Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

QUOTE(smilga1972 @ 2014 06 29, 13:14)
Maniškiai FASON H. Rašo, kad savidulkiai, bet kiek darže esu auginusi savidulkių, niekada jokio kartumo nebuvo  schmoll.gif . Vadinasi šios sėklos visiškas Š  blink.gif . Arba sumaišyta sėkla fasuojant  g.gif

paragavau pirmą biggrin.gif Niu visai skanus buvo. Gal dar kokis nors užaugs tai reiks ir to paraugaut lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arilina @ 2014 06 30, 00:31)
aaa aisku, pirmi metai auginu tai nezinojau smile.gif dekui! smile.gif

o gal zinot kame reikalas gali but, kad juoduoja kai kuriu pomidoriuku galiukai? pora tokiu uzmaciau, iskart nuskyniau, kazin cia liga ar kazkokiu medziagu trukumas?

gali būti kalio ar kalcio trūkumas, vis painioju doh.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
QUOTE(Amise @ 2014 07 02, 22:32)
paragavau pirmą  biggrin.gif  Niu visai skanus buvo. Gal dar kokis nors užaugs tai reiks ir to paraugaut  lotuliukas.gif

Nu net nervas ima - pas mane visi kartūs doh.gif . Jaučiu mesiu aš juos, nes tik vietą užima ir paprikoms saulutę užstoja cool.gif .
Atsakyti
Ka daryti, patarkite. Agurkas nei nesiruosia zydeti. Augina usus, as juos pakerpu, o ziedu nesimato blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2014 07 02, 23:32)
paragavau pirmą  biggrin.gif  Niu visai skanus buvo. Gal dar kokis nors užaugs tai reiks ir to paraugaut  lotuliukas.gif

Agurkai kartūs,kaijiems trūksta drėgmės. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2014 07 05, 23:23)
Agurkai kartūs,kaijiems trūksta drėgmės. 4u.gif

Nu aš saviškius lieju kasdien, sausi niekada nebūna ir tikrai nepasakyčiau, kad jiems trūksta drėgmės schmoll.gif . Anksčiau augindavau lauke darže ir tiek tikrai neliedavau, o buvo nekartūs schmoll.gif . Tai nejaugi juos skandinti reikia blink.gif ?
Beje, skaičiau kad jau skilčialapiai pasako ar bus agrkai kartūs: jei paragavus lapelis kartus, tai ir agurkai bus kartūs. Tai prie ko čia liejimas g.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 06 liepos 2014 - 08:27
QUOTE(smilga1972 @ 2014 07 06, 09:26)
Nu aš saviškius lieju kasdien, sausi niekada nebūna ir tikrai nepasakyčiau, kad jiems trūksta drėgmės  schmoll.gif . Anksčiau augindavau lauke darže ir tiek tikrai neliedavau, o buvo nekartūs  schmoll.gif . Tai nejaugi juos skandinti reikia  blink.gif ?
Beje, skaičiau kad jau skilčialapiai pasako ar bus agrkai kartūs: jei paragavus lapelis kartus, tai ir agurkai bus kartūs. Tai prie ko čia liejimas  g.gif ?

aš kaip tik skaičiau, kad nuo perlaistymo kartūs g.gif saviškiam dabar vandenį pagrinde lėkštutėn pilu, kad pagaliau šaknis nuleistų žemyn bent kažkiek, o ne paviršiuj visos styrotų. Tai jau iškišo "snapą" ir iš bliūdo geria kiek jam reikia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amise: 06 liepos 2014 - 09:36
QUOTE(Amise @ 2014 07 06, 10:35)
aš kaip tik skaičiau, kad nuo perlaistymo kartūs g.gif saviškiam dabar vandenį pagrinde lėkštutėn pilu, kad pagaliau šaknis nuleistų žemyn bent kažkiek, o ne paviršiuj visos styrotų. Tai jau iškišo "snapą" ir iš bliūdo geria kiek jam reikia  biggrin.gif

Čia suprasi - kitur rašo, kad iš lėkštutės vandenį išpilti ir jokiu būdu nepalikti doh.gif lotuliukas.gif . Žodžiu kam sekasi, tom ir auga normaliai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2014 07 06, 11:02)
Čia suprasi - kitur rašo, kad iš lėkštutės vandenį išpilti ir jokiu būdu nepalikti  doh.gif  lotuliukas.gif . Žodžiu kam sekasi, tom ir auga normaliai  lotuliukas.gif

kai nepopini to agurko tai teikias ir kokį vieną kitą suraizgyt valgomą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2014 07 06, 15:30)
kai nepopini to agurko tai teikias ir kokį vieną kitą suraizgyt  valgomą biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Vilma ir Venusiukas wub.gif

user posted image
Atsakyti
Gal kas nori gražių ir įvairių bazilikų?
http://www.supermama...?...&p=66985536
Atsakyti