QUOTE(NaujokeS @ 2008 05 21, 12:26)
Sveikos, mano sunui 7 ame menesyje diagnozavo displazija. Musu pediatre praziurejo sia problema, turejo nusiusti vaika iki 3 men pas ortopeda,o nusiunte 7 men. kai patys pastebejome nesimetriskas rauksles. Gydytoja Navickiene pamaciusi iskarto nusiunte pasidaryti rentgena, ir kudikis tikrai buvo visas sukrypes netgi kojyte ilgesne. Taigi pradejom nesioti pagalvele, ispradziu 20 cm, paskui 24 cm. Prognozavo kad vaikui reiks nesiot pagalve apie 3 men gal net ilgiau. Bet gydytoja perspejo jeigu saziningai nesiosime pagalve, net vystant ir maudant laikysime su ranka iskestas kojas gal pasveiksime net greiciau. Gydytoja, sake jog sioje vietoje negali buti gailescio kad vaikui nepatogu ir t.t reikia ir viskas, zinoma vaikui sunkiau ir sedet,ant sono gulet, stovet negali, i jokias kedutes nebetilpo
, todel ta laika niekur ir nevaziavom su vaiku nebent netoli kaskur kai as su vaiku sededavau ant galines sedynes. Teko vaika uzimti kitaip, nesiojom nemazai, zaidem, pirkom iv zaislus. Bet mes dareme viska kaip liepe gydytoja, kai vysciau neleidau kojyciu suglausti, ir maudant prlaikydavau iskiestas. Ir zinokit ivyko stebuklas vaikui zenklus pagerejimas, po menesio persisvietem echoskopu ir leido isimti pagalve
Esu begalo patenkinta ir gydytoja ir savimi kad neatsileidau, nors maciau kad vaikui nepatogu. Taigi net gydytoja nustebus kad per menesi toks zenklus pagerejimas
sake jog cia didelis musu indelis, nes klubas buvo ant isnirimo ribos.

Mano nuomone irgi tokia geriau pakenteti negu po veliau tureti problemu