Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

QUOTE(Amise @ 2014 07 31, 20:46)
pasirodyk  cool.gif  kaip skonis? O dumplainis gryn ananasinis ir vadinas ar kaip kitaip? lt pirkai ar siunteis?

Nelabai dabar galiu pasirodyt nes kompas neatlaike karscio. Nebent kur kitur prie kompo prieisiu tai pasirodysiu.
nu su arbuzu tai stebuklai jau kokie 4 arbuziukai nu bet netikiu kad tiek ju uzaugs.... nebent kokiu trasu gal jam papilt? Anais metais tokiu ugliu tikrai nebuvo kaip dabar blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2014 08 01, 12:10)
Nelabai dabar galiu pasirodyt nes kompas neatlaike karscio. Nebent kur kitur prie kompo prieisiu tai pasirodysiu.
nu su arbuzu tai stebuklai jau kokie 4 arbuziukai nu bet netikiu kad tiek ju uzaugs.... nebent kokiu trasu gal jam papilt? Anais metais tokiu ugliu tikrai nebuvo kaip dabar  blink.gif

kantriai lauksiu foto drinks_cheers.gif

mano vakar dulkinti būzikai stovi vietoj..matyt peršalta jiem lotuliukas.gif didžiausias lyg byški kruta, o antras rods užmigo..Gal per karščius atsibus smile.gif Aš saviškiam papyliau pomidorų trašų (ant pakučio lyg buvo parašyta, kad ir moliūginiam tinka jei nesumaišiau su agurkų trašom lotuliukas.gif ) ir biohumuso naminiu paliejau (kiek ten jis veiklus nžn biggrin.gif ) Gal ištemps smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amise: 01 rugpjūčio 2014 - 13:11
Laba balkoniniikem. Nezinau ar i tema klausiu, bet nerandu, kur kitur blush2.gif
Balkone ir pas mane sodas doh.gif biggrin.gif
O klausimas ape garbanotas petrazoles, kas jas uzpuole? Kol nauja, maza sakel, zalia, grazi, tik paauga, pasidaro balta, lyg kokia cukraus pudra apibarstyta ? Kas tai?
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2014 09 25, 15:37)
Laba balkoniniikem. Nezinau ar i tema klausiu, bet nerandu, kur kitur  blush2.gif
Balkone ir pas mane sodas  doh.gif  biggrin.gif
O klausimas ape garbanotas petrazoles, kas jas uzpuole? Kol nauja, maza sakel, zalia, grazi, tik paauga, pasidaro balta, lyg kokia cukraus pudra apibarstyta ? Kas tai?

pabandykit pagūglint "miltligė" g.gif ar atitiks paveiksliukai jūsų petražolių balimo priežastį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2014 09 25, 13:54)
pabandykit pagūglint "miltligė" g.gif  ar atitiks paveiksliukai jūsų petražolių balimo priežastį smile.gif

Va kaip atrodo. O jei miltlige, kuo naikint?
user posted image

user posted image
Atsakyti
sveikos 4u.gif

kada ankščiausiai planuojate ant palangės sėti ridikėlius, salotas ir šiaip kitas gėrybes?
labai jau knieti man pamėginti bet nežinau kada reikia pradėti g.gif
Atsakyti
Sveikos augintojos,

Su Naujais metais!
Gal jau pradejot kas planuot kada siais metais sesim biggrin.gif

QUOTE(vivita @ 2014 12 28, 15:35)
sveikos 4u.gif

kada ankščiausiai planuojate ant palangės sėti ridikėlius, salotas ir šiaip kitas gėrybes?
labai jau knieti man pamėginti bet nežinau kada reikia pradėti g.gif

Labai neuzankstinkit sejos nes jei bus kaip anais metais istisai apsiniauke tai prastai augs viskas.. nebent pasidarysit dirbtini apsvietima.
Atsakyti
Sveikos.
Siais metais is siltnamio ir darzo ploto liko tiek didelis vazonas cool.gif bet vistiek noris tureti prieskoniu ir pomidoriuku. Su prieskoniais viskas aisku, o patarimo reiktu del pomidoru. Reiki zemos veisles apie 30 cm, bet kad pomidoriuku butu. Auginsiu balkone, klimatas siltas. Gal ka patarsit?
Atsakyti
QUOTE(...Dream... @ 2015 01 07, 03:38)
Sveikos.
Siais metais is siltnamio ir darzo ploto liko tiek didelis vazonas  cool.gif bet vistiek noris tureti prieskoniu ir pomidoriuku. Su prieskoniais viskas aisku, o patarimo reiktu del pomidoru. Reiki zemos veisles apie 30 cm, bet kad pomidoriuku butu. Auginsiu balkone, klimatas siltas. Gal ka patarsit?

Jei norit balkone auginti tai pamėginkit Vilma ir Venus - man pasiteisino, derlingi. Aš sodinau į 5 litrų vazonus.
Atsakyti
QUOTE(VilteVarsa @ 2015 01 07, 08:14)
Jei norit balkone auginti tai pamėginkit Vilma ir Venus - man pasiteisino, derlingi. Aš sodinau į 5 litrų vazonus.

o kiek vazonu sodinate? kiek daigu? na kad uztektu kokiom salotom g.gif
Atsakyti
QUOTE(vivita @ 2015 01 07, 20:04)
o kiek vazonu sodinate? kiek daigu? na kad uztektu kokiom salotom  g.gif

aš pvz auginu 5 daigus, tai gyvenant dviese vasarą pomidorų nepirkom. aišku, pilnom burnom nevalgėm, bet iš esmės užteko. balkoninių trūkumas tas, kad jų vaisiai dažniausiai mažiukai.
Atsakyti
QUOTE(VilteVarsa @ 2015 01 07, 10:14)

man dar labai pasiteisino Red Robin pomidoriukai irgi nedideli krumai ir labai derlingi. Na ir jei dar yra vietos tai Tumbling Tom Red, jis neaukstas bet i ploti irgi labai derlingas.

As praejusiais metais gan daug rusiu turejau tai net nespejom valgyti. Rekordas buvo vieno skynimo metu 1.5kg biggrin.gif

Siais metais jokiu dideliu pomidoru nesodinsiu del uzimamo ju ploto.

O dabar ebay radau vazoniniu papriku gal kokias 6 rusis nematytas tai renkuosi ka parsisiust isbandyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montera: 08 sausio 2015 - 12:09