nesu dar turejus bedu su boots, tikiuos ir neturesiu
HM mano vienas siuntinukas dingo kazkur, tai parasiau, grazino pinigus, saunuoliai:)
QUOTE(Murčikas @ 2015 03 05, 21:13)
Idomu tik kaip as galiu irodyti, gerai butu, kad jie turetu kokia baze, siuntiniu svoriu, kur priduoda kurjeriams. nes na tikrai labia nustebau, kai atidariau, nes plesiau is dushios, uzpakuota kaip visada. nebent pakuotojas sau nusuko I sona juos. na parasiau, ziuresim ka sakys.
Tikrai idomus variantas

Tyli diena siandien
ar visos uzsieme pirkiniais?
Pranesu, kad sistema suregistruota pilnai!
Sekanti siunta treciadieni, nekooperuota, taciau, jei norite, kad issiustume, - praneskite emailu tukisuk@gmail.com
Kita savaite manes nebus pirmadieni/antradieni. Apie gauta siunta su dalintojomis susirasysiu. Gali buti nesuvesti siuntiniai i sistema. Treciadieni viskas bus padaryta pilnai! ATsiprasau, uz nesklandumus.

Pranesu, kad sistema suregistruota pilnai!
Sekanti siunta treciadieni, nekooperuota, taciau, jei norite, kad issiustume, - praneskite emailu tukisuk@gmail.com
Kita savaite manes nebus pirmadieni/antradieni. Apie gauta siunta su dalintojomis susirasysiu. Gali buti nesuvesti siuntiniai i sistema. Treciadieni viskas bus padaryta pilnai! ATsiprasau, uz nesklandumus.
QUOTE(lina0612 @ 2015 03 05, 22:22)
O tu dar vis perki
Dirbt reikia
Mano jau susirinko 7 kg, bet jei Lina prides, tai galesi uzvaziuot pasiimt

Dirbt reikia

Mano jau susirinko 7 kg, bet jei Lina prides, tai galesi uzvaziuot pasiimt

Na paprotinkit jei nekooperuota kita siunta.... Tai kaip daryt jei ner 2 kg??
Emaila man parasykit, as stebesiu, gal atsiras kas priima kooperacija, ir idesiu jums
Arba galite jus priimti kooperacija, idesiu zmoniu iki 7kg, jei nenorite daug.

Ar kovo 4d. siunta jau iskeliavusi?mano nera 7kg, tai ji vistiek turetu iskeliauti su kovo 4d. siunta? Tik noriu pasitikslinti, nes ten svarbus siuntinys 
sistemoje vis dar sandelyje

sistemoje vis dar sandelyje

Sveiki,
o vasario 26 dienos siunta jau yra Vilniuje? negavau laisko apie atsiemima

QUOTE(fruttys @ 2015 03 07, 12:26)
Sveiki,

Vasario 25 d. siunta tikrai Vilniuje nuo 3dienio, bet turbūt Jūsų dalintoja dar nebuvo davusi leidimo pranešti.
QUOTE(Laimuska @ 2015 03 08, 15:14)
Vasario 25 d. siunta tikrai Vilniuje nuo 3dienio, bet turbūt Jūsų dalintoja dar nebuvo davusi leidimo pranešti.
aciu

Idomu, kada galima maista pirkti

limcamca , parašiau meiliuką penktadienį dėl mano daikčiukų siuntimo - ar gavote, nes negavau automatinio atsakymo, kurį paprastai gaunu, kai išsiunčiu Jums meilą
?

Merginos, asda maistui yra kazkoks limitas krepseliui
jei virs 100svaru, normaliai praleidzia