Įkraunama...
Įkraunama...

Klubų sąnariai, kas ir kaip?

QUOTE(NaujokeS @ 2008 05 21, 12:26)
Sveikos, mano sunui 7 ame menesyje diagnozavo displazija. Musu pediatre praziurejo sia problema, turejo nusiusti vaika iki 3 men pas ortopeda,o nusiunte 7 men. kai  patys pastebejome nesimetriskas rauksles. Gydytoja Navickiene pamaciusi iskarto nusiunte pasidaryti rentgena, ir kudikis tikrai buvo visas sukrypes netgi kojyte ilgesne. Taigi pradejom nesioti pagalvele, ispradziu 20 cm, paskui 24 cm. Prognozavo kad vaikui reiks nesiot pagalve apie 3 men gal net ilgiau. Bet gydytoja perspejo jeigu saziningai nesiosime pagalve, net vystant ir maudant laikysime su ranka iskestas kojas gal pasveiksime net greiciau. Gydytoja, sake jog sioje vietoje negali buti gailescio kad vaikui nepatogu ir t.t reikia ir viskas, zinoma vaikui sunkiau ir sedet,ant sono gulet, stovet negali, i jokias kedutes nebetilpo schmoll.gif , todel ta laika niekur ir nevaziavom su vaiku nebent netoli kaskur kai as su vaiku sededavau ant galines sedynes. Teko vaika uzimti kitaip, nesiojom nemazai, zaidem, pirkom iv zaislus. Bet mes dareme viska kaip liepe gydytoja, kai vysciau neleidau kojyciu suglausti, ir maudant prlaikydavau iskiestas. Ir zinokit ivyko stebuklas vaikui zenklus pagerejimas, po menesio persisvietem echoskopu ir leido isimti pagalve thumbup.gif  thumbup.gif  Esu begalo patenkinta ir gydytoja ir savimi kad neatsileidau, nors maciau kad vaikui nepatogu. Taigi net gydytoja nustebus kad per menesi toks zenklus pagerejimas thumbup.gif  thumbup.gif  sake jog cia didelis musu indelis, nes klubas buvo ant isnirimo ribos.

Mano nuomone irgi tokia geriau pakenteti negu po veliau tureti problemu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

pasidalinsim ir savo patirtimi ....

Jau ligononie vyresniajai diagnazavo kluvo displazija. Kadangi Santariskese eiles milijonines tai iskart uzsirasem privaciai pas Zitkauska. 9 dienu kudikiui uzdejome itvara - Kojytes sulenktos per keliukus ir iskestos i salis. Is peradziu zliumbiau daugiau nei mano mergyte. Atrode. su vaiku dar neapsipratau, dar net sauskelniu dorai nemoku nuimti uzdeti, o cia dar itvariukas. Nuimdavom itvariuka tik kai maudydavomes. Nesiojom keturis menesius. Po 1.5 men jau darydavom trumpas pertraukeles - oro vonias ir guledavom ant pilvuko. Zodziu , po 4 men. musu klubai buvo pilnai susitvrake ir viskas buvo liuks thumbup.gif
Kai nueme itvariuka puolemes mankstintis, ir dukryte 6 men. atsisedo pati, atsistojo ir pradeti vaikscioti.
Kai dejomes ta itvariuka, tie 3 men., kuriuos turejome atvaikscioti, atrode toks ilgas laiko tarpas... Bet dabar kai pagalvoji, kas tie 3 men...... Ir aciu dievui siuolaikinei medicinai, nes jei gyventume pries simta metu, tai auginciau labai grazia bet slubike mergyte blink.gif

Jei reiketu pasirinkti ar kreiptis pas Zitkauska arpas Galvydiene - eiciau pas Galvydiene. Nes jinai paziuri ne tik klubus, bet ir pedutes, galvyte. O Zitkauskas - del ko atejot, ta tik ir paziuri ..... Bet cia kiekvieno reikalas .
Atsakyti
ar galima vaikuti su Freiko pagalvele deti i kengurine nesykle? Mano mergytei pries kelias dienas uzdejo ta balneli, tai dabar nuo ranku nenulipa, vos padedu- rekia spiegia, baisiausiai... neisivaizduoju, ka reiks daryt jei ir toliau taip bus. nei i tualeta negalesi nueit schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(saliuke @ 2008 05 27, 16:45)
ar galima vaikuti su Freiko pagalvele deti i kengurine nesykle? Mano mergytei pries kelias dienas uzdejo ta balneli, tai dabar nuo ranku nenulipa, vos padedu- rekia  spiegia, baisiausiai... neisivaizduoju, ka reiks daryt jei ir toliau taip bus. nei i tualeta negalesi nueit  schmoll.gif

4u.gif jei su tuo balniuku aisku kad galima jei tik telpa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saliuke @ 2008 05 27, 16:45)
ar galima vaikuti su Freiko pagalvele deti i kengurine nesykle? Mano mergytei pries kelias dienas uzdejo ta balneli, tai dabar nuo ranku nenulipa, vos padedu- rekia  spiegia, baisiausiai... neisivaizduoju, ka reiks daryt jei ir toliau taip bus. nei i tualeta negalesi nueit  schmoll.gif

kaip tik ramesnis vaikas us balneliu... ne taip vartosi ir daugiau viena lovoje gali palikti... kai as nuemiau balneli - va tai tada negali ne minjutei jos palikti, nes jau lovoje ir skersai randu ir kitaip belekaip doh.gif
Atsakyti
Tai del to tai taip, bet maniske 4 men dar tik vartesi ant soniuku. Nuo nugarytes ant pilvuko dar nemoka. O va su pagalvele tai ir neismoks dar greit:(
Bet jinai siaip man baisiai nerami pasidare, verkia pastoviai- nuolat ant ranku laikyt turiu. Gal reikia laiko- apsipras su nauja padetim? Buvo labai megeja pliku uzpakaliuku pasispardyt. Nuimu pampersa budavo- ir ramybe valandai:) O dabar ateme is vaiko visa gyvenimo dziaugsma sad.gif

QUOTE(sherla @ 2008 05 27, 20:39)
kaip tik ramesnis vaikas us balneliu... ne taip vartosi ir daugiau viena lovoje gali palikti... kai as nuemiau balneli - va tai tada negali ne minjutei jos palikti, nes jau lovoje ir skersai randu ir kitaip belekaip  doh.gif

Atsakyti
QUOTE(saliuke @ 2008 05 27, 21:59)
Tai del to tai taip, bet maniske 4 men dar tik vartesi ant soniuku. Nuo nugarytes ant pilvuko dar nemoka. O va su pagalvele tai ir neismoks dar greit:(
Bet jinai siaip man baisiai nerami pasidare, verkia pastoviai- nuolat ant ranku laikyt turiu. Gal reikia laiko- apsipras su nauja padetim? Buvo labai megeja pliku uzpakaliuku pasispardyt. Nuimu pampersa budavo- ir ramybe valandai:) O dabar ateme is vaiko visa gyvenimo dziaugsma sad.gif

vaikai, o juolab kudikiai labai greitai prie visko ipranta... manoji ir "batukus" nesiojo ir balneli - tai nebuvo jai kancios... cia gal labiau tevams trauma doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalijas @ 2008 05 26, 10:44)
Jei reiketu pasirinkti ar kreiptis pas Zitkauska arpas Galvydiene - eiciau pas Galvydiene. Nes jinai paziuri ne tik klubus, bet ir pedutes, galvyte. O Zitkauskas - del ko atejot, ta tik ir paziuri ..... Bet cia kiekvieno reikalas .

Del Galvydienes pilnai sutinku thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mus gulint santariskese taip pat Galvydiene apziurejo.
Atsakyti
QUOTE(rasixe @ 2008 06 02, 22:45)
Del Galvydienes pilnai sutinku thumbup.gif  thumbup.gif

Na buvau susidurus su ja, tai va pradėjo aiškinti iš nuotraukos apie displazija ir tik viska aprodžius ir išaiškinus, pamatė kad ne ta puse pasėmė nuotrauka, rodė sveika sąnariuka o pasakojo kad jis blogas verysad.gif kaip pasitikėti tokia gydytoja
Atsakyti
Sveikutes,
O kaip del ortopedu Siauliuose? gal kas kokiu atsiliepimu?
Mums nuo gimimo apie isnirusi sanariuka pasake, tai jau 9 dienu nulekem pas ortopeda, israse freiko pagalvele, apie jokius masazus ar manksteles nieko nesake.
Atsakyti
QUOTE(saulute1980 @ 2008 07 24, 11:33)
Sveikutes,
O kaip del ortopedu Siauliuose? gal kas kokiu atsiliepimu?
Mums nuo gimimo apie isnirusi sanariuka pasake, tai jau 9 dienu nulekem pas ortopeda, israse freiko pagalvele, apie jokius masazus ar manksteles nieko nesake.

Sveika mes iš Šiaulių buvom ale tipo tos srities patį geriausią Basjoką, dar Karalevičių giria bet daugiau neičiau nei pas vieną nes jie tik pinigėlius myli ir kai pasakai, kad privačiai pas juos gydysies tai mano potencialūs pinigėlių nešėjai. Nežiūri nieko. Tad brangioji vasara yra registruokis į Vilnių ar Mažeikius pas gydytoją Žitkauską ir lėk kol dar tik kelias diena nešiojat kad nebūtų kaip mums. Mes atnešiojom beveik mėnesį, tad po didelių nukrypymų ( pasak Šiauliečių)nuvažiavom pas jį jis sako vos tik truputį matosi, bet pabijojo nuimti sako jei iškart būtumėt atvažiavę su tokiais klubiukais būčiau neliepęs nieko nešioti, o žinok dabar nuo Freikoi jie čia ar savaime. Tikrai atsakingai padarys echo, o ne taip kaip Šiauliuose viens du ir pro duris su pagąsdinimais kad mažiausiai reiks trijų mėnesių ir panašiai. Tad patikėk čiupk vaiką ir lėk nedelsk, gal bereikalo kankiniesi. Beje dveijų gydytojų nuomonės visada reikia kai abejoji pati nenuspręsi mirksiukas.gif Jei reks kontaktų brūkštelk į až. Beje pas ką buvot Šiauliuose???
Beje rašašai apie mankšteles ir masažus dar per maža tavo mergytė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamadina: 24 liepos 2008 - 11:51