau tas pagalves ir įtvarus pamesti. SVEIKATYTĖS

Papildyta:
QUOTE(Rase-liukas @ 2008 05 15, 17:33)
Sveikos, mano tolesni nuotykiai ortopediniame.
Siandien nuejau tai ne vaiko nereikejo, ne vienu pirstu nepaliete israse Pavliko dirziukus ir liepe ateiti po men.
Jauciu po sito vizito renkuosi Zitkauska.
Apmastymuose didziausiuosi, kad tik ko nepraziureciau, bet kaip siandien tokio atsainumo buvau seniai jau bemacius.
Siandien nuejau tai ne vaiko nereikejo, ne vienu pirstu nepaliete israse Pavliko dirziukus ir liepe ateiti po men.
Jauciu po sito vizito renkuosi Zitkauska.

Apmastymuose didziausiuosi, kad tik ko nepraziureciau, bet kaip siandien tokio atsainumo buvau seniai jau bemacius.
Dar noriu paklausti kartais Jūs ne iš Kauno, nes apie Kauniečius ortopedus "geri" gandai sklando, kad deda visiems leliukams iš eilės.

QUOTE(mamadina @ 2008 05 15, 23:50)
Dar noriu paklausti kartais Jūs ne iš Kauno, nes apie Kauniečius ortopedus "geri" gandai sklando, kad deda visiems leliukams iš eilės. 

vat vat... as irgi taip pradejau manyti

Papildyta:
QUOTE(virve @ 2008 05 15, 23:12)

tai jeigu mes taip vartomes

su freiku gali lipuką aukščiau, gali žemiau užsegti, gali stipriau raištelius suveršti, gali vos teužrišti, tad idealiai manau nei viena neužrišate ir aš neužrišdavau. [b]
na visko buna

QUOTE(sherla @ 2008 05 16, 00:57)
na visko buna
bet ar uzrisimas turi didele reiksme kojyciu "taisyklingam iszergtumui" ?

Na manau, kad turi, nes po to reabilitacijos leliukams kažkodel nereikia. Aš aišku ne gydytoja, bet sakau kas mums padėjo ir kaip buvo. Noriu patarti ir Jums, kad visi greičiau tų bjaurybių atsikratytumėt.
Na pasikartosiu dar kartą gyd. Žitkausko dalinami įtvarai- mums asmeniškai

is Kauno.
As apie visas tas legendas pasiskaiciau, jau nurimau ir neisiu daugiau i ta ortopedini, pasitikesiu Žitkausku, sake atvaziuoti po dviejų mėn tai ir nuvažiuosim

O su tais itvariukais vaiko nekankinsiu jei nera reikalo.
Sveikos mamytes, mums irgi Santariskese ta pagalvele israse. Sake butu gerai nors nakti ismiegoti su ja. O tai kaip jus uzpakaliuka plaunate, jei taip bijote nuimti ta pagalvele. O dedate ja ant kelnyciu?
QUOTE(mamakristute @ 2008 05 16, 20:24)
Sveikos mamytes, mums irgi Santariskese ta pagalvele israse. Sake butu gerai nors nakti ismiegoti su ja. O tai kaip jus uzpakaliuka plaunate, jei taip bijote nuimti ta pagalvele. O dedate ja ant kelnyciu?
as sia pagalvele nuimu ir vezant auto keduteje, nes i ja su pagalvele netelpa

Sveikos, mano sunui 7 ame menesyje diagnozavo displazija. Musu pediatre praziurejo sia problema, turejo nusiusti vaika iki 3 men pas ortopeda,o nusiunte 7 men. kai patys pastebejome nesimetriskas rauksles. Gydytoja Navickiene pamaciusi iskarto nusiunte pasidaryti rentgena, ir kudikis tikrai buvo visas sukrypes netgi kojyte ilgesne. Taigi pradejom nesioti pagalvele, ispradziu 20 cm, paskui 24 cm. Prognozavo kad vaikui reiks nesiot pagalve apie 3 men gal net ilgiau. Bet gydytoja perspejo jeigu saziningai nesiosime pagalve, net vystant ir maudant laikysime su ranka iskestas kojas gal pasveiksime net greiciau. Gydytoja, sake jog sioje vietoje negali buti gailescio kad vaikui nepatogu ir t.t reikia ir viskas, zinoma vaikui sunkiau ir sedet,ant sono gulet, stovet negali, i jokias kedutes nebetilpo
, todel ta laika niekur ir nevaziavom su vaiku nebent netoli kaskur kai as su vaiku sededavau ant galines sedynes. Teko vaika uzimti kitaip, nesiojom nemazai, zaidem, pirkom iv zaislus. Bet mes dareme viska kaip liepe gydytoja, kai vysciau neleidau kojyciu suglausti, ir maudant prlaikydavau iskiestas. Ir zinokit ivyko stebuklas vaikui zenklus pagerejimas, po menesio persisvietem echoskopu ir leido isimti pagalve
Esu begalo patenkinta ir gydytoja ir savimi kad neatsileidau, nors maciau kad vaikui nepatogu. Taigi net gydytoja nustebus kad per menesi toks zenklus pagerejimas
sake jog cia didelis musu indelis, nes klubas buvo ant isnirimo ribos.

saunuoliai, kad buvot kantrus

mes jau geras menuo kaip nenesiojam freito pagalves, o su ja prabuvom saziningai tris menesius, rezultatas

dabar mums beveik 11 men., mes ismokom pacios atsisesti ir bandom bandom (bet tik bandom

mano coliuke gime 1.350 kg., mes nepasivejam bendraamziu, o zinoma dar ta fp sustade vystymasi, bet as dziaugiuosi jos pasiekimais,
mums labai padejo masazai

sekmes