Įkraunama...
Įkraunama...

Adreso nuoma ir tarpininkavimas Anglijoje

nesu dar turejus bedu su boots, tikiuos ir neturesiu
HM mano vienas siuntinukas dingo kazkur, tai parasiau, grazino pinigus, saunuoliai:)
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2015 03 05, 21:13)
Idomu tik kaip as galiu irodyti, gerai butu, kad jie turetu kokia baze, siuntiniu svoriu, kur priduoda kurjeriams. nes na tikrai labia nustebau, kai atidariau, nes plesiau is dushios, uzpakuota kaip visada. nebent pakuotojas sau nusuko I sona juos. na parasiau, ziuresim ka sakys.

Tikrai idomus variantas g.gif Kartais deziu atplesti neimanoma, o kartais pristato su skylemis arba pilnai pradarytas doh.gif
Atsakyti
Tyli diena siandien biggrin.gif ar visos uzsieme pirkiniais? biggrin.gif

Pranesu, kad sistema suregistruota pilnai!
Sekanti siunta treciadieni, nekooperuota, taciau, jei norite, kad issiustume, - praneskite emailu tukisuk@gmail.com

Kita savaite manes nebus pirmadieni/antradieni. Apie gauta siunta su dalintojomis susirasysiu. Gali buti nesuvesti siuntiniai i sistema. Treciadieni viskas bus padaryta pilnai! ATsiprasau, uz nesklandumus.
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2015 03 05, 22:22)
O tu dar vis perki lotuliukas.gif

Dirbt reikia mirksiukas.gif

Mano jau susirinko 7 kg, bet jei Lina prides, tai galesi uzvaziuot pasiimt mirksiukas.gif

Na paprotinkit jei nekooperuota kita siunta.... Tai kaip daryt jei ner 2 kg??

Atsakyti
Emaila man parasykit, as stebesiu, gal atsiras kas priima kooperacija, ir idesiu jums 4u.gif Arba galite jus priimti kooperacija, idesiu zmoniu iki 7kg, jei nenorite daug. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar kovo 4d. siunta jau iskeliavusi?mano nera 7kg, tai ji vistiek turetu iskeliauti su kovo 4d. siunta? Tik noriu pasitikslinti, nes ten svarbus siuntinys ax.gif
sistemoje vis dar sandelyje g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perlixike: 06 kovo 2015 - 20:08
Sveiki,

o vasario 26 dienos siunta jau yra Vilniuje? negavau laisko apie atsiemima ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fruttys: 07 kovo 2015 - 11:26
QUOTE(fruttys @ 2015 03 07, 12:26)
Sveiki,

o vasario 26 dienos siunta jau yra Vilniuje? negavau laisko apie atsiemima  ax.gif

Vasario 25 d. siunta tikrai Vilniuje nuo 3dienio, bet turbūt Jūsų dalintoja dar nebuvo davusi leidimo pranešti.
Atsakyti
QUOTE(Laimuska @ 2015 03 08, 15:14)
Vasario 25 d. siunta tikrai Vilniuje nuo 3dienio, bet turbūt Jūsų dalintoja dar nebuvo davusi leidimo pranešti.

aciu 4u.gif
Atsakyti
Idomu, kada galima maista pirkti g.gif
Atsakyti
limcamca , parašiau meiliuką penktadienį dėl mano daikčiukų siuntimo - ar gavote, nes negavau automatinio atsakymo, kurį paprastai gaunu, kai išsiunčiu Jums meilą g.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 09 kovo 2015 - 19:11
Merginos, asda maistui yra kazkoks limitas krepseliui g.gif jei virs 100svaru, normaliai praleidzia g.gif
Atsakyti