Kadangi busiu vienisa mamyte, tai, pasiskaiciusi jusu pokalbiu, pradejau jaudintis - o kas gi man pades gimdyti??
Sveikos. Noreciau paklausti nuomones tu, kurios gimde vienos.
Kadangi busiu vienisa mamyte, tai, pasiskaiciusi jusu pokalbiu, pradejau jaudintis - o kas gi man pades gimdyti??
Vyro nera, mamos salia nenoriu, tai kas belieka?? Ar isvis jums buvo svarbu ir butina, kad gimdyme dalyvautu koks artimas zmogus?? Ar galima to prasyti drauges?? Ar kuri is jusu esate gimdziusi visai viena?? Juk ne visada gali logiskai mastyti gimdymo metu, kartais reikia, kad kas su gydytoju pasneketu ar atnestu ka nors. Kaip jus elgetes tokioje situacijoje??
jei vyro nera,siulau pasikviesti artima zmogu(jeigu leidziama),kuris palaikytu tave...as speju liksiu viena,nes visi kas man svarbus,silpnu nervu
as noreciau kad salia butu mano draugas bet nuojauta sako kad teks buti vienai kaip pirma karta,kai man dare cezari,nes jo i operacine neileido,o palaikymo tai reikia nerealaus kazkieno nes kai kurie daktarai megsta pasakyt ka nors izeidziancio ne vietoj ir nelaiku
Aš manau, kad gali pakviest kokį artimą žmogų, gerą draugę, tikrai nieks nedraus. Svarbu, kad tu jaustumeis gerai. Parama, pagalba tikrai ne pro šalį, ir tu nesijausi viena
Bet kokiu atveju linkiu kad viskas praeitų sklandžiai
Bet kokiu atveju linkiu kad viskas praeitų sklandžiai
Aciu
tokiu atveju pasikviesciau koki artyma zmogu nes nenoreciau gimdyt viena
as net bijau kad vyras gali nespet atvykt i gimdyma ir liksiu viena
oi kaip nenoriu..
sakykit mergytes gal zinot nuo kokiu amziau leidziama buti sale gimdykloj...
as net bijau kad vyras gali nespet atvykt i gimdyma ir liksiu viena
sakykit mergytes gal zinot nuo kokiu amziau leidziama buti sale gimdykloj...
QUOTE(mikke @ 2006 06 29, 15:07)
Vyro nera, mamos salia nenoriu, tai kas belieka?? Ar isvis jums buvo svarbu ir butina, kad gimdyme dalyvautu koks artimas zmogus?? Ar galima to prasyti drauges?? Ar kuri is jusu esate gimdziusi visai viena?? Juk ne visada gali logiskai mastyti gimdymo metu, kartais reikia, kad kas su gydytoju pasneketu ar atnestu ka nors. Kaip jus elgetes tokioje situacijoje??
as pries gimdyma svarsciau ar isvis noreciau, kad kas dalyvautu, ir jei taip, tai kas...
kadangi vyro neturiu, sitas variantas atkrito is karto
kai pagalvoju, kad vos viena ne gimdziau tai baisu darosi. nepatarciau to daryt vienai. jei ir sprendima koki tektu priimt, pati tikrai nelabai blaiviai galetum viska apsvarstyt gimdymo metu.
taigi patarciau tikrai nebuti vienai. o geriausia, jau gimdziusi drauge
(cia tais atvejais kai nera galimybes dalyvaut vyrui ar mamai)
QUOTE(mikke @ 2006 06 29, 15:07)
Sveika,
tu taip stipriai neliudek! As antra vaikeli gimdziau viena, ir man labai patiko
Aciu, leliux
Vat as irgi kazkaip suabejojau, ar bus saugu man paciai, jei visai nieko salia nebus. Teks, matyt, tikrai kalbint kokia gimdziusia drauge.
Ech, tie vyrai..
Vat as irgi kazkaip suabejojau, ar bus saugu man paciai, jei visai nieko salia nebus. Teks, matyt, tikrai kalbint kokia gimdziusia drauge.
Ech, tie vyrai..
QUOTE(mikke @ 2006 06 30, 20:57)
Aciu, leliux
Ech, tie vyrai..
Ech, tie vyrai..
ner uz ka
cia ir tavo saugumui geriau, o be to, jei ilgi bus saremiai, tai turesi su kuo paplepet
pvz kai as nakti gimdziau, jei buciau buvus viena tai nzn kaip man ten butu buve - visgi ligoninej nakti nera labai jau jauku. visgi artimas zmogus moraline parama
vakar pagaliau pakalbejom su draugu del jo dalyvavimo gimdyme...baisiai nusivyliau isgirdusi,kad jis nelabai noretu jame dalyvauti
siaip suprantu kad tuo metu jis gali dirbti,bet jei ne darbo diena tai visai bijau viena buti,nes daugiau jokiu artimu zmoniu neturiu,kurie galetu but salia ta akimirka
o viena labai bijau,nes turiu daktaru fobija ir ju labai nemegstu