Įkraunama...
Įkraunama...

Nudegiau saulėje

Sveikos mamytes 4u.gif atejo pagaliau ta ilgai laukta vasara, o su ja ir neispasakytai geras oras bigsmile.gif taip ir norisi apnuoginti savo isblyskusi po ziemos kuna ir leisti saulutei mus pamyleti cool.gif tik va beda, kad is didelio noro, daznai pamirstam ribas ir malonumas lieka dideliu skausmu. Siandien taip nutiko ir man unsure.gif raudonas deginantis kunas, silpnumas, drebulys ir beveik 38 temperatura verysad.gif ka daryti? g.gif
Atsakyti
Įdomu, kodėl keičiasi odos jautrumas saulei? Anksčiau galėdavau ištisas dienas būti saulėje ir nė velnio niekur nenudegdavau, o dabar dvi dienas pagulėjau pliaže ir nugara dega unsure.gif Buvau viena, tai ne visur pasiekiau išsitept blush2.gif Nugara, vienas šonas ir nudegė.
Gal žinot kokių natūralių priemonių, kad greičiau praeitų perštėjimas, raudonumas? Tepuosi grietine 1-2k dienoj, po šaltu dušu lendu, apsimazgoju ramunėlių nuoviru, kas dar?
Ir ar įmanoma išvengti lupimosi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 07 20, 17:49)
Įdomu, kodėl keičiasi odos jautrumas saulei? Anksčiau galėdavau ištisas dienas būti saulėje ir nė velnio niekur nenudegdavau, o dabar dvi dienas pagulėjau pliaže ir nugara dega  unsure.gif  Buvau viena, tai ne visur pasiekiau išsitept  blush2.gif  Nugara, vienas šonas ir nudegė.
Gal žinot kokių natūralių priemonių, kad greičiau praeitų perštėjimas, raudonumas? Tepuosi grietine 1-2k dienoj, po šaltu dušu lendu, apsimazgoju ramunėlių nuoviru, kas dar?
Ir ar įmanoma išvengti lupimosi  unsure.gif

Aš labai retai nudegu, nes labai jautri oda, nudegu greitai, raudonai, tai jei nepavyksta apsisaugot, perštėjimui nuimti, ir kad nesiluptų, naudoju argano aliejų, mano turimas ekologiškas, labai patinka ir tikrai gerai veikia... Beje, ir veido odai labai tinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolie23 @ 2009 07 20, 19:42)
Aš labai retai nudegu, nes labai jautri oda, nudegu greitai, raudonai, tai jei nepavyksta apsisaugot, perštėjimui nuimti, ir kad nesiluptų, naudoju argano aliejų, mano turimas ekologiškas, labai patinka ir tikrai gerai veikia... Beje, ir veido odai labai tinka  thumbup.gif

O kas čia tas arganas? Kur to aliejaus gauti? blush2.gif

Beje, po šiolei mane kankinantis klausimas blush2.gif : ar kremas nuo saulės neleidžia stipriau įdegti, ar odos atspalvio jis visgi nepaveikia, tik kad nudegti neleidžia? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke: 20 liepos 2009 - 19:37
QUOTE(mylimuke @ 2009 07 20, 20:34)
O kas čia tas arganas? Kur to aliejaus gauti?  blush2.gif
Beje, po šiolei mane kankinantis klausimas blush2.gif : ar kremas nuo saulės neleidžia stipriau įdegti, ar odos atspalvio jis visgi nepaveikia, tik kad nudegti neleidžia?  g.gif

Odos atspalvio nepaveikia, tiesiog neleidžia naujai nudegti odos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 07 20, 23:03)

Bus patikrinta praktiškai bigsmile.gif Kai praeis paraudimas, palyginsiu teptą kremu ir neteptą nugaros odą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 07 20, 20:34)
O kas čia tas arganas? Kur to aliejaus gauti?  blush2.gif

Čia toks medis, jo aliejus... Yra pirkti keliose vietose, įrašyk į googlę ekologiškas argano aliejus, tikrai bus nemažai nuorodų, išsirinksi. Savo pirkau Vilniaus Justiniškių "Madoj" vienoj ekologiškos kosmetikos parduotuvėj, yra ir "Kvapų namuose", internetinėse parduotuvėse.
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 07 20, 23:03)

Vat ir netiesa ax.gif Aišku, kremu patepta oda nenudegė ir nesilupo, bet atspalvių skirtumas gana ryškus matyti, kur tepta kremu, o kur netepta g.gif Kremas buvo su 35 apsauga.
Atsakyti
nerizikuoju degintis be apsauginio kremo schmoll.gif o jei nudeget, geriausia priemone Panthenol thumbup.gif
Atsakyti