Įkraunama...
Įkraunama...

Ann Taylor, Loft

QUOTE(LaimingaMergina @ 2015 04 19, 19:06)
as irgi tai pastebejau, nes per pecius trauke beveik visos gautos palaidines ir megztukai  doh.gif

o a6 galvoju, kodel man taip gerai gula tongue.gif (siauri pečiai)
Atsakyti
QUOTE(jolanta0417 @ 2015 04 19, 17:50)
Laba diena,
Gal kas pasidalintu atsiliepimais apie sias kelnes ir gerais ir blogais  cool.gif  Maciau nemazai pardavinejanciu unsure.gif
http://www.anntaylor...faultColor=0864

QUOTE(bumbyte @ 2015 04 19, 18:31)
O atsiliepimuose raso, kad jos dydi atitinka.. tai kaip dabar zinot..? verysad.gif

Man jos patinka, minkstos, nestoros, liemuo nera zemas. Man su 29 dzinsu dydziu tiko 6 dydis.
Atsakyti
Mergytes, gal kas turejote dzinsiukus Modern fit ir Curvy fit palyginimui? Tie Curvy is kur platesni/siauresni lyginant su Modern?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2015 04 19, 19:06)
as irgi tai pastebejau, nes per pecius trauke beveik visos gautos palaidines ir megztukai  doh.gif

jo ypač palaidinės, suknutes, visi per galvą maunami su uztrauktukais, kurie rubai.
o va paltuką turiu S dyd. kaip ir didintas ten viskas gerai su pečiais smile.gif ax.gif
Atsakyti
Kiek nauju groziu pridejo AT wub.gif Vykes naujas papildymas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2015 04 21, 19:37)
Kiek nauju groziu pridejo AT wub.gif Vykes naujas papildymas smile.gif

uzrodykit ka nors grazaus ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Vakar pasinaudojau proga -50% tai pasiemiau vasarai ,tik labia gaila,kad su spalvom nezaidzia,balta/melyna/juoda doh.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Ir dar tris palaidines pasilikau sekanciam pirkimui smile.gif

O sitas grazuolis,tobulybiu,tobulybe thumbup.gif nebuvo dydzio..
http://www.anntaylor..._Spring3_042115
Atsakyti
QUOTE(deimytee @ 2015 04 13, 13:45)
Pasidalinkit atsiliepimais apie AT legginsais odiniais - http://www.anntaylor...leggings/349406

Kaip kokybė? koki dydi reiketu imti su 90 klubais?  ax.gif ir gal kas realia nuotraukyte turite  4u.gif

As su 90-92cm turiu 2dydi ax.gif

QUOTE(inga_ @ 2015 04 19, 18:19)
Pastebėjau ann taylor rūbai daugiau  siaurų pečių savininkėms, tai kam platesni pečiai, tai ir reikia mėtytis tarp dydžių verysad.gif  verysad.gif  ax.gif

Hm... Kiek turiu, vistiek tenka siaurinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2015 04 21, 22:10)
As su 90-92cm turiu 2dydi  ax.gif
Hm... Kiek turiu, vistiek tenka siaurinti  biggrin.gif

jo arba jau imti didesnį dydį ir tenka siaurinti, taip buvo man su suknute verysad.gif ax.gif ax.gif bet dabar supratau kad, neverta tiek laiko aukoti, išlaidų papaildomų siuvėjai, tai nebesuku galvos imu usa2, nebent šilkas būtų, tai tada jo usa4 imčiau
Atsakyti
KOKIO DYDZIO REIKTU siu Curvy Straight Leg Jeans in Rip & Repair Coastal Blue dzinsu su 98cm klubais g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2015 04 26, 11:15)
KOKIO DYDZIO REIKTU siu Curvy Straight Leg Jeans in Rip & Repair Coastal Blue dzinsu su 98cm klubais  g.gif 

Reikėtų pora dydžių mažesnių, nei šiaip dėvit: aš su ~107 cm klubais (visada dėviu 31 d.) nusipirkau 30 d. iš Tall skyriaus ir buvo tikrai dideli, atidaviau mamai, kuri dėvi 33 d. Gaudysiu sau 29 d. ir bus laisvi, ne skinny.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šviesi lapė: 11 gegužės 2015 - 22:04
QUOTE(enura @ 2015 04 26, 11:15)
KOKIO DYDZIO REIKTU siu Curvy Straight Leg Jeans in Rip & Repair Coastal Blue dzinsu su 98cm klubais  g.gif 

as turejau sau 26 d, su ~ 93 cm, buvo zenkliai platus per klubus ir slaunis, manau Tau butu tikes sitas dydis, nes nupirko juos is manes pazistama, kurios klubai ~ 98 cm smile.gif
jie labai tamplus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 12 gegužės 2015 - 06:47