Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiauti baigusios

QUOTE(ingisee @ 2014 10 23, 21:03)
pirma karta girdziu,paguglink biggrin.gif

g.gif Nori tokių paveiksliukų g.gif Juos kai netingiu iš čia, be to, daug jų panaudojau kuriant vestuvinį laikraštuką, diplomus ir pan.
http://smiles.lc-pasaulis.com/
user posted image
Vestuviniam laikraštukui rinkausi va tokius vaikučius, man jie labai liaudiškai tariant prikloni thumbup.gif lotuliukas.gif Aišku, kai judesio nėra, efektas ne tas, bet jie labai tiko šalia tokių rimtesnių. Norėjosi laikraštuko spalvoto, linksmo, truputi vaikiško...
Atsakyti
Gal tokiais būdais prisišauksiu, aaaaaa?
user posted image
Ku-kūūūūū, ku-kūūūūū, kur jūs? user posted image
Papasakokit ką Kalėdom ruošiat, kokių gerų idėjų turit, kokių minčių apie dovanas, ypač vaikams.
Atsakyti
ku ku smile.gif
Kokios mes aktyvios lotuliukas.gif

Aš minčių neturiu su dovanom..

Bl auskarą pamečiau doh.gif Tikiuosi, mašinoj nukritęs guli g.gif
Atsakyti
Pa mane su dovanom vaikam tai kaip ir aišku, jie dideli bet kalėdų seneliu vistiek tiki thumbup.gif mažiukui vakar pieninį dantį išrovėm tai pareiškė kad jei pajaus kad dantį paėmiau aš ir pinigus padėjau aš tai reikš kad ir kalėdų senio nėra biggrin.gif
Tai a , kadangi tiki tai ir laiškus rašo, o kadangi laiškus į paštą nešu aš...... tai čia kaip ir paprasta. Dukra užsisakė knygų.... tiek kad užtektų iki kitų kalėdų smile.gif o mažiukas prašo kilogramo šokolado ir stalo žaidimo, panašaus į monopolį. O va su vyrų tai jau bėda.... niekada nežinau ką jam nupirkti ....
Papildyta:
QUOTE(diana79 @ 2014 11 07, 09:08)
Pa mane su dovanom vaikam tai kaip ir aišku, jie dideli bet kalėdų seneliu vistiek tiki  thumbup.gif mažiukui vakar pieninį dantį išrovėm tai pareiškė kad jei pajaus kad dantį paėmiau aš ir pinigus padėjau aš tai reikš kad ir kalėdų senio nėra  biggrin.gif
Tai a , kadangi tiki tai ir laiškus rašo, o kadangi laiškus į paštą nešu aš...... tai čia kaip ir paprasta. Dukra užsisakė knygų.... tiek kad užtektų iki kitų kalėdų  smile.gif  o mažiukas prašo kilogramo šokolado ir stalo žaidimo, panašaus į monopolį. O va su vyrų tai jau bėda.... niekada nežinau ką jam nupirkti ....

o va mamai jau nupirkau..... norėjo gražaus ąsočio tai jau pasiėmiau...
Atsakyti
Sveikutes,apie Kaledas dar nemastau:) Idejau i pastuka kelias nuotraukas is vestuviu.Siaip savaitele bus viesas priejimas i fb.ten foto yra daugiau,jei norit mergikes galit pasismalsauti:) mano fb ingisee
Atsakyti
QUOTE(DEM @ 2014 11 06, 11:42)
Gal tokiais būdais prisišauksiu, aaaaaa?
user posted image
Ku-kūūūūū, ku-kūūūūū, kur jūs? user posted image
Papasakokit ką Kalėdom ruošiat, kokių gerų idėjų turit, kokių minčių apie dovanas, ypač vaikams.

oi cia tai gerulis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

100 metu nebuvau uzsukus cia blush2.gif

apie Kaledas vis pamastau,bet minciu kolkas nulis schmoll.gif
Siais metais noris kazko naujo tai reiks pasedet prie kompo nauju ideju pagaudyt smile.gif

ingisee - thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 11 12, 09:20)
oi cia tai gerulis  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

100 metu nebuvau uzsukus cia  blush2.gif

apie Kaledas vis pamastau,bet minciu kolkas nulis  schmoll.gif 
Siais metais noris kazko naujo tai reiks pasedet prie kompo nauju ideju pagaudyt  smile.gif

ingiseethumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Aciu biggrin.gif nu mes super aktyvios,tubut visoms ziemos miegas sleep.gif
Atsakyti
ingisee foto super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Bet idėjų Kalėdom ir aš laukiu, o belaukdama mokausi dekupažo..... kartais ima ir pasiseka smile.gif
Atsakyti
O kokia tema tu ideju ieskai?
as kolkas dar apie kaledas negalvoju ax.gif
reiktu jau gal apie dovaneles pagalvot, bet minciu nulis biggrin.gif
Atsakyti
su dovanomis buvau visai neįdomi, parašė vaikai laiškus ir nupirkau ką užsiprašė sad.gif
o va vyrui dar nieko nepirkau... neapsisprendžiu...

Merginos, prašau pagalbos, artėja draugės draugo 50metis bus didelis balius o aš neturiu supročio ką jam nupirkti. Pinigais neįdėsiu, pats pakankamai turi, nerūko, nežvejoja, nedirektoriauja... medžiotojas irgi neaistringas..... negana to gyvena tarp lietuvos ir švedijos.... galvou gal jam patiktų laivo modelis butelyje.... bet ar tiks....
Atsakyti
QUOTE(diana79 @ 2014 12 11, 17:24)
su dovanomis buvau visai neįdomi, parašė vaikai laiškus ir nupirkau ką užsiprašė sad.gif
o va vyrui dar nieko nepirkau...  neapsisprendžiu...
Merginos, prašau pagalbos, artėja draugės draugo 50metis bus didelis balius o aš neturiu supročio ką jam nupirkti. Pinigais neįdėsiu, pats pakankamai turi, nerūko, nežvejoja, nedirektoriauja... medžiotojas irgi neaistringas..... negana to gyvena tarp lietuvos ir švedijos....  galvou gal jam patiktų laivo modelis butelyje.... bet ar tiks....

drinks_cheers.gif o geras visos uzmigome ilgu ilgu keleriu metu miegu. Ei merginos kur Jus ax.gif kas geresnio kaip gyvuojat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingisee: 06 rugpjūčio 2016 - 10:41