Įkraunama...
Įkraunama...

Nudegiau saulėje

QUOTE(mexica @ 2006 06 25, 11:20)
Nugis visoms taip būna - saulę matom retai, o kai išlenda norisi sugaut kiekvieną spindulėlį  bigsmile.gif Taj va taip ir atsitinka - idegiau gražiai, nes degu rudai, oda nejautri tokiems dalykams,bet... yra vienas bet - oda pradėjo luptis. Žinau, kad tai natūralu, nes oda išsausėja ir nuo vandens ir nuo saulės, bet nelabai estetiškai atrodo, o dabar juk karštos dienos, nesidėsi marškinių ilgom rankovėm..
  Ką darot tokiu atveju? Nežinau ko noriu, ar kad nustotų luptis ar, kad nusiluptų greičiau  biggrin.gif Gal bandyt pylinga kūno dažniau daryt, ale odai jaučiu ne į gerą  g.gif

as tai visada naudoju losjona po deginimosi, tai patikek nesu dar nusilupusi, bet reikia zinoma naudoti po kiekvieno deginimosi
Atsakyti
QUOTE(maddox @ 2006 06 25, 17:10)
Pati siuo metu esu balta kaip popieriaus lapas, bet kaip praeita vasara buvau gerai paskrudus, tai nuo lupimosi naudojau vaikiska aliejuka johnson's and johnson's , jo yra ivairos, aisku geriausiai purskiamas neprivarva per visus krastus. Kelias valandas gali buti rami, tiesiog karts nuo karto reikia pasiziuret ar nesimato lupenu.  bigsmile.gif

As pritariu tokiam buduj pati naudoju ir esu ruda ir nieko neskauda
o kad butu patogiau susipilu i toki buteliuka kad purkstu
dievinu si aliejuka ir man labai patinka kvapas toks malonus
galiu pasakyti kad ir johnson's sampunai vaikams tinka ir suaugusiems labai geri
Atsakyti
QUOTE(indre-g. @ 2006 07 03, 23:33)
As pritariu tokiam buduj pati naudoju ir esu ruda ir nieko neskauda
o kad butu patogiau susipilu i toki buteliuka kad purkstu
dievinu si aliejuka ir man labai patinka kvapas toks malonus
galiu pasakyti kad ir johnson's sampunai vaikams tinka ir suaugusiems labai geri

kad jau senokai yra pirkti ir purškiamų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedradi @ 2006 07 04, 11:46)
kad jau senokai yra pirkti ir purškiamų  4u.gif

bet jie brangesni kam uz buteliuka tiek moket jei gali nusimirkt paprastesni
Atsakyti
ech moteros verysad.gif Sekmadieni truputi paduaginau saules spinduliu .Tai dabar jau trecia diena,kaip vargstu su skausmu ir nemigo naktim doh.gif Naudoju BEPANTHOL losjona,na atrodo padeda,bet esu raudona kaip vaiksciojantis pomidoras... verysad.gif Ir svarbiausia visur skauda nerealiai.Seip lauke karsta,o mano kunas visas pasiurpes is salcio.Bijau,kad kokiom puslytem neismetu mane visa,nzn toliau naudot ta losjona ar kazka jau rimciau ziuret. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Julija_ıdig @ 2006 07 05, 14:41)
ech moteros  verysad.gif Sekmadieni truputi paduaginau saules spinduliu  .Tai dabar jau trecia diena,kaip vargstu su skausmu ir nemigo naktim  doh.gif Naudoju BEPANTHOL losjona,na atrodo padeda,bet esu raudona kaip vaiksciojantis pomidoras...  verysad.gif Ir svarbiausia visur skauda nerealiai.Seip lauke karsta,o mano kunas visas pasiurpes is salcio.Bijau,kad kokiom puslytem neismetu mane visa,nzn toliau naudot ta losjona ar kazka jau rimciau ziuret. blush2.gif

turėtų gal jau neužilgo praeiti, o del lupimosi, manau ne ka galesi padaryti, jei jau prades luptis tai jau geriau kad ir nusiluptų, o tai paskui vel kai idegsi, kitur pasilups ir liks demes tokios. o oda tai drekint pastoviai reikia, tad losjono naudojimas nepakenks.
pas amne irgi nugara žiuriu kai kur puslytem jau yra, tai galvoju, kad nusnerčiau tai bus tada geriau, o kažkada buvo ant krutinės tos puslytės tai taip gražiai plona odele nusinere ir viskas.
Atsakyti
O man dar graziau, dvi dienas pajury pagulejau ir apsauga naudojau o nusvilau ziauriai ir skaudziai, tiesa jau kunas praejo, o veidas baisus nosies oda pasidare kaip poletileno plevele aptraukta, suskilo, o dabar lupasi. Kakta irgi panasiai. Ir net neysivaizduoju kuo ir kaip tepti patarkit ka, tiesa grietine ir penelius isbandziau, gal koki riebala pabandyt? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(yollka @ 2006 07 08, 19:09)
O man dar graziau, dvi dienas pajury pagulejau ir apsauga naudojau o nusvilau ziauriai ir skaudziai, tiesa jau kunas praejo, o veidas baisus nosies oda pasidare kaip poletileno plevele aptraukta, suskilo, o dabar lupasi. Kakta irgi panasiai. Ir net neysivaizduoju kuo ir kaip tepti patarkit ka, tiesa grietine ir penelius isbandziau, gal koki riebala pabandyt? doh.gif

Kitoj temoj apie pomidorus buvo parašyta. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2006 07 08, 19:18)
Kitoj temoj apie pomidorus buvo parašyta. mirksiukas.gif

Siaip gydytojai kategoriskai neleidzia naudoti visokiu alieju, pomidoru ar dar kokio velnio nudegus, nes labai lengvai gali patekti infekcija. Viskas turi buti super sterilu ir tik mediciniai preparatai, pasiklauskit vaistinej wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2006 07 08, 19:45)
Siaip gydytojai kategoriskai neleidzia naudoti visokiu alieju, pomidoru ar dar kokio velnio nudegus, nes labai lengvai gali patekti infekcija. Viskas turi buti super sterilu ir tik mediciniai preparatai, pasiklauskit vaistinej wink.gif

Kremus irgi galima nešvariom rankom užsitepti
Atsakyti
Aciu pasiziurejau, bet kad ir sitoj temoj ta pati raso, nieko naujo. na bet bandysiu bephanten tepalo pirktis, nors nemanau kad tokiam stovi jis man ka pakeis nusinersiu visa ir tiek, tik gaila nosies negrazi ji man labai verysad.gif
Atsakyti
Kokią kūno priemonę geriausia naudoti prieš deginantis saulėje pajūryje? Būtų gerai, kad būtų nebrangi ir veiksminga...
Papildyta:
QUOTE(yollka @ 2006 07 08, 19:59)
Aciu pasiziurejau, bet kad ir sitoj temoj ta pati raso, nieko naujo. na bet bandysiu bephanten tepalo pirktis, nors nemanau kad tokiam stovi jis man ka pakeis nusinersiu visa ir tiek, tik gaila nosies negrazi ji man labai verysad.gif

Nudegimus labai gerai užgydo gelis su propolio ekstraktu ApiPanten. Aš pati išbandžiau: buvau nusideginusi smarkiai saulėje, dekoltė srityje buo saulės net alergija atsirado, tai aš tepiau tuo geliu ir užsigydžiau per savaitę.
Atsakyti