Įkraunama...
Įkraunama...

Ann Taylor, Loft

Nu ką, apsnūdus temutė, pasirodytsiu smile.gif
Mano premjera AT temoj biggrin.gif
Jewled Wool tee
S dydis
user posted imageuser posted imageuser posted image

Standus ir šiltas. Foto ne šedevrai, bet megztinio brilijantai matosi biggrin.gif
Atsakyti
Rastafarinas, briliantai tikrai matosi bigsmile.gif biggrin.gif

Gerai tau tinka mirksiukas.gif Man tokie patinka megztiniai, tik kazkaip praktiskai man juos sunku pritaikyti, tik kokiai iseigai. Iseigai tai noreciau tokio ax.gif

Jis tikrai storas, ar ne? Tik briliantus kazkaip isivaizdavau truputi kuklesnius biggrin.gif Kasdienai jie lyg per dideli, o kaip tau atrodo g.gif

Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2016 02 04, 23:01)
Rastafarinas, briliantai tikrai matosi bigsmile.gif  biggrin.gif

Gerai tau tinka  mirksiukas.gif Man tokie patinka megztiniai, tik kazkaip praktiskai man juos sunku pritaikyti, tik kokiai iseigai. Iseigai tai noreciau tokio ax.gif

Jis tikrai storas, ar ne? Tik briliantus kazkaip isivaizdavau truputi kuklesnius biggrin.gif Kasdienai jie lyg per dideli, o kaip tau atrodo g.gif

Ačiū ačiū, - pasirodžiau, komplimentų pasiprašiau, nuotaika pakilo biggrin.gif
Ačiū. 4u.gif

Jis nėra kad tvirtas / kietas / storas. Toks pominkštis.
Kai jį užsakinėjau, labai vyliaus kad jis man atstos ale švarką [gal ir juokingai čia skamba biggrin.gif]. Nes aš dar neprisipratinu prie švarkų [alergija kažkokia], tai maniau, čia bus ale tarpinis variantas tar megztuko ir švarko.
Bet kadangoi visgi boxy, tai švarko ir neliko biggrin.gif O planavau šito crew vilnonio va radau . Bet per ilgas, nesižiūri gražiai.
Briliantai nežinau. dabar vakare nieko, šiaip gal net ir cinkelis čia toks smile.gif

Aš pamaniau, kad dėtis fainai būt po apačia marškinukus ir prie capri, pvz.
Manau, į parduotuvę gal ir čerez čiur, bet jei vienspalvė, ar ne kokia įmantri apačia tai į ofisą tai drąsiai galima. Nereiks jau vėrinio, apyrankių.

O nerealiausia, tai kad jis šiltas, nors ir trumpom rankovėm [šitas kėlė rimtas abejones prieš perkant smile.gif]. Sėdžiu dabar su juo, ir šalčmyrai nešąlta biggrin.gif

Na ir prirašiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 04 vasario 2016 - 23:13
Fainas tikrai megztukas mirksiukas.gif Cinkelis yra biggrin.gif

Ne, prie to jcrew sijono netiktu. Turiu ir as si sijona, prie jo tinka trumpesni, bet ne platus, ne boxy. Prie sito as dar kokias kelnes isivaizduociau, gal bet platesnias arba kad ir pvz jcrew cafe capri.
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 02 04, 23:35)
Nu ką, apsnūdus temutė, pasirodytsiu smile.gif
Mano premjera AT temoj  biggrin.gif

Labai gerai su dydziu pataikyta , graziai ziurisi ant Taves 4u.gif Ziurejau ir as i ji, bet pirkti nesiryzau biggrin.gif

QUOTE(Aireda @ 2016 02 05, 00:01)
Rastafarinas, briliantai tikrai matosi bigsmile.gif  biggrin.gif

Gerai tau tinka  mirksiukas.gif Man tokie patinka megztiniai, tik kazkaip praktiskai man juos sunku pritaikyti, tik kokiai iseigai. Iseigai tai noreciau tokio ax.gif

drinks_cheers.gif

man irgi grazus, bet as nebent iseigai toki isivaizduoju ant saves ir visgi noreciau tu briliantu ciut mazesniu.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2016 02 04, 23:24)
Fainas tikrai megztukas mirksiukas.gif Cinkelis yra biggrin.gif

Ne, prie to jcrew sijono netiktu. Turiu ir as si sijona, prie jo tinka trumpesni, bet ne platus, ne boxy. Prie sito as dar kokias kelnes isivaizduociau, gal bet platesnias arba kad ir pvz jcrew cafe capri.

drinks_cheers.gif

Tiesa, matvaaus su pencil'ais - labai tinka.

QUOTE(Dideja @ 2016 02 05, 07:26)
Labai gerai su dydziu pataikyta , graziai ziurisi ant Taves  4u.gif Ziurejau ir as i ji, bet pirkti nesiryzau  biggrin.gif
drinks_cheers.gif

man irgi grazus, bet as nebent iseigai toki isivaizduoju ant saves ir visgi noreciau tu briliantu ciut mazesniu....  smile.gif

Ačiū, mieloji smile.gif 4u.gif

Gerai gerai žinok tie "brilikai" biggrin.gif - Matyt aš baisiai jau jų norėjau, Išsiilgau blizgesio biggrin.gif

Gražios dienos merginos 4u.gif Penktadienis. Fainai smile.gif

user posted image
Atsakyti
Rastafarinas, fainai megztukas atrodo. Aš ir į jį žiūrėjau, bet susilaikiau smile.gif Tie deimantai, tikrai galėtų būti kuklesni, bet šiaip prie šviesių suplyšusių skinny džinsų ir elegantiškų aukštakulnių aš jį mielai nešiočiau thumbup.gif
Atsakyti
Praeitais metais pirkau toki AT megztuka. Aisku, jis zymiai kuklesnis, nei tavo, Rastafarinas, bet panasaus modelio ax.gif Bet taip dar nei karto ir nesuzsivilkau biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2016 02 05, 11:50)
Praeitais metais pirkau toki AT megztuka. Aisku, jis zymiai kuklesnis, nei tavo, Rastafarinas, bet panasaus modelio ax.gif Bet taip dar nei karto ir nesuzsivilkau  biggrin.gif

Fainas megztukelis, Aireda 4u.gif
O ko nenesioji g.gif Man atrodo ir prie dzinsu liuks butu smile.gif g.gif

o as laukiu sio : http://richmedia.cha...ame=pdlg387x476

suknytes : http://www.anntaylor...faultColor=1685, tik nez. kaip su ilgiu bus...galetu ir ilgesne but... ax.gif

gavau si grazuoli XS d. juoda http://richmedia.cha...ame=pdlg488x601, galvoju, kad reikejo visgi S imti g.gif noretusi to laisvumo daugiau nugaros puseje...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 05 vasario 2016 - 11:17
Žiauriai geri tie jūsų abiejų megztiniai, nešiokit drąsiai! Jų rankovės nėra labai trumpos, tai galima ir taip, ir labai gerai atrodo su melsvais/baltais klasikiniais marškiniais apačioj wub.gif

Aš laukiu šio, mano pirmas pirkinys iš AT
http://www.anntaylor...faultColor=7344
user posted image
Atsakyti
Rastafarinai labai gerai megztukas thumbup.gif Fainas toks. Cia boiled wool gal? Rasei, kad standus, o kaip del svelnumo? Nekanda?

Man tai nemaiso tie dideli akmenys, kaip tik ryskus, israiskingi wub.gif Tik va visai kasdienai tai man gal ne g.gif , kai norisi siek tiek pasipuosti tada thumbup.gif

Aireda, irgi labai gerai atrodai thumbup.gif bet man rodos jau gyriau sita pirkini biggrin.gif
Atsakyti
Dideja, grazus AT pirkiniai wub.gif

Toki (ar bent panasu) kaip juodas, turiu rausva, tai tikrai xs vos vos.

Suknele tai bijociau imti del tos leimens kirpimo linijos, kad nebutu per aukstai. Bet gal viskas bus gerai mirksiukas.gif

Šviesi lapė
, koks sijonas wub.gif Labai irgi tokio noreciau, bet nemaciau tokio. Nors ir nelindau pastaruoju metu i AT. Butu mano svajoniu sijonas biggrin.gif
Sitam derinyje man jis labai patinka, mano stilius rolleyes.gif
http://www.nawo.com/...-Midi-Skirt.jpg

Tik nesuprantu, ar tai tikrai suede, ar tiesiog a la zomsa g.gif Nes kaina dabartine tai nedidele, tik aisku, jau nebera.

Enura, gal visgi sijona komentavai, ne megztini biggrin.gif Megztinis tai toks daugiau kasdieniskas, ne toks prasmatnus kaip Rastafarino biggrin.gif

O stai prie dzinsu netinka man, nors tu ka. Gal per trumpas ir kazkaip nepatinka man bendras vaizdas ax.gif
Atsakyti