Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiauti baigusios

Auksiniai forumietės DEM žodžiai apie svočiavima:
" Dzin tas vargas- pailsėsi, dzin tie pinigai- vėl užsidirbsi, dzin tos nemigo naktys- išsimiegosi, bet tai ką šiandien pajutau niekas neatpirks. Tiesiog žinau, kad žmonėm padariau šventę, nu bent jau jos nesugadinau, bent jau išpildžiau jų vestuvių viziją, nors trumpam padovanojau mažytę laimę."

user posted image

BAIGUSIOS SVOČIAUTI,BET NENORINČIOS PALIKTI FORUMO BENDRAUJAM ČIA!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvilgsnė: 17 liepos 2014 - 10:44
Na ką bandom naujuose namuose kurtis smile.gif
user posted image
Susipažinkim?smile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos smile.gif

Aciu uz naujus namucius, as jau registruojuosi mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Valio nauji namuciai, o kaip super DEM zodziai priderinti thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Olia lia bigsmile.gif bigsmile.gif Sveikos 4u.gif Ir aš čia usuku. Didelis dėkui, Žvilgsne. Čia ir Tau, ir kitoms. Už vargą, už triūsą, už džiaugsmą, už menišką moters pusę....
user posted image

Na gyvenimas grįžo į savo vėžes, tik spėk suktis. Turim šeimoje didelių rūpesčių- tėčio brolis nukrito nuo laiptų, dabar komoje. Kadangi jis savo šeimos apart brolių ir seserų neturi, o jiems ne itin rūpi, tai nelaimės atveju laidoti tektų mums. Gi nepaliksi žmogaus ant žemės tuo laiku. Daugiau nesiplėsiu, širdį skauda ir tiek. Tai dabar gyvenam bjauriu laukimu, kiekvienas telefono skambutis kaip dūris į paširdžius. O sužinojau sekančią dieną po vestuvių. Toks gyvenimas, nieko nepakeisi.
Ryt vėl ant ratų. Krikštaduktė baigia gimnaziją, ryt atsiims atestatus, važiuosim pirma į bažnyčią, paskui į įteikimus. Užsakiau internete parkerio ir pieštuko rinkinį, ant odinio dėgliuko viduj išgraviravo žodžius- Edita, gero skrydžio. Dar gėlės aišku. Po dviejų savaičių dar ir jos gimtadienis, bet jau nenuvažiuosiu. Deja...
Ryt ir jaunikio gimtadienis, važiuosim visai į vakarą. Šiemet be dovanų- tortas, gėlės, butelaitis. Šiemet užteks dovanėlių iš mūsų pusės. Skūpi, ale... blush2.gif
Ir dar. Spėkit kiek mums kainavo svočiavimas? Neatspėsit schmoll.gif Jaunikio mama įvertino 5 tūkst. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Manau tai geras įvertinimas thumbup.gif Nors realiai kainavo vos ne tris kartus pigiau. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DEM @ 2014 07 17, 19:10)
Ir dar. Spėkit kiek mums kainavo svočiavimas? Neatspėsit  schmoll.gif Jaunikio mama įvertino 5 tūkst.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Manau tai geras įvertinimas  thumbup.gif Nors realiai kainavo vos ne tris kartus pigiau. blush2.gif

Čiua kaip ir komplimentas smile.gif Sveikinimai smile.gif

Man atrodo aš norėsiu kraustytis pas jus..... ten kažkaip tylu niekas nekritikuoja, nieks nepagiria..... liūdna be Jūsų wub.gif
Atsakyti
Laba laba bigsmile.gif

O aš vakar gavau savo sijoną thumbup.gif Kažkaip greitai atėjo.
Foto vėliau įkelsiu, reik į kompą įkraut..
Vyras sakė, kad storina mane jis biggrin.gif
Tai blem, kiba kažko kito paieškot.. g.gif

Šiaip tai super jis, kaip ir tikėjaus. Spalva ryškesnė dar nei kompe thumbup.gif
Atsakyti
Na ir as registruojuos biggrin.gif Aciu žvilgsnei drinks_cheers.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

tik kaip cia spet per du forumus, ir kad nereiktu ta pati skaityt ax.gif
Atsakyti
panašu kad baigusios niekur nuo mūsų nepabėgo.... lotuliukas.gif
Atsakyti
Pati kavos negeriu,bet jus vaišinu:
user posted image

Jau darbe sėdėt.... šiandien pas mane darbingiausia diena,bet taip tingiuuuu cool.gif
Rytoj važiuojam į vyro sesers 25,tai vakar medaus tortui blynus kepiau,šiandien mąstau kuom sutepti, sakau gal kokia maskarpone? Pasiūlymų turit?
Dar namie vonią remontuojam,tai dulkių melejonas tamposi po du aukštus.Kadangi mano hobis- skalbimas su skalbimo mašina,tai šį hobį teks pamiršt kelioms savaitėms,bet jau įsivaizduoju kiek rūbų prisikaups doh.gif

DEM, užjaučiu tave dėl giminaičio,bet dažniausiai toks jau mūsų likimas, vieni išeina anksčiau,kiti vėliau,kartais klausiama kodėl.Bet man vienas žmogus yra pasakęs Dievui reikia ir gerų žmonių ten:)

Na pasipasakojam plačiau apie save visos:)
Atsakyti
QUOTE(žvilgsnė @ 2014 07 18, 08:52)
Pati kavos negeriu,bet jus vaišinu:
user posted image

Jau darbe sėdėt.... šiandien pas mane darbingiausia diena,bet  taip tingiuuuu cool.gif
Rytoj važiuojam į vyro sesers 25,tai vakar medaus tortui blynus kepiau,šiandien mąstau kuom sutepti, sakau gal kokia maskarpone? Pasiūlymų turit?
Na pasipasakojam plačiau apie save visos:)

Už kavą ačiū, ji pačiu laiku smile.gif
Aš medaus tortą visada tepus su grietine, perku gerą grietinęm truputį rugšties truputį cukraus ir thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Valgo giria ir dar prašo smile.gif Ir niekada nedrekinu, nebent kokios 2 sluoksnius sulaistau brendžiu...
Atsakyti
Sveikos merginos,jungiuos ir as,ten kazkaip liudna,truksta jusu paplepejimu,ziauriai ramu g.gif As taip pat nezinau,kaip spesiu per du forumus doh.gif ,bet aplankysiu tai tikrai drinks_cheers.gif
Atsakyti